Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Bosch SPS30E02RU

Bosch мнения SPS30E02RUДалеч не всеки отговаря на вградените съдомиялни машини по простата причина, че не всеки в кухнята има мебели, подходящи за вграждане на такова оборудване. В този случай на помощ идва свободностояща миялна машина, наречена Bosch SPS30E02RU. На пръв поглед е ясно, че това е тесен модел, но не е ясно какво качество е тази техника и дали си струва вниманието ни. Нека се опитаме да прочетем отзивите на клиентите, може би можем да получим по-обективна информация.

положителен

Катрин, Екатеринбург

Аз получих миялна машина миналата година точно преди новата година. Бях много щастлив от такъв подарък от съпруга си, особено когато той прикрепя нови мебели в кухнята към пишещата машина. Само за два дни той сглоби всички мебели, инсталира машината и през Нова година влязохме с напълно обновена, функционална кухня. Съдомиялната работи перфектно, не мога да обсъждам техническите подробности, защото нямам с какво да сравня този модел. Виждам само такива предимства.

  1. Той е просторен с малък размер.
  2. Измива дори много мръсни съдове.
  3. Можете да използвате различни средства, включително 3 в 1 таблетки.
  4. Можете да изберете програма за измиване и температура на водата.

Чух, че не всички съдомиялни имат избор на температура на водата, но може би това не е вярно.

  1. Височината на кошниците може да се променя.
  2. Има удобен държач за очила.

Добре е, когато не е необходимо да стоите близо до мивката 30-40 минути и да търкате безкрайни чинии и тигани с гъба. Това е просто различно качество на живот, как можете да го оцените с пари.

Петър, Воронеж

Артритът е много мръсно нещо. Когато бях млад и здрав, изобщо не мислех за това. Сега пръстите на ръцете ме болят ужасно, особено когато трябва да мия чиниите. Съдомиялната машина на Bosch улесни нещата. Сега тя сама мие чиниите и болките в ставите започнаха да ме мъчат по-рядко. Измива се прекрасно, никога не бих се измила в живота си. Благодарение на създателите на такава прекрасна техника, тя улеснява значително живота на самотен старец.

Елена, Оренбург

Използвах съдомиялна около две годиниБонбони CDCF 6 07 и беше доволен. Е, какво, тя мие чиниите и маникюрът беше непокътнат. Тогава дадох моята Candy на баба си, а в замяна взех по-голяма машина от марката Bosch. Сега мога да кажа със сигурност, Bosch мие много по-добре, особено тиганите. Кристално чист, дори бях изненадан. Все пак марката играе роля, а съдомиялните са много различни. Bosch има по-висока цена, но си струва да я платите.

Андрей, Чебоксари

Съпругът ми беше обсебен от спестяването. „Дойде“ ме, защото реших да си купя съдомиялна машина Bosch, казват, че е необходимо да си купя средства за това, а тя харчи вода без преценка. Оказа се, че машината харчи много по-малко вода, отколкото при миене на чинии ръчно, но можете да вземете и евтини пари. Основният плюс е спестяването на време и усилия. През времето, което отделяме за миене на чинии, можете да направите куп полезни неща. В резултат на това всички бяха доволни!Bosch SPS30E02RU

Людмила, Новосибирск

Добра машина, само за нас. Съпругът ми и аз наскоро се оженихме и досега нямаме деца. Вземете огромна миялна машина за двама, няма смисъл и тя заема много място. Измива всякакви съдове много добре. Радващо е, че нейният специалист от супермаркета на домакински уреди ни посъветва, искам да му благодаря сърдечно за това! Тази техника е наистина незаменима.

Владимир, Краснодар

Изглежда, че машината е много проста, но има всичко необходимо. Дори икономична програма за миене на съдове. Малко натъжен от факта, че тази машина не е вградена, но няма значение, все пак успях да я вградя в мебелите. Може би не се получи много красиво, но функционално. Добрата новина е, че успяхме да го вземем в магазина с голяма отстъпка. Не можете да закупите добро оборудване за тези пари днес. Препоръчвам го на всички!

Светлана, Москва

Шумът от тази машина наистина е много, но не се притеснява. Това не е толкова натрапчив шум, колкото от бормашина или трошачка за зърно, звукът е еднакъв и може да се каже монотонен. Свиквате с нея след няколко минути и спирате да забелязвате. Съдомиялната машина превръща мръсните съдове в идеално чисти съдове и това е основната радост!

отрицателен

Татяна, Кострома

Наистина не разбирам какъв е смисълът в малките съдомиялни машини. По принцип не е най-малкото, има модели и по-малко, но дори и малко ястия се вписват в Bosch. Трябва да го заредите два пъти и миялната машина се разтяга за 4-5 часа. Ако бях домакиня, щях да имам време и така, трябва да тичам на работа и миялната машина е пълна с мръсни съдове. Все пак мийте ръцете си с отвращение, но това е по-бързо!

С ръцете си мия много по-чисто, особено големите саксии.

Анна, Москва

Когато се наложи да вземем съдомиялна машина, купих Bosch без колебание, това е марка и германската монтажа го привлече. Все пак винаги трябва да мислите. Машината е много шумна и мие малко, освен че електрониката вече е започнала да работи неизправно. Не повтаряйте грешките ми, изберете техниката внимателно!

Лариса, Санкт Петербург

Никога не съм мечтал за съдомиялна машина, никога не съм мислил да я купя, но тогава моите роднини направиха неочакван подарък. Може би са се ръководили от най-добрите намерения, но в крайна сметка са ми съсипали нервите. Машината се повреди за 4 дни, а сервизът ми отказа ремонт. Трябваше да „отгледам половин град до ушите“. Тук живеех без миялна машина и щях да живея нататък. Моля ви да продължите да носите подаръци в плик!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини