Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV40X90RU

мнения за Bosch SPV40X90RUДнес мнозина вече стигнаха до извода, че в модерна кухня без миялна машина няма какво да се направи. Тя не само улеснява живота на домакинята, но и превръща процеса на готвене в удоволствие. И всичко това, защото домакинята, приготвяйки следващата салата или горещо ястие, не мисли, че ще трябва да измие куп купички и тенджери с ръце. Съдомиялна машина Bosch SPV40X90RU, според експерти, отговаря на всички съвременни изисквания, които се прилагат за такава техника. Разберете какво мислят клиентите.

положителен

Кристина, Новосибирск

Преди около година се замислих да си купя съдомиялна машина, защото се чувствах като в кухненско робство. Трябваше ми вградена машина, на добра компания, така че кутията да не беше по-широка от 45 см. Съдомиялната машина на Bosch от серията SPV40X90RU беше най-подходяща. Защо точно тя е тя?

  1. Цената му точно се вписва в бюджета на покупката.
  2. Той има всички най-често срещани функции: защита срещу деца, лъч на пода, звуков сигнал в края на измиването, индикатори, показващи сол и препарат за изплакване.
  3. Тя има специални програми, които ви позволяват да миете проблемни съдове.
  4. Тя има таймер, който ви позволява да стартирате машината по-късно, например през нощта.

Обикновено задавам шестчасов таймер за закъснение вечер, така че миялната машина започва през нощта, мия чиниите, а сутринта изваждам и слагам чисти съдове в шкафа.

  1. Той е много безопасен, има пълна защита срещу течове, което ви позволява да не се притеснявате, че оборудването ще наводни апартамента в случай на спешност.
  2. Надеждна и не твърде шумна.

По принцип, ако мислите внимателно, можете да си припомните много от предимствата на тази съдомиялна машина, но това не е самата цел. Бих искал да предам на онези, които прочетоха ревюто ми, идеята, че това е качествена техника, която няма да подведе собственика си и при всякакви условия ще измие съдовете възможно най-чисто.

Руслан, ЧелябинскСъдомиялна машина Bosch SPV40X90RU

Уморен от слушане на бабуването на жена ми за депозити от мръсни съдове в мивката. Той покани приятеля си специалист в производството на мебели, той ми направи преработка на един от шкафовете евтино и аз монтирах там тясна миялна машина Bosch. В началото исках модел в пълен размер, но се оказа, че не можеш да го натъпчеш никъде в нашата кухня. Трябваше да използвам тясна техника, но нямам съжаление. Мие се перфектно, цената е приемлива, контролите са прости, но модерни. Препоръчвам го!

Дмитрий, Москва

Два месеца, откакто закупих тази съдомиялна машина, все още експериментирам. Първото измиване беше неуспешно. Машината само отмива остатъците от храната от съдовете, но изсъхналите петна остават на мястото си. Не можах да разбера каква е причината, дори исках да отида до магазина с оплакване. Тогава се оказа, че той е забравил да постави препарат за миене на съдове. Той се засмя сърдечно.

След няколко дни заредих много мръсни съдове. Два мазни тигана, четири чинии с каша (изсушена), няколко чаши със сушени петна от чай и кафе, много лъжици и вилици и един не твърде мръсен тиган. Зададох автоматичната програма и отидох на разходка с кучето. Машината се миеше дълго време, след разходка още дрямах. Но след известно време извадих съвършено чисти и сухи чинии.

Няма да описвам по-нататъшни отношения с миялната машина и така всичко е ясно. Мога само да кажа, че тя никога не ме изпусна, въпреки че, разбира се, не мина много време.

Сергей, Толяти

Машината се мие почти перфектно с таблетки Сомат. Вярно е, че ужасният съветски тиган, в който готвим храна за улично куче, се оказа машина на Bosch „твърде трудна“. Някои изгорени петна останаха, но станаха много по-бледи. Най-много ми харесва начина, по който мие стъкло. Около веднъж месечно зареждам в него голям брой халби бира, точно преди да се събера с приятели. Кръговете стават напълно прозрачни, няма нито едно петънце или микроразвод. Хопи напитка в чисто измити чаши изглежда просто вълшебна в тях.Съдомиялна машина с пет точки!

Татяна, Кострома

Основното предимство на тази немска миялна машина е, че тя е добре измита и има различни индикатори. С тяхна помощ машината отчита, когато солта е приключила, потребителят изсипва или не поръсва праха. Със звуков сигнал съдомиялната съобщава, че е приключила работа. По чиниите няма петна или дори повече остатъци от почистващ препарат. Ако ястия със остатъци от суха храна, можете да включите програмата "Предварително накисване." Много добра техника!

Робърт, Санкт ПетербургBosch SPV40X90RU

Добра машина, струва малко скъпо, но за немската надеждност струва малко повече. Капацитетът е достатъчен, въпреки че признавам, че за голямо семейство е необходимо да вземете съдомиялна машина по-просторна. Тя работи за мен 1 година и 1 месец. Всичко е добре. Препоръчвам го на всички!

отрицателен

Ирина, Казан

За съжаление се сблъсках с факта, че машината изобщо не се мие или изсушава. Ефектът е приблизително същият, както ако плочите леко се изплакнат под налягането на гореща вода. Част от мръсотията се отмива, но тази, която е останала и изсъхнала, остава. Недоволни от покупката!

Иван, Тюмен

Те решиха да си купят съдомиялна преди две седмици. Още първото измиване разкри големи проблеми. Първо, съдовете бяха измити ужасно, и второ, нито таблетките, нито прахът се разтвориха. Решихме да не разбираме, а просто предадохме неподходящото оборудване на магазина, след като го получихме. Може и други автомобили на Bosch да са добри, но този е просто ужасен. Между другото, в замяна придобихмесъдомиялна Electrolux ESL94200lO и много доволен от нея.

Алена, Хабаровск

Невероятно шумна машина, а звукът е толкова гаден. Измива добре, но само със скъпи хапчета. Очаквах най-доброто от тази техника. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини