Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Bosch SPS40E32RU

Отзиви за Bosch SPS40E32RUЗа пореден път решихме да разберем мнението на клиентите за съдомиялните машини на немския производител Bosch. Нека се спрем на конкретния модел SPS40E32RU. Първо установяваме каква машина е, какви характеристики има и затова ще съберем всички потребителски рецензии.

Описание на машината

Бюджетната съдомиялна машина Bosch SPS40E32RU е самостоятелна машина от тесен тип. Тя включва 9 пълни класически комплекта съдове. Минималният набор от програми включва:

  • интензивна програма;
  • експресна програма;
  • накисване;
  • икономическа програма.

В този модел миялна машина има само 3 температурни режима, освен това е възможно половин товар.

Тъй като колата е икономична класа, в нея няма толкова много допълнителни функции. Има индикатори за защита от течове, сол и средства за изплакване. Но такива функции като звук след дипломирането, защита от деца и други неща не са в тази машина. Икономическата консумация на машината е само 9 литра вода и 0, 78 кВт / ч.

Мнение на клиента

Allegro18, Санкт ПетербургBosch SPS40E32RU_2

Тиха и компактна миялна машина, която се мие във всеки режим и побира много съдове. Можете веднага да измиете не само чинии, но и тенджери и тигани. За тричленно семейство е достатъчно. Икономически се получава от вода и електричество, дори ако са положени половината кошници. Почти не се изискват никакви грижи, всичко е много просто. Ястията винаги са чисти, понякога дори и без средства, замествайки ги със сода и оцет. Купете, не съжалявайте.

lp19854, Нижни Новгород

Убеждавах съпругата си дълго време и накрая й подарих подарък за рожден ден, купих миялна машина. Свързах го сам, защото е много просто, дори дете ще го измисли. Единственото нещо беше да си купя нов сифон. Веднага купиха сол, прах и препарат за изплакване за колата. Тогава те опитаха хапчета, но не им харесаха. Така че, машината е добра голяма, но металът е тънък, което е подозрително. Искам да кажа, че в повечето случаи качеството на измиване не зависи от марката на машината, а от правилното подреждане на съдовете.

AniKo8, Лубня

Все още съм щастлив и удивен от закупуването на съдомиялна машина с ширина 45 см. Лесна е за работа и просторна. Разбира се, трябва да помислите как да направите плочите правилно, но с течение на времето се оказва по-добре. Мие се отлично, дори и без средство, съвсем случайно забрави да го излее, но всичко беше измито. Съдовете пресъхват твърде добре. Ръцете трябва да се стараят много, за да постигнат такъв резултат. Тихата работа е друг плюс на този модел, защото го включвам за през нощта.

Георгий2012, Москва

Тази съдомиялна машина може не само да бъде поставена отделно, но и под плота, ако първо премахнете горния капак. Височината на машината с капак е 0,85 m и следователно може да не премине по височина под масата. Всички програми са необходими, въпреки че са малко. Ефектът на измиване е много по-добър от ръчния метод, а още по-икономично маникюрът остава непокътнат. Според моите изчисления по време на ежедневно измиване излиза 5 рубли за ток на ден.

Разходите за почистващи препарати за PMM са сравними с разходите за гъби и средства за ръчно измиване. Не открих никакви недостатъци.

Асадчева АлинаBosch SPS40E32RU

Дадоха ми съдомиялна машина, днес проведох първите тестове и вече споделям впечатленията си. Не намерих отзиви за миялната машина, реших да оставя коментар в името на справедливостта. При половин товар измийте съдовете, резултатът - всичко е чисто. Без да чакам пълното завършване на програмата за сушене, изваждам съдовете, всичко е сухо. Засега всички са доволни, ако добавя коментар.

Екатерина Загвоздка

Не мислех, че съдомиялната работи толкова тихо. Събираме чиниите в продължение на няколко дни, през това време остатъците от храната изсъхват плътно. Машината обаче се справя с всичко, ръцете ще трябва да се почистват с абразивна гъба. За измиване купувам Amway прах, в който няма фосфати. Сол исредство за изплакване Не добавям, защото водата вече е мека. За да измиете скарата от печката или листа за печене, трябва да извадите горната кошница. По принцип машината е добра, но има някои нюанси:

  • Иска ми се да има мобилни държачи за чинии в долната кошница, така че по-големите чинии, като патета, да влизат по-добре. Такава функция има в по-сложни машини;
  • не е достатъчно допълнително изплакване;
  • и бихте могли да добавите режим на кипене за дезинфекция.

Като цяло съм доволен от качеството на съдомиялната машина, надявам се тя да издържи дълго време. А относно безполезността на тази техника това е мит. Според мен е дори по-необходимо от пералня, тъй като я използвате по-често.

вяра

Те дълго време не можеха да разрешат спора кой мие чиниите, така се появи идеята да си купя съдомиялна машина. Обаче нямаше място в кухнята за нея. За щастие нямаше граница, когато видяхме машината Bosch в магазина.

  • Първо, това е любимата ни немска марка, на която имаме доверие.
  • Второ, тя е тясна, което е много подходящо.

Майсторът бързо инсталира оборудването за нас и разказа как да го използваме. Сега дори бабата се справя с това. Въпреки че е тесен, побира много ястия и се мие страхотно. Очилата блестят перфектно, тиганите са спечелили втори живот. Може да се включва дори през нощта, тъй като е практически неразбираем. На сутринта остава да станете и да поставите чисти съдове на техните места и да се насладите на утрото. Успешно за вас и придобиването!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини