Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV40X80RU

Bosch отзиви SPV40X80RUНемската марка безспорно има приоритет сред клиентите при избора на съдомиялна машина. Марката се е утвърдила от надеждната страна, качеството на това оборудване е оценено в цял свят. Невинаги обаче лагерът на марката, посочен на опаковката, и страната на сглобяване съвпада, което може да повлияе на технологията. Нека да видим какво мислят хората за съдомиялната машина Bosch SPV40X80RU, колко е добра и дали тя отговаря на заявените изисквания.

Спецификации на съдомиялни машини

Производителят на тази съдомиялна машина в инструкциите към продукта описва всички технически спецификации, правила за монтаж и експлоатация. Помислете само основните моменти, на които купувачът обръща внимание на първо място.

На първо място, трябва да кажа, че това е напълно вградена съдомиялна машина, сглобена в Германия. Тесните му размери ви позволяват да го поставите дори в малка кухня, защото трябва да изберете размер на ниша (HxWxD) само 85x45x55 cm.

Обърнете внимание! Гаранцията за този модел съдомиялна машина е само 1 година.

Машината има минимален набор от програми - 4. От допълнителните функции със сигурност ще ви е полезно:

 • половин товар;
 • детска ключалка;
 • пълна защита срещу течове;
 • индикатори на средства (сол и средство за изплакване);
 • звук в края;
 • електронно регулиране на твърдостта на водата, подавана към машината.

В тази малка миялна машина можете да поставите 9 комплекта чинии, за измиване на които в стандартен цикъл машината ще изразходва около 9 литра вода. Консумацията на електроенергия ще бъде 0,78 kW / h.

Мнение на клиента

Южно крило

Колкото и да е странно, съпругът настоя за придобиването на съдомиялната машина, като осигури място за оборудването по време на ремонта. Веднага взето решение за марката, това е доказан Bosch. И сега знаем, че те не се провалиха. Машината има очевидни предимства:

 • тя работи почти неразбираемо и затова често се включва през нощта, поради наличието на забавен старт до 9 часа;
 • евтин и надежден;Bosch SPV40X80RU
 • измива добре и изсушава също добре;
 • оптимални програми, има както чинии, така и чаши;
 • консумира малко електричество;
 • защитени срещу изтичане;
 • Побира много ястия.

Най-много ми харесва Еко режимът, на който по принцип мия чинии. Тиганите рядко се мият, но ако нещо остане, тогава всичко лесно се почиства с парцал. При по-дълъг режим всичко се измива перфектно. Просто погледнете инструкциите и съдовете, ако пише, че не можете да миете в съдомиялната машина, тогава не мийте експерименти, измийте с ръце. Например, дървени и чугунени изделия не могат да се перат със сигурност.

И накрая ще споделя една мечта. Съпругът вече иска машина с пълен размер ширина 60 см.

Коротков Евгений

Единственото нещо, което ме устройваше в тази миялна машина, което разбрах едва след покупката, беше цената. Всичко останало оставя много да се желае, а отзивите на други клиенти са твърде похвални. Машината е обикновена, с ограничен набор от функции. По време на работа е много шумно. Ако имате пари, трябва да вземете модел по-скъп.

Котова Катрин

Първата миялна машина в живота ми, която работех от 2 месеца. Много се радвам да закупя, защото сега няма нужда да миете съдовете с ръце. Ние сме трима от нас и машината се включва веднъж на всеки 2 дни, а преди това съдовете се натрупват в машината, докато не се напълни. Докато нямаше случаи с нечистени ястия, дори листа за печене с изгоряла мазнина станаха чисти.

Не е лошо, колата се справи със съветските палети през 1972 година. За измиване използвам само таблетки и винаги сол. Има само две програми, но по принцип ги има достатъчно. Но без греда на пода е неудобно. Не винаги е ясно дали миенето е спряло или не, не се чува шум, трябва да отворите вратата.

И още един нюанс - размерените чинии не са включени, може да бъде машина с пълен размер, но в кухнята няма достатъчно място.

Денис Смеловсъдомиялна машина Bosch SPV40X80RU

Купихме кола и останахме много доволни от нея, но след три дни работа се случи нещо.Машината започна да спира по време на програмата, след това в процеса на сушене, след това издава грешка в подаването на вода. Капитанът на сервизния център без колебание първо провери контакта. И разбрах, че напрежението в мрежата варира от 190 до 230 V. И това е критично за съдомиялните машини на Bosch, тоест машината спира да работи, ако напрежението в мрежата падне под 210 V. Само специален може да помогне стабилизатор на напрежението.

В техническото ръководство, разбира се, нищо не се казва по този въпрос. Но истината е, че тогава продажбите ще паднат. Като цяло, ако не за това, тогава колата е добра, качеството на изграждане е нормално, консумира малко вода.

pall1980

Тази съдомиялна машина на Bosch работеше за мен 8 години без проблеми, като започнах да мия всеки ден 2-3 пъти. За голямо семейство това е великолепно. Наскоро тя се счупи, в началото блокира дренажната система, а след това самата помпа изгоря. В допълнение, смени таблата за средства. След това беше решено да се закупи нов, а също и Bosch, само модел SPV 40 * 80. Не се различава много от нашата стара машина, същият набор от функции.

Забелязахме по-тиха работа и тих сигнал в края, няма греда на пода, но в това не видяхме нищо особено. Най-важното е да се справите с измиването и сушенето. Преди да сложа чиниите в кошници, научих всички да ги накисват в мивката, тъй като машината не е магьосница, изсушената храна може да не се подчинява на нея. Накратко, полетът е нормален, препоръчвам да закупите.

Три месеца по-късно тази покупка купи друга, абсолютно същата кола за страната. Без оплаквания, работи добре. Единственото нещо, което преживях при скокове на мощност. От месец направих измервания в мрежата, но не падна под 210, мисля, че всичко ще продължи да е наред.

Ars ars

Купих кола, вярвайки на единодушните оценки в рецензиите. Не съжалявам за покупката, но аз самата поставих само 4 точки. Минус при некачествено сушене. Останалото всичко е добро. Управлението е просто, изпира се нормално, но понякога остава изгоряла храна. При повторно измиване проблемът се елиминира. Като цяло добра единица, която може да се препоръча за покупка.

Искаме да спрем на това, повечето от отзивите, които открихме, са положителни. Купувачите са доволни от покупката си, независимо дали вярват, че зависи от всеки от вас. И ви желаем добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини