Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина на Bosch SPV 53M70

Отзиви за Bosch SPV 53M70Забележимо е тесната миялна машина Bosch SPV 53M70. Защо? Първо разгледайте неговите характеристики, а след това и цената. За да я допълните, прочетете отзивите на клиентите и ще разберете. От гледна точка на търговците, това е една от най-добрите съдомиялни машини за последното десетилетие, но какво ще кажете?

Мнения на жените

Лидия, Новосибирск

След отпуск по майчинство смених работата си на по-платена. Но тази нова работа започна да отнема твърде много време и усилия. Прибирам се вкъщи вечер, като изцеден лимон, не остава време за ежедневието. Съдомиялната машина Bosch наистина помага. Вечер мие всички съдове, които семейството натрупа за един ден. Благодарение на тази техника не е нужно да се натоварвате с неприятни домашни работи, но можете веднага да се „сринете“, за да заспите. Тази техника има достатъчно предимства.

  1. Той е напълно интегриран. Скрих я в кухненски шкаф, а тя не "озарява очи".
  2. В него са поставени две цели кошници с чинии.
  3. Алгоритъмът за измиване не ми е много ясен, но резултатът е отличен, чиниите ще се държат заедно от чистотата.

Перфектно изпира метални и керамични съдове от всякакъв размер.

  1. Машината има забавен старт, така че ако желаете, можете да започнете да миете чинии дори през нощта.
  2. Пълната защита срещу течове позволява, не се притеснявайте и оставяйте оборудването на работа, дори когато не съм вкъщи.

Бих искал да кажа и за надеждността на тази машина. Вече две години той е включен седем пъти седмично, като не само не се е счупил, но дори не се е провалил нито веднъж. Препоръчвам да закупите!

Полина, Санкт Петербург

Много проста техника за използване. Веднага щом го свързаха с мен, веднага събрах всички мръсни съдове и започнах да мия, не научих нищо и не прочетох инструкции. Съдомиялната машина премахва всякакви замърсявания: петна от чай, остатъци от изсушена каша, мазни отлагания, петна и отпечатъци от стъклени съдове. Доволен от покупката на 100%, сложих пет точки!

Ирина, Москва

Вече съм научен на горчив опит, така че не взимам евтино китайско или руско оборудване. Bosch го взе, защото ми пасва по размери, в допълнение има сравнително ниска цена и немски монтаж. Машината наистина не се счупва, въпреки факта, че мина година и половина. Няма оплаквания за измиване. Мога да кажа също, че тя изразходва рекордно ниско количество вода и перилни препарати. Това може да изглежда подозрително, но повтарям, тя мие перфектно. Препоръчвам го!

Вера, Челябинск

Ако планирате да вземете тази съдомиялна машина, не губете пари за скъпи хапчета и прахове. Повярвайте на моя богат опит - няма значение. Вземам най-евтината пудра в Auchan и съм много доволен. Машината измива всичко без остатък, заедно с всякаква мръсотия от съдовете. Но не забравяйте да почистите съдовете, преди да ги поставите в кошници, в противен случай големи парчета храна бързо ще запушат филтъра.

Яна, Владимир

“Срещнах” съдомиялната машина на Bosch преди почти година. Свързвам го с икономката Кузей, героя на известната съветска карикатура. Влизате в кухнята и всички съдове са чисти, само че не са били измити от неизвестна сила, а от интелигентна немска технология. Особено искам да отбележа много удобните кошници за ястия и светлинен индикатор на пода, Добре е, когато видите, че колата вече е приключила. Тази техника си струва да се купи!

Людмила, МоскваBosch SPV 53M70

Доста шумна машина, особено когато изтегля вода. Опитах се да го сложа няколко пъти през нощта, но тя или не му позволи да заспи, или се събужда посред нощ. Мога да се мия през деня, когато съм буден. Много ми харесва как борави с крехки ястия, дори има специален режим за нея. Не съжалих, че съм се сдобил с добро немско оборудване.

Уляна, Москва

Специалист в магазина ме посъветва да взема Bosch 53m70 и искам да кажа, че той беше абсолютно прав. Имах три съдомиялни, но предишните две Bosch „не са подходящи за подметки“. Просто Бош наистина мие, а за онези си миех ръцете.

Мнения на мъжете

Юри, Новоросийск

Пея тази техника от около година и половина.Нямам оплаквания. Съпругата е щастлива, тя само знае, ляга на дивана и пали ноктите си. Не обичам да прекарвам много време в кухнята, хапнах и гледах телевизора на дивана. С миялна машина в мивката не е нужно да стоите един час и това е щастие!

Вадим, Ростов на Дон

Всякакви кухненски уреди ме радват, защото ми спестяват времето. Съдомиялната машина Bosch е шедьовър на дизайна. Благодарение на нея спестявам 30 минути на ден, което ми дава малко време да седя с любимата си книга. Съдомиялната работи безупречно, няма оплаквания!

Александър, Владивосток

За около месец машината остави бяло покритие върху чиниите. Трябваше да се измия. Не можах да разбера причината и съгреших на пишеща машина, оказа се, че въпросът е на прах. Смениха инструмента и всичко беше наред. Благодаря на германците, че все още правят оборудване за хора, а не като нашето, само за да продават.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини