Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SPV 40E10RU

Отзиви за Bosch SPV 40E10RUПроизводителите на Bosch предлагат на клиентите широка гама от модели съдомиялни машини от различни ценови категории. Една от бюджетните вградени машини на Bosch SPV 40E10RU се хареса на потребителите и много потребители вече формираха мнение за това. Решихме да разберем какво мислят хората и събрахме отзивите си като част от тази статия.

Положителни мнения

Бенлианец Катрин

От добре познатите марки съдомиялни машини, това е доста евтина машина, сглобена в Германия. Страхотно качество. Като цяло ние сме доволни. Но има малки несъответствия:

  • трябва да отворите вратата, за да не се появи неприятна миризма в колата;
  • неудобно е, че няма таймер, чрез който можете да наблюдавате времето до края на измиването;
  • Кондензът се утаява върху чиниите, ако не го извадите от колата в подходящия момент.

Що се отнася до функцията за миене, всичко е наред, съдовете са чисти и лъскави.

Костоглодова Ирина

Съдомиялната машина на Bosch SPV е предназначена за 3 души, за да зареждате машината веднъж на ден, в противен случай ще трябва да я миете два пъти. Измива добре, но ако почистващият препарат е с високо качество. Избирам 3 в 1 таблетки. Опитах различни производители на Finish, Somat, W5U Първият от тях харесва най-много. Машината не издава шум, не можете да чуете нищо, когато телевизорът работи. Най-често програмата ми е 45 градуса. Не открих никакви недостатъци в съдомиялната си машина.

Сергеев Александър

Харесва ми тази съдомиялна машина, бих казала, че такава цена е просто шик вариант. Той даде общо 13 хиляди рубли през 2013 г. Няма камбани и свирки, но те не са необходими, закъснението в старта и 45 градуса е достатъчно. Измива почти всичко, но ако абсолютно нещо е мръсно, тогава преди това просто го накисвам. Много е важно да не забравите да промиете филтъра, който е в долната част. Незначителен минус в шума, който според мен може да бъде решен чрез инсталиране на шумоизолация.

GreNataBosch SPV 40E10RU

Купихме миялна машина през 2014 г., когато направиха ремонт в кухнята. Като цяло добра техника, която наистина помага, особено след големи празници. Той подреди чиниите в кошниците, избра програмата и това е всичко. Радвам се лудо, въпреки че не винаги го използвам. Тази машина има добър режим за миене на стъкло, което блести перфектно след съдомиялна машина. Функцията за половин товар също е удобна.

Измива добре всички съдове, включително тигани и тенджери. Но за съжаление се случи неприятност. Скоро след покупката електрониката „лети“ в колата, в резултат на това водата спря да се нагрява. Свързал се с услугата под гаранция, капитанът замени всичко.

Tanusik

Мога да кажа, че много харесвам вградената миялна машина на Bosch, тя почиства добре чиниите. Но при условие, че почистващият препарат е добър. Ако гостите често ви посещават, тогава това по принцип е незаменим нещо. Да, колата е шумна, но не ми създава неудобства, защото качулката вдига повече шум.

След като се премести на ново място за пребиваване, колата започна да дава грешка, кранът уж беше изключен. Отначало те си помислиха, че става въпрос за маркучи. Оказа се разликата в напрежението, при ниско напрежение машината просто не се включва или не спира.

императрицата

Съдомиялна машина в кухнята е икономия на вашето време и не само, тя консумира малко вода, само 11 литра. Основното нещо е да намерите добър препарат, което не е толкова лесно да се направи. Случва се да не се разтвори до края, тогава покритието остава. По принцип трябва да търсите. Нямам оплаквания към колата, напротив, сега по-често готвя нещо вкусно. Листовете за печене се измиват с бретон на 70 градуса. Но има минус, не можете да миете алуминиеви съдове и затова трябваше да го елиминирате от дома. Що се отнася до месомелачката, трябва да я измиете с дръжки или да не я използвате и да мелете на блендер.

VLADA07

Мога да похваля мия миялна машина отдавна, защото я имам моя любима в кухнята, и всичко това, защото наистина не обичам да мия чинии с ръце.Имаме го от много време от 2007 г. насам, така че се страхувам да не се счупи. Измива перфектно и дезинфекцира всичко при висока температура. Какво ще правя без нея ... Разбира се, тя трябва да се грижи и периодично да се почиства, така че да ви служи без провали. Особено внимание трябва да се обърне на дупките в раменете, откъдето се подава вода.

Мисля, че просто Bosch не е миялна машина. В същото време дори солта не се използва от няколко години, а почистващите продукти също. Но сега минаха 8 години и всичко работи. Купете, определено ще ви е полезно.

Отрицателни мнения

Журавлев ДмитрийBosch SPV 40E10RU

Имам миялна машина на Bosch и не работя от година, ето Bosch. Водата престана да се слива, целият аквастоп, но както се оказа, се наложи да се замени с този ремонт. Цената на ремонта е висока. Освен това самата машина е шумна, не изпълнява функцията си на пране както трябва, а също така изсъхва лошо. Единственият плюс, но е разбираемо, ниската цена.

Rezo2008

Машината се справя с функцията за измиване. Но събранието се оказа просто отвратително. За три години работа на машината тя прекара почти 1,5 години в ремонт. Нагревателят изгори два пъти, което се сменя с контролния блок. Персонализирани части, трябва да чакат повече от месец. Първият път ремонтът беше безплатен, тъй като съдомиялната машина все още беше в гаранция. Вторият път ремонтът струваше почти като нова кола. Той заключи: Няма да вземам немско оборудване повече, той е капризен за руските условия, тогава водата не е същата, тогава напрежението е малко.

Айзина Ирина

Бях много внимателен при избора на съдомиялна машина, тъй като я имам на първо място. Изглежда надеждна компания, но уви, ах, всичко не е така. Да, приборите за миене на ръце станаха многократно по-малко. Това съдове обаче се измива за много дълго 2,5-3 часа, след което върху чиниите има вода. Съдовете, поставени в долната кошница, не винаги се мият, остава мазнината. Неприятна миризма отвътре се отстранява само след вентилация.

Има доста отзиви за този модел на съдомиялната, повечето от тях са положителни. Има обаче и отрицателни, много от които са написани от хора, скрили данните си. Направете собствен извод какво може да означава това. Нека само надеждно оборудване да ви попадне.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Алекс Алексей:

    Веднъж на половин година, нагревателят, помпата и термичният сензор се отказват. Те идват в комплект с едно цяло. Променен няколко пъти. Пълната цена на новата пералня вече се отказа. И не съм единственият. Приятел се оплаква, че плаща за втори път 5000-7000 рубли за ремонт. Пощадете парите и нервите си, не купувайте Bosch!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини