Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Bosch SPS40E42RU

Bosch мнения SPS40E42RUАко наречем съдомиялната машина Bosch SPS40E42RU най-популярната сред купувачите, няма да сбъркаме. Вече шест месеца тя е шампион в броя на дискусиите в различни сайтове в Интернет, включително на страниците на социалните мрежи. Времето дойде и трябва да му обърнем внимание: достойна ли е тази техника или активната дискусия е резултат от агресивна реклама? Надяваме се потребителите да хвърлят светлина върху това.

положителен

Владимир, Оренбург

Много достоен модел, защото мие чисто и не е трудно да се управлява. Ястията се поберат приблизително толкова, колкото може да се натрупа на ден трима души, при условие че седят у дома по цял ден. Работи доста тихо, дори прекалено много. Моите отзиви са положителни!

Андрей, Москва

В съдомиялната машина Bosch SPS40E42RU не само мием чинии. Подходящ е за миене на спортно оборудване, детски играчки, стъклени контейнери. Дори се опитах да си измия обувките в него, между другото, оказва се доста добре, по-добре, отколкото в пералня. В нашето семейство този домакински уред е с голямо търсене наравно с пералня и в края на краищата преди около шест години дори не мислех да си купя такова оборудване. Ако някой друг не е купил, силно препоръчвам!

Карина, Владикавказ

Купихме тази кола преди около две години. Това е тесен модел, но той е включен в него доста, не много, но и много. Огромен плюс е, че той може просто да бъде облечен или може да бъде вграден в мебели. В началото стоеше отделно, а след това, когато най-накрая поръчахме мебели за кухнята, я вградихме в предварително подготвена ниша.

Тази съдомиялна машина съчетава надеждността на механичното управление и предимствата на съвременното електронно управление.

съдомиялна машина Bosch SPS40E42RUНямаше проблеми с измиването, нямаше и повреди. Германското събрание, това е германското събрание. Единственият малък минус, който забелязах, е оскъдният брой програми. Бих искал повече. Иначе всичко е страхотно, препоръчвам!

Виктория, Санкт Петербург

Някои хора говорят неуверено за съдомиялната машина Bosch SPS40E42RU и напразно. Много често самите хора използват неправилно техниката и тогава я обвиняват. Имам съсед по стълбището, точно онзи ден тя ми се обади при нея и се оплака, че в новата миялна машина има вода и тя висеше в средата на програмата. Отидох в нейната кухня и видях Bosch SMV23AX00R, Между другото, това е добра машина и съседът през цялото време, когато бях с нея, „излива кал върху оборудването“.

По-нататък ми беше смешно, поне трудно можех да сдържа смеха. Отварям вратата на съдомиялната машина и виждам, че там цялото дъно е покрито с остатъци от храна, които вече са започнали да изневеряват. Филтърът, разбира се, е запушен и водата не изтича. Казвам на съсед, че мръсните съдове трябва да се почистват от остатъци от храна, преди да бъдат поставени в кошници. Тя ме погледна „като овен на нова порта“ и така изненадано казва: „Да, ще го почистя отново, защо ми трябва съдомиялна машина“. По принцип си говорихме. Такива „по-долни“ по-късно драскат всякакви гадни неща в интернет и казват на приятелите каква техника са започнали да правят лошо. Първо, главата ще се лекува!

Александра, Омск

Не ми се иска да говоря много за тази пишеща машина, но определено ще кажа за предимствата, които лично ме „хващат“. Между другото, това не е само моето мнение, съпругът ми ме подкрепя напълно, беше негова инициатива да напише в сайта за нашия Bosch SPS40E42RU.

  1. Тя просто перфектно измива чашата. След измиване е толкова чист, че изглежда, че е горчивост. Слагам и стъклени топки от полилея в съдомиялната машина. След него те са по-чисти и блестят много по-ефектно.
  2. Когато машината за пръв път се появи в нашата къща, веднага измих старите „корички“ от тенджери, тигани, казани и други стари метални прибори.
  3. Често оставям да мия чиниите за през нощта, защото късно се прибирам от работа. Но това, което е изненадващо, е, че колата е напълно неразбираема, дори на фона на нощното мълчание.
  4. Добре направени кошници и тави, усеща се качество. Такива бързо няма да се счупят, можете спокойно да избутате чиниите в тях, но без фанатизъм.
  5. Програмите не са много дълги, можете да сложите и да забравите. Обикновено сутрин изваждам чисти съдове и ги поставям в шкафове, след което оставям за работа.
  6. Изгодна цена, особено като се има предвид отличният европейски монтаж.

Ако бях проектирал тази машина, случаят щеше да бъде по-здрав. Най-малкото, там е необходим допълнителен усилвател, така че металните листове на страничните стени да не се движат с шейкър. Това изглежда е дребнавост, но разваля цялостното впечатление от оборудването, сглобено в Германия. Пет точки!

Юри, Екатеринбург

Просто добра миялна машина без излишни излишъци и много надеждна. Мие чиниите ми три години. Без оплаквания, всичко е яко.

Иван, Владивосток

Най-нормалната машина за тези, които ценят комфорта и които се нуждаят от надеждно оборудване. Няма да имате проблеми с нея и ако вземете Канди, тогава няма да се окажете проблеми. Знам от опит!

отрицателен

Алина, Москва

Не най-удобната машина и не най-просторната. Струва ми се, че трябва да сменя всички съдове, защото е нереално да мия безразмерните си „тигани“ в него. Не обичам твърде тесните модели, но този като цяло ме разочарова. Не го препоръчвам!

Bosch SPS40E42RU

Яна, Новосибирск

Специалистите ремонтират тази машина за трети път. Може би просто бях късметлия или съм го експлоатирал неправилно. Но изглежда, че внимателно проучих инструкциите, но все пак се разбива стабилно на всеки два месеца. Ужасно съм зъл. Всички майстори са изумени как строената от мен немска машина непрекъснато се разрушава, намеквайки за провала ми и почти плача от негодувание!

За цялото време смених спринклера, нагревателния елемент и входящия клапан - просто охраната попадна в парите за ремонт!

Сергей, Толяти

След измиване на чиниите, по някаква причина остава гнусно хлъзгаво покритие, което доста лесно се отмива с гъба под струя топла течаща вода. Това покритие има мека химическа миризма. Отначало помислих, че миялната машина не е подходяща. Но явно не е в него, защото вече опитвам петото или шестото лекарство. Ще попитам никого, никой не се е сблъсквал с това, изглежда, че Bosch SPS40E42RU ще трябва да бъде продаден.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини