Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Bosch SPS 40E12 RU

Отзиви за Bosch SPS 40E12 RUСъдомиялна машина, събрана в Германия на цена от около 460 долара в руските магазини. Звучи някак неубедително. Съдомиялната машина Bosch SPS 40E12 RU обаче струва точно това. Може би става въпрос за ниско качество, има ли нещо, което може да се събере в Германия? Веднага трудно да се разбере. Вероятно си струва да прочетете отзиви от клиенти, които със сигурност ще разкажат повече за тази машина, отколкото реклама или продавач в магазин.

Мнения на жените

Елена, Томск

Веднага след покупката реагирах много лошо на тази пишеща машина, дори се опитах да я върна обратно в магазина. Първо, по време на прането в машината нещо силно иззвъня, сякаш някои части се допират една до друга. Второ, отвътре миришеше много пластично. Отне около две седмици и външни звуци изчезнаха, казва съпругът, механизмите са работили. След това, след около месец, забелязах, че външни миризми изчезват, което ме накара рязко да променя мнението си за Bosch SPS 40E12 RU. От този момент започнах да виждам някои плюсове.

  • Тя дава отличен резултат. Чиниите, чашите за вино и други прибори искрят чисто.
  • Кошниците за съдове са много удобни и просторни.

Количките се пренареждат от място на място, в зависимост от вида на чиниите.

  • Случаят е тесен, така че заема по-малко място в кухнята.
  • Има 4 прекрасни програми за измиване, които са подходящи за всякакъв вид замърсяване.
  • Можете да използвате всяка съдомиялна машина.

Можем да кажем, че харесвах миялната машина в процеса. Същото нещо може и да ви се случи. Затова не бързайте да отхвърляте техниката на пръв поглед, може би тя изобщо не е толкова лоша, колкото изглежда.

Виктория, Мурманск

Имаме тази машина от почти 4 години, искам да имам нещо по-ново. Но не искам, защото тя започна да се мие слабо или се развали, просто обичам да актуализирам по-често техниката. Измивам всички съдове в него, включително чупливите, тъй като има специален режим. Bosch SPS 40E12 RU има пълен Aqua-стоп, никога не е работил за нас, но съдейки по описанието, той работи добре, апартаментът няма да бъде наводнен.

Bosch SPS 40E12 RUСамо един минус е вратата. Искам да кажа, че самата врата е нормална, но механизмът за отваряне на кривата в нея или се отваря напълно, или се затваря напълно, няма трети път. За да изсушите съдомиялната машина отвътре, трябва да поставите смачкан парцал, след което вратата не се затваря напълно и има празнина, достатъчна за циркулация на въздуха. Какво пречи на инженерите да излязат с механизъм за плавно отваряне, не е ясно. По принцип машината е нормална, няма да съжалявате, ако я вземете.

Галина, Москва

Преди около две години приятелката ми „бръмчеше на всички уши“, колко е страхотно, когато в кухнята има миялна машина. По някакъв начин се справих без нея и не мислех, че допълнителната „бандура” в малката ми кухня всъщност не е нужна. Смятах всички предимства на автоматичното миене на съдове за преувеличени. Колко греших!

Когато успях да купя машина на Bosch, разбрах, че е почти невъзможно да мия чинии качествено с ръце. Особено когато става дума за продукти, изработени от тънко стъкло. Когато миете стъклени съдове с ръце върху него, когато изсъхне, остават капки или петна. След съдомиялната машина стъклените съдове са идеално прозрачни и са просто перфектни!

Марина, Syktyvkar

Използвам тази машина от доста време, така че знам за какво говоря. За вашите пари техниката е отлична. Тя има малки недостатъци, които дори няма да забележите веднага, но те са повече от компенсирани от голям брой предимства. Основното е, че машината мие чиниите ефективно и не се чупи вече няколко години. Пет точки!

Катрин, Перм

Моите писалки са добре наясно, че това е пълно без миялна машина. Лично аз си спомням първите две години от живота в нов апартамент с треперене. Тогава в нашата кухня нямаше нищо освен маса, табуретки, хладилник и малка плочка.Разбира се, ще готвя чиниите, измивам ръцете си, с които цялата ми кожа по ръцете се напуква. Не помогнаха дори гумените ръкавици.

За тези, които искат да запазят скъп маникюр, ще помогне и съдомиялна машина.

Някои ще кажат, че съм сизичка. Но всъщност просто имам проблемна кожа от детството. Контактите с препарат за миене на съдове и топла вода не ми отиват. Bosch SPS 40E12 RU наистина ми помогна и продължава да ми помага досега. Наистина обичам миялната си машина!

Джулия, Твер

Bosch има втора миялна машина, а първата е Zanussi. Много съм доволен и от двата автомобила, но Bosch SPS 40E12 RU, разбира се, е по-нов и интересен, мие се малко по-добре. Пишещата машина на Bosch има тесен калъф и на пръв поглед изглежда, че в нея ще има малко чинии, но това е грешка. В такава съдомиялна машина можете да миете планина от кухненски прибори наведнъж. Мие се перфектно, особено съдовете, така че спокойно мога да го препоръчам на всички!

Ирина, Новосибирск

Срокът на използване на тази машина е почти три години. За цялото време тя не ми създаваше никакви проблеми. Всеки ден редовно изпълнява своята функция. Около веднъж на два месеца почиствам филтъра от остатъци от храна, за да не се нарушава циркулацията на водата. Препоръчвам да закупите!

Мнения на мъжетемиялна машина Bosch SPS 40E12 RU

Борис, Санкт Петербург

Доста лошо е, че тази машина не е вградена, иначе е супер оборудване. Мие се дълго, но старателно, отнема още малко време, за да изсъхне ястията. Жена ми е особено доволна, казва, че това е най-добрата машина. В нашето домакинство това е просто необходимо. Все още се чудя колко готино мие тапите. Пет точки!

Виталий, Воронеж

Работих в магазин за домакински уреди от няколко години, така че със сигурност знам, че съдомиялните машини на Bosch са от най-доброто на тезгяха.Съдомиялни машини Candy или Ханс е иззет, само абсолютно луди хора, които не съжаляват за изхвърлените пари. Имам Bosch SPS 40E12 RU, който работи като часовник в продължение на три години и половина.

Той е прост и много надежден. Мисля, че ще работи, дори ако започнете да го ритате всеки ден. Може да не съм голям специалист, но все пак мога да ви го препоръчам с чиста съвест. Сложих пет звезди!

Василий, Ростов на Дон

Отлична съдомиялна машина за груба употреба. Използвам го два пъти на ден от година и половина. Нито един технически проблем. Цената е достъпна. Препоръчвам да закупите!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини