Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Electrolux ESF9423LMW

мнения за Electrolux ESF9423LMWФеновете на специални тесни съдомиялни машини могат да харесат съдомиялната машина Electrolux ESF9423LMW с таймер за закъснение и възможността за използване на таблетки 3 в 1. Този самостоятелно стоящ модел има атрактивен калъф, но не бива да го купувате само заради външния му вид и характеристики. Много е важно да разберете как работи тази машина, така да се каже, „на полето“. И това може да стане само като прочетете истинските отзиви на собствениците.

положителен

Ирина, Екатеринбург

Решавайки да си купя съдомиялна, не знаех нищо за характеристиките на тази техника и поради тази причина почти се отказах от идеята. Факт е, че в кухнята имам ъгъл недалеч от водопроводни тръби и изход, където можете да поставите съдомиялна машина, но факт е, че има само 49 см, не повече, не по-малко. Започнах да разглеждам автомобили в пълен размер и се оказа, че нито една от тях не пасва на моя размер.

Бях много разстроен, мислех, че съм обречен да мия чиниите с ръце и тогава продавачът ми се притече на помощ. Той ме посъветва да си купя тясна миялна машина, тъй като ширината на такъв модел е само 45 см. Тази новина ме зарадва и заедно „екипирахме“ всички тесни съдомиялни машини, които бяха в магазина. В резултат на това придобих Electrolux ESF9423LMW.

  1. Машината разполага с 9 комплекта чинии. Все още не знам как да измервам тези групи, но експериментално разбрах, че тя включва достатъчно за семейство от 3 души.
  2. Машината почти няма шум, отнема малко вода и електричество.
  3. Тя има само пет програми, но те са достатъчни. Има дори бърз цикъл за чинии, които не са твърде мръсни.

Обичайната програма е доста дълга, трае 225 минути, което не ми харесва особено.

  1. Количките, като много други автомобили, са регулируеми, но според мен Electrolux има най-удобните кошници.
  2. Машината има пълна защита срещу изтичане. Това е важно за мен, тъй като живея на осмия етаж.

В крайна сметка ще посъветвам онези, които ще вземат съдомиялна машина, да изучат повече този проблем, преди да направят покупка. Това е много важно. Харесвам миялната машина, защото почиства перфектно и спестява времето ми!

Уляна, НовосибирскElectrolux ESF9423LMW

Машината има универсален дизайн, така че не се страхувах, че по някакъв начин няма да се впише в моята кухня, още повече, че имам хладилник до нея в абсолютно същия бял цвят. Работи безотказно, от година и половина не е нито една хватка. Дори моят нахален съпруг не мърмори за тази техника, но си струва нещо. Капацитетът й, разбира се, не е същият като този на моделите в пълен размер, обаче тя успява да натисне най-големия тиган и той се изплаква перфектно, а това е важно. Пет точки!

Игор, Москва

Чудо машина, не мога да назова по друг начин Electrolux ESF9423LMW. Сега можете да забравите за израза: „ваш ред е да миете чиниите“, от което най-много се радвам в семейството, тъй като моят ред идваше по-често от останалите. Цената на машината е малко завишена, но я взехме с 35% отстъпка, така че се оказа добре. Тя си върши добре работата. Вече съм работил малко повече от година, надявам се още пет години да не ми се налага да мисля за закупуване на ново оборудване. Препоръчвам да закупите!

Елена, Барнаул

Сезонът на консервирането наскоро приключи. Не знам какво бих направил без моя асистент, съдомиялната машина Electrolux ESF9423LMW. Тя перфектно измива всякакви стъклени контейнери, както и кухненски прибори, които използвате за заготовки. С него можете да направите всичко много по-бързо. Всекидневният кухненски живот също го прави много по-лесен. Измива се перфектно, препоръчвам го на всички!

Наталия, Москва

Electrolux ESF9423LMW перфектно изплаква чиниите. В половината от случаите дори кафето измива халбите. При минимална програма се изплаква поносимо, но ако съдовете са много мръсни, тогава това не е достатъчно. В края на измиването и сушенето вратата се отваря, така че ако съдовете не се появяват дълго време, съдовете няма да се задушат.Машината беше великолепна и допълва радостта ми от факта, че я купих на склад.

Александър, Санкт Петербург

Наскоро той организира тестови тестове с новата си съдомиялна машина Electrolux ESF9423LMW. Поставих две мръсни тигани с дебел слой сажди в кошницата за съдове. Хакнах най-дългата програма и положих Приказно хапче, Мина много време, дори забравих за тестовете, увлечени като гледах няколко футболни мача в записа. Вечерта влязох в кухнята и видях, че миялната машина е приключила работата си и отворих вратата. Един тиган се оказа доста чист, почти всички въглеродни отлагания отляха. Вторият тиган беше измит доста лошо, но мисля, че всичко ще свърши за няколко мивки. Спрете да миете чинии с ръце, това е неблагодарно нещо!

Матвей, Зеленоград

Страхотна машина, няма проблем с нея. Осем месеца работи като пчела и винаги показва отлични резултати. Много съм доволен, сега дори не мия стъклени съдове с ръце. Пет точки!

отрицателенElectrolux ESF9423LMW rjhpbys

Татяна, Москва

Качеството на тази машина е лошо. Не можах да преценя как мие чиниите, защото машината се счупи още първия ден. Връщам се в кухнята 15 минути след старта на програмата за миене и виждам огромна локва под каросерията на колата. В същото време тя увисна и спря да мие чинии. В същия ден се обадих на майстора в сервизния център, той дойде на другия ден, загърби се малко и взе съдомиялната машина за ремонт. Чакам резултата от този ремонт от 17 дни. Два пъти се обадих в сервиза, отговориха ми, че майсторите чакат поръчаната резервна част и все още не могат да направят ремонт. Ето една история. Внимавайте, когато купувате оборудване!

Иван, Краснодар

Машината работеше нормално три месеца, след което започна да мие чинии със студена вода. Специалистът замени нагревателния елемент, но ремонтът беше достатъчен точно за два месеца. Този път машината беше взета за проверка на електрониката, мисля, че няма да я оправят бързо. Ужас, налих толкова пари в машината, които не мога да използвам правилно! Е, поне ремонтът е безплатен.

Евгений, Велики Луки

Когато купиха Electrolux ESF9423LMW, те бяха доволни от цялото семейство. За три месеца нашите ястия се промениха, особено старите тенджери и тигани. Но преди седмица имаше неудобство, машината спря да излива вода. Така платих повече за марката, мислех, че в този случай миялната машина ще бъде по-безопасна, но надеждите ми не се сбъднаха. Би било по-добре да си купите някакви евтини неща и да не вземате парна баня!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини