Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV40E30RU

мнения за Bosch SPV40E30RUЕвтината "чиста" немска техника за сглобяване е съдомиялната машина Bosch SPV40E30RU. Като погледнете цената му, дори не можете да кажете, че тя е сглобена в Германия, междувременно това е така. Това е тесен модел, в който са поставени само 9 комплекта ястия, но много купувачи все още ги „гонят“. Защо това се случва, научаваме, като четем истинските отзиви на хората.

положителен

Александра, Новоросийск

Някак си не мислех да си купя миялна машина, тъй като мъжът ми се занимава с миене на съдове. Можем да кажем, че благодарение на случая придобихме Bosch SPV40E30RU. Миналата година направихме ремонт в кухнята и поръчахме нови кухненски мебели. При производството дизайнерите смесили нещо и в слушалката точно под съдомиялната машина била вградена допълнителна ниша.

Исках да ги направя отново, защото на това място трябваше да се постави бордюрен камък с рафтове вътре, но след това промени мнението си. След като направите място под миялната машина, нека има съдомиялна машина. Скоро в нашата къща се появи „помощник“ марка Bosch. Защо избрахме точно този модел.

  • Първо, тази вградена съдомиялна машина не би монтирала друга, а нишата, направена в кухненския комплект, диктуваше собствените си условия.

Ширината на нишата е 48 см, така че само такъв тесен модел на съдомиялната машина може да стои там - 45 см.

  • Второ, от тесни съдомиялни машини Bosch, една от най-вместимите - за 9 комплекта чинии.
  • Трето, тази съдомиялна машина на добре известна марка и също сглобена в Германия.
  • Четвърто, тази машина беше много евтина. С отстъпка посрещнахме 400 долара.

Сега в нашето семейство има идилия. Съпругът не мърмори, че трябва да защитава скъпия маникюр на жена си и да мие чиниите с ръце. А синът ми обича да прави ястия в кошници по различни начини. Той дори получи някакво хоби. Много съм благодарен за случая като подарък под формата на съдомиялна машина!

Кирил, ПсковBosch SPV40E30RU

Съдомиялната е създадена за страшно мързеливи хора! Така че аз си помислих преди и много се заблуждавах, защото машината мие съдовете толкова старателно, колкото миенето с ръце е просто невъзможно. След като се хванах за Bosch SPV40E30RU, дори изтърканите съветски тигани, които все още бяха в моето домакинство, изплуваха, така че сега да могат да бъдат изпратени на ретро изложба на съветската индустрия. Bosch мие много по-добре от мен и това е добре, защото мразя да мия чинии от ранна детска възраст. Препоръчвам да закупите!

Виктория, Новосибирск

Трудно е да се намери евтина миялна машина Bosch сега, но аз, за ​​щастие, го направих. Измива добре всички програми, въпреки че всъщност не разбирам каква е разликата между тях. Машината харчи малко вода, а аз купувам евтини перилни препарати. Пет точки!

Олга, Сергиев Посад

Вече повече от година използваме съдомиялната машина Bosch SPV40E30RU и активно хваляме всички наши приятели. Тя никога не ни е подвеждала. Въпреки малкия капацитет за два или три приема, можете да измиете планина съдове, това е тествано.

Оказва се, че 9 комплекта ястия не са толкова малки, те все още трябва да се набират.

Алексей, Омск

Технологията Bosch, особено сглобена в Германия, отдавна е призната в целия свят. Купувайки го, практически нямате шанс да се сблъскате с неприличие. Това е първата ми миялна машина. Тя работи безупречно почти две години. Отначало купих скъпо хапчета завършване за съдомиялна машина, след това премина към по-евтини средства. Но машината все още продължава да се мие добре, поне аз не забелязах разликата. По пътя скъпи хапчета и евтини всичко от една кутия. Bosch SPV40E30RU - миялната машина е отлична, препоръчвам да я вземете!

Татяна, ЧебоксариРевюта на Bosch SPV40E30RU

Промених мнението си три пъти. В началото имах остро желание да си купя съдомиялна машина, дори се приготвих да отида в магазина, но след това се разсеях от нещата и промених решението си. Две седмици по-късно желанието се появи отново, но отново нещо ми попречи да го реализирам.За трети път баща ми и аз все още се качихме в хипермаркета за домашни уреди и взехме съдомиялна машина на Bosch. Какво мога да кажа: беше глупаво да отлагам покупката толкова дълго. По добър начин трябваше да се сдобия с такъв „домашен асистент“ преди година и бях глупав!

Виктория, Владивосток

Като цяло мисля, че е добра нова миялна машина. В него има само един минус - невъзможно е да се фиксира вратата, когато тя е напълно отворена. Случайно я пускате и тя се връща в първоначалното си положение с голяма скорост. Веднъж дори пръст отскочи от вратата. Незначителните недостатъци се компенсират от високото качество на мивката и тъй като машината изпълнява добре функциите си, аз съм готов да простя малките неща.

отрицателен

Лидия, Нижневартовск

Съдомиялната не е много добра. Има само два плюса, че е вграден и че не е шумно. Измива лошо съдовете; има специални оплаквания за миене на тенджери и тигани. Те остават откровено мръсни. На стъклото остават бели петна. Трябваше да видя по-добри модели. Не го препоръчвам!

Наталия, Велики Луки

Дълго мислех каква машина да вземем. Проучих съветите на специалисти, мненията на потребителите и в крайна сметка се сдобих с най-безценната съдомиялна от тези, които бяха в магазина. За една година експлоатация, два гаранционни ремонта и ужасна работа. Все още мия чиниите с ръце и честно казано майката на немските инженери!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини