Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Delonghi DDW06S Cristallo Ultimo

Отзиви за съдомиялната машина Delonghi DDW06SТехнологията на италианската група компании Delongi е известна далеч отвъд Италия. Самата компания, като се появи през 1902 г., дълго време предоставя продукти само на вътрешния пазар, но до 1975 г. всичко се промени. Днес това е най-големият производител на домакински уреди, който, наред с други неща, пусна на пазара миялната машина Delonghi DDW06S Cristallo Ultimo. Тази машина все още не ни е позната, затова решихме да проучим отзивите на хората, може би те ще кажат подробностите.

Мнения на жените

Евгений, Новосибирск

Преди около шест месеца съпругът ми и аз се ангажирахме да ремонтираме кухнята си. Исках да направя стаята по-функционална. Без да навлизам в подробности, ще кажа, че исках да поставя голяма миялна машина в мивката. Но не можах да направя това, тъй като по никакъв начин не можахме да издълбаем ниша от 60 см. Максимумът, който получихме, беше 52 см под тясна съдомиялна машина. Обикновено тесните машини имат малък капацитет и аз се разстроих, но съпругът ми ме успокои, че е обещал да намери приемлив вариант и той го намери - това е Delonghi DDW06S Cristallo Ultimo. Какво прави тази машина забележителна?

  1. Обикновено притежава 12 комплекта съдове и ако опитате, можете да поставите всички 13 инча. Ако обърнете внимание на характеристиките на повечето тесни машини, ще видите, че те съдържат максимум 9-10 комплекта.
  2. Съдомиялната машина разполага с удобен модерен цифров контрол и дисплей.
  3. Не е шумно, изразходва само 9 литра вода за измиване.
  4. Тя има шест програми за измиване, шест варианта за настройка на температурния режим, в допълнение има половин товар.

Харесвам експресната програма. Мие чинии бързо и резултатът почти винаги е отличен.

  1. Твърдостта на водата се задава автоматично. В края на измиването има звуков сигнал.
  2. Защитата срещу течове е най-пълната, има индикатори, които ви казват, че е време да изсипете сол или да добавите помощ за изплакване.
  3. И накрая, както при всяка съвременна миялна машина, Delonghi DDW06S Cristallo Ultimo има тавичка за таблети 3 в 1.

Машината е просто великолепна по отношение на производителността; тя също се показа добре в работата. Измива се чисто, въпреки факта, че го включвам всеки ден, никога не е позволил на програмата да се срине. Всичко изглежда надеждно. Цената също е много хубава. Дадох 432 долара за нея. Давам най-висока оценка!

Мария, Москва

Доста евтина машина за такъв монтаж, искам да намеря уловка, но не е така. Измива с пет точки, без да говори. Консумацията на вода и перилен препарат е минимална. Работи много тихо. Ако поставите между стените на съдомиялната машина и стените на нишата, в която е инсталиран звукоизолационен материал, като цяло ще бъде отлично. Препоръчвам го!

Наталия, Саратов

Clontal Ultimo на Delonghi DDW06S установява взаимодействие с потребителя поради куп от индикатори. Забравих да сложа сол, индикаторът светва, забравих праха, машината ще ти каже какво да правиш. За мен, забравящ се човек, това е идеално. Технологиите се справят със задачата си в челната петица, няма от какво да се оплаквате, дори не трябва да се опитвате. Използвам го с удоволствие почти година, докато нямаше проблеми.

Валентин, Пенза

Избрахме тази машина, защото добре познаваме качеството на оборудването на Delonghi. Основните предимства на миялната машина, според мен: перфектното измиване и сушене на съдове. Винаги съм искал машина за сушене с турбо, но се оказва, че сушенето с конденз може да работи безупречно. Машината е здрава, добре сглобена от нормални части. Мисля, че тя обикновено ще служи поне няколко години.

Светлана, Томск

Тази съдомиялна машина принадлежи към бюджетната серия, ясно е за цената, но всъщност машината има доста скъп монтаж. Чудя се как производителят успя да постигне това. Лично аз купих тази кола преди година на промоция за Нова година. Монтажът беше направен само след месец, защото имаше ремонт. Машината работи перфектно, дори нищо особено да се каже.Пиша само с цел да опровергая няколко неудобни твърдения във форума относно тази пишеща машина. Всеки, който пише гадни неща за нея, е лъжец. Това веднага е ясно, защото той дори не притежава информация за „своята“ пишеща машина. Не обичам, когато се поливат хубави неща ...

Ирина, НоворосийскDelonghi DDW06S Кристало Ултимо

Съдомиялната машина Delonghi DDW06S Cristallo Ultimo ми беше инсталирана само предишния ден. Побързвам да споделя впечатленията си. Той е вграден, работи добре и не вдига шум. Първия път натъпках чиниите в нея, така или иначе, но тя все пак изми всичко добре. Това очевидно е професионална техника, която никога в живота си никога няма да разменя. Препоръчвам го!

Татяна, Москва

Придобиването на тази машина за мен се превърна в истински епос. Промених мнението си три пъти, но за четвърти път дойдох в магазина и го купих. Машината има много удобни кошници, но въпреки това те не се вписват добре за нестандартни ястия. Трябваше да заменя част от чиниите, но това са дреболии. Техниката е модерна, натъпкана с различни сензори, целта на която ми беше разкрита едва наскоро, когато най-накрая взех инструкциите. Пет точки!

Мнения на мъжете

Николай, Омск

Това е тясна машина с товарене като пълноразмерна. Благодарение на редица оригинални технически решения за подреждане на интериора на пералната камера, машината успя да побере малко повече съдове и скочи от този показател на конкурентите. Съдомиялната машина е много добре оборудвана и доста лесна за работа. Освен това е много икономичен, затова го купих с удоволствие и не съжалявам.

Владимир, Ростов на Дон

Много добра миялна машина с всички звънци и свирки на достъпна цена. Трудно е да се намери друг такъв. Качеството на изграждане е отлично. Работи като часовник. Препоръчвам да закупите!

Иля, Екатеринбург

Много съжалявам за марката Bosch. Преди съдомиялните им машини бяха стандарт, но сега всички поляци са "смесени с лайна". Не знам къде търсят собствениците на компанията. Купих преди годинаСъдомиялна машина Bosch SMS40D12RU и след три месеца той почти не го търгуваше за Delonghi DDW06S Кристало Ултимо. Продавачът не пожела да върне парите за нискокачествено оборудване, но се съгласи на размяна. Новата машина е отлична, не се чупи и изпълнява добре функцията си. Радвам се, че се отървах от Бош.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини