Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Delonghi DDW09S Ladamante Unico

Отзиви за съдомиялната машина Delonghi DDW09SИталианците често дават на оборудването си оригинални имена, например съдомиялна машина Delonghi DDW09S Ladamante Unico от известна компания. Тя се появи на руския пазар сравнително наскоро, но вече успя ясно да се декларира. Чудя се какво мислят потребителите за това? Ще се радвам да разбера.

положителен

Мария, Москва

Цената на тази съдомиялна машина е малко надценена в сравнение с подобни модели на марката Delonghi. Преди да го купя, трябваше внимателно да проуча характеристиките, но се поддадох на импулсивното желание бързо да се сдобия с нова машина. По принцип техниката не е лоша, обикновено се мие и не се счупва, така че не мога да намеря грешка с нищо директно.

  1. В кошничките се съхраняват много всякакви ястия, включително големи.
  2. Има защита от деца, пълна защита срещу течове, както и забавяне на стартирането.
  3. Хареса ми управлението. Всичко е удобно и има дисплей, на който можете да видите какво правите.
  4. Вече има 8 програми за измиване, въпреки че не е ясно защо са необходими толкова много програми. Старите коли струват три и се мият чисто.
  5. Има режим на половин товар и други звънци, характерни за скъпото оборудване: греда на пода, сензор за чистота на водата и подсветка за пералната камера.

Подсветката е много добра, LED. Той свети ярко, можете да запалите кухнята, ако вратата на машината е широко отворена.

Машината не е твърде шумна, но също така не мога да я нарека тиха. Количките са регулируеми, могат да бъдат пренаредени по-високи или по-ниски. Ако възстановите цената на долара до 100, тогава моделът би бил справедлив, но не мисля, че ще е популярен.

Надежда, Нижни Новгород

Съдомиялната машина Delonghi DDW09S Ladamante Unico е доста икономична. Тя ви позволява да спестите около 25 долара годишно на пари и вода. Една дреболия, но хубава. Измива съдовете много добре, понякога дори изненадващо. Последният път, когато миех халбата на съпруга си, върху която беше дебел слой кафе, защото той никога не го е почиствал от шест месеца. Обикновено такава халба трябва да се маже с четка дълго време и без моите усилия миялната машина я измива до блясък с таблетка Фрау Шмит, Слагам на пишещата машина пет точки!

Родион, Новосибирск

Тази машина има всичко в комплекта, а самата тя е прекрасна. На пода има греда, половин товар, защита от течове и много други. Независимо от това, не е нужно машината да се изучава дълго време, буквално три дни и вие се адаптирате към нейните характеристики. Кошниците са някак необичайни, особено държачите за очила, но има много неща, които се вписват в тях и това е важно. Препоръчвам го!

Иван, Верхняя ПишмаDelonghi DDW09S Ladamante Unico

Никога досега не бях срещал техниката на Delogni, но чух много за нея. Преди няколко месеца продавачът ме посъветва да си купя Delonghi DDW09S Ladamante Unico и аз го слушах. Явно не напразно е слушал, машината мие много добре, чиниите скърцат вече. Често използвам режима за предварително накисване, той помага да се справим със останките от изсъхнала храна. На външен вид машината е много надеждна и усъвършенствана. Препоръчвам да му обърнете внимание.

Лариса, Кострома

Купих тази машина преди около година в онлайн магазин. Бързо ми го доставиха, а майсторите от сервизния център го свързаха. Впечатленията са много добри. От първия път съдовете са сгънати правилно и всичко, без изключение, се измива добре, дори халби с нотка на чай и изсушени петна от компот от плодове. Лъч и звуков сигнал предупреждават, че измиването е завършено. Много ми хареса тази съдомиялна машина, така че споделям впечатленията си.

Наталия, Екатеринбург

Функционалността на машината е просто отлична, няма оплаквания. Съдомиялната машина е сглобена добросъвестно, всички детайли са монтирани, удоволствие е да я използвате. Пиша ревю, защото искам да говоря за този модел на други хора, които се страхуват да го купят. Не се страхувайте, машината е супер!

Елена, Тюмен

Delonghi DDW09S Ladamante Unico е екзотика за нашия пазар, но не се страхувах да го закупя. Изминаха 4 месеца до „нормалния полет“. Лъжици, вилици и съдове отмиват добре.Крехките съдове се мият много внимателно, без бой. Прекарва малко вода. Пет точки!

отрицателен

Анжелика, Санкт Петербург

Съдомиялна машина за кошмари. Счупи се на третия ден на употреба. Цялата електроника изгоря поради спиране на тока. Сега отказват гаранционния ми ремонт и наистина никой наистина не иска да говори с мен в сервиза. Не знам какво да правя. Не се притеснявайте за нервите си, вземете някаква нормална миялна машина.

Сергей, Хабаровск

Машината не само че половината от индикаторите не работи, така и кривата на инструкциите. Какви бабуини не беше ясно, но изглежда, че те имат руския език, както и моя с древногръцкия. Течността за миене на съдове не разтваря машината. Опитах различни хапчета и различни прахове, всички без резултат. Качеството на измиването не е най-доброто, поради факта, че продуктът влиза в разтвора в малки количества. Две точки!

Юлия, Краснодар

Delonghi DDW09S Ladamante Unico не работи добре, често замръзва и трябва да стартирате програмата отново. Каква е причината не знам. Два пъти се обадила на майстора, който тествал машината, се уверил, че всичко работи и си тръгва. Е, не съм виновен, че проблемът не се появява в присъствието на господаря. Какво да правя? Така че работата с миялната машина е напълно невъзможна.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини