Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина за бонбони Отзиви Candy CDCF 6 07

Candy CDCF 6 07 отзиваСъдомиялната машина Candy CDCF 6s е, честно казано, любителска техника. По принцип не всеки харесва миниатюрните съдомиялни машини, те имат много противници, но има и привърженици. Нека да видим какво казват хората за споменатия модел съдомиялни машини. Освен това има и подобна съдомиялна машина Kandy само от серия 07, ние също събрахме отзиви за нея.

Положителни мнения

Ан 13, Севастопол

Много обичам да готвя и да приемам гости. Всеки уикенд в нашето семейство празник и, разбира се, огромна планина от ястия. Нищо не засенчва радостта ми от срещи с приятели като тази ужасна планина от тигани за печене, тенджери, купи за салата, чинии и други. Не можеш да накараш сина и съпруга си да мият чинии, така че трябва да издуша. След час и половина стоене пред мивката остава само да се изследват отлепените нокти и частично изгорялата кожа на ръцете.

Най-лошото е да миете изгорели тигани, патета, тави, тигани.

Сега всичко това може да се забрави като кошмар, защото в къщата се появи миялна машина. Две години помолих съпруга си да ми купи съдомиялна и сега мечтата се сбъдна, но защо? Да, защото обърнахме внимание на компактните автомобили, защото никоя друга в нашата мъничка кухня не можеше да бъде настанена с цялото желание. Настолната машина е с малки размери, всички съдове наведнъж не могат да се бутат в нея, но няма значение, ще я измия 2-3 пъти. Нека е по-дълго, но ръцете са цели.

Иля, МоскваKandy CDCF 6 07 изглед отпред

Преди месец гледах настолна миялна машина от посочената фирма. Не съм го купил веднага, защото се съмнявах дали уредът ще бъде с толкова малък размер, тъй като дори голям тиган не може да бъде пъхнат в такава съдомиялна машина. Помислих го, помислих го и го купих в резултат. Не съжалявам дори за малко, наистина е добър в измиването и спестяването на времето ни със съпругата ми.

Елена, Саратов

Добра миялна машина. Единственият недостатък е необходимостта да играете тетрис, докато подреждате чиниите, защото мястото не е достатъчно. Останалото е в пълен ред, чиниите на изхода се изсипват като сребро, дори не си спомням кога го видях толкова чист, но се опитах да си измия ръцете честно. Съдовете трябва да се поставят правилно, в противен случай няма да има висококачествено измиване. Веднага разбрах това правило от момента на покупката и не изпитвам никакви трудности.

Наталия, Чебоксари

Страхотна техника. Всъщност не исках да го поставя на маса или хладилник, затова помолих съпруга ми да закрепи две мощни конзоли към стената, на която стоеше съдомиялната машина. Сега тя всъщност изобщо не заема място, виси се на стената и редовно мие чинии. Между другото, съдовете се мият удивително, дори не очаквах, че можете да ги измиете толкова добре с струи вода. Целият ми скептицизъм по отношение на оборудването за миене на съдове изчезна за 2 седмици, използвайки моя, макар и компактна, съдомиялна машина.

По принцип не съм сложила миялната машина в хладилника. Страхувайте се, изведнъж водата ще излее случайно.

Зая, ИркутскKandy CDCF 6 07 Диспенсер

Търсех малка миялна машина, която да я сложа на кухненската маса в кухнята. Няма къде да извайвам машина в пълен размер, въпреки че е жалко. Виждайки цените на малките съдомиялни машини, с изненада научих, че разликата в цената в сравнение със стандартните модели е незначителна, въпреки че очаквах компактното оборудване да е по-евтино.

Независимо от това, най-малкото съм доволен. Вярно е, че в началото не беше много умно да подредите чиниите в кошницата и за тази „мишическа суматоха“ му отне време. Сега всичко е наред. Минута и чинии бяха поставени в кошницата, стартира се програмата за миене и аз отидох да правя други домакински работи. Идвам, а чиниите вече са чисти и сухи и само чакам да я пренесат до килера, не е ли прекрасно.

Отрицателни мнения

Иван, Москва

Имам много неприятна история, свързана с тази миялна машина. Тази машина беше купена от нас преди година.Първата седмица не можах да се наситя, измива се добре, работи тихо, без проблеми, все едно в реклама. Но след това мина седмица и изведнъж, влизайки в кухнята, видях, че машината виси и на пода имаше огромна локва. Нещо повече, вода напълни шкафа, върху който стоеше миялната машина, а в шкафа - торба с брашно. Брашното, разбира се, се превърна в тесто, но това не е основното. Не разбрах веднага откъде тече водата и когато разбрах, бях много изненадан.

Вратата е изтекла. И не изтече на обичайното място, близо до уплътняващата дъвка, а в областта на бримките. В хода на фабричния брак. Закарах машината до магазина, някъде чух, че за 14 дни мога да поискам подмяна на повредена техника. Изпратиха ме там и отказаха да приема иска. Не вярвайте, но в такъв дребен случай трябваше да предявя иск. Всичко това продължи 4 месеца, в резултат на което успях по някакъв начин да отстоявам правата си. Кълнах се никога повече да не купувам евтино оборудване!

Лариса, ВладивостокKandy CDCF 6 07 с отворена врата

Съдомиялна машина би била хубава, ако не се беше счупила за един месец. Все още не разбрах каква е причината за повредата, машината просто спря да се включва. Представителят на сервизния център взе машината за ремонт и повече не я видях. Два месеца по-късно успях да надраскам пари от продавача за повредена машина. Леле, колко трябваше да скандали! Така че от компактната миялна машина на тази компания оставам с най-негативни впечатления. Разбрах, че може би това беше неуспешно за мен, но вече няма да го купувам за нищо и не ви съветвам!

Светлана, Курск

Но това, което е добре, може да се каже: дрънка като луд, отказва да мие съдовете нормално и освен това, мирише на пластмаса. Веднага става ясно, че монтажа е „глупости“, но аз мълча за резервните части. Съпругът ми също не харесваше машината, но той е моят дипломиран инженер, запознат с технологиите. Не са купували, въпреки че продавачът ревностно ни притиска! Но майка ми го купи. Е, какво мислите, ни моли сега да вземем тези „незавършени фурни“ до гаража, за да не виждат очите й!

Действието беше върху тези модели съдомиялни машини в магазина, така че отидохме с цялото семейство да пазаруваме.

Лиза, Архангелск

Срещнах тази съдомиялна машина в апартамент под наем. Случи се така, че моите приятелки и студентите по време на сесията махнаха „колиба“ с мебели и домакински уреди. Имаше точно този спонтанен аборт на миялната машина. Малка, изобщо не мие чинии, но е просто страшно. Мисля, собствениците, които добрите наематели не биха напуснали. За всеки случай споделям моя опит, така че никой по невнимание да не реши да купи такава съдомиялна машина, няма полза, има някакви проблеми!

Елвира, Москва

Търсехте компактни съдомиялни машини под мивкатав крайна сметка се установи на евтин модел на посочената компания. Накратко, много сме недоволни. Е, не работи както трябва, за да не ни съветват в сервизния център. Поставихме чиниите правилно и купихме най-скъпите хапчета, няма смисъл, качеството на мивката е под средното. Оценяваме модела на 2 точки, въпреки че има много за нея!

В заключение отбелязваме, че тази миялна машина не впечатли потребителите. Ентусиазираните мнения не са много често срещани, но има повече от достатъчно отрицателни. Може би това е само нашето впечатление, но във всеки случай окончателното решение е ваше. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини