Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SMV47L10RU

Bosch SMV47L10RUВградената съдомиялна машина Bosch SMV47L10RU е пълномощен модел на полския монтаж, който включва 13 комплекта чинии. Съдейки по характеристиките, тази машина е в състояние да задоволи изискванията дори на най-взискателния потребител. Това са красиви рекламни думи, но това, което всъщност е съдомиялна машина на Bosch SMV47L10RU, хората, които вече са успели да тестват този модел на машина, ще ни кажат за това.

Положителни мнения

Гулина, Казан

Страхотна машина, доволен беше мъжът ми, направи подарък за рожден ден. Съдовете блестят чисти без никакви затруднения от моя страна. Преди това трябваше да мия различни тигани и тигани с различни четки, вече изстъргах кожата от пръстите си, но чиниите не грееха толкова, колкото след миялна машина. Благодаря на моя любим, за подаръка!

Особено изненадващо е, когато изваждате измити очила. Всички блестят и върху тях няма нито един развод или капка. Просто е невъзможно да измиете чашата с ръце.

Сергей, Омск

Първият ни съдомиялна машина Candy CDCF 6 07, Изглежда, че не е лошо, но е много малко. По онова време нямаше друг изход, в стария апартамент кухнята е напълно малка, но когато се преместиш в новия, можеш да се обърнеш. Вместо това Канди взе Bosch SMV47L10RU. Машината е с пълен размер и напълно вградена. Дори няма да сравнявам тези две коли, тъй като това е „небето и земята“.

Правех 2-3 товари, за да мия чиниите. Сега измивам почти всички съдове в кухнята с един замах. Е, не е ли сладко! Качеството на измиването е много високо, Канди недвусмислено се стартира отново. Удобно управление. Човек не е щастлив, няма предварително изплакване. От друга страна, качеството на измиване с редовна програма е толкова високо, че не е необходимо предварително изплакване. Това вероятно е само въпрос на навик.

Валерия, МоскваСпринклер и филтър за боклук Bosch SMV47L10RU

Bosch SMV47L10RU мие ястията отлично, не дрънка и не шуми, дори вдъхва увереност с външния си вид. В машината са вградени само 4 програми за миене, в началото реших, че това няма да ми е достатъчно, но се оказа, че това е повече от достатъчно, останалата част от „люспите“, за които трябваше да доплатя. Очевидно машината е надеждна, но не мога да кажа със сигурност, защото я използвам само 7 месеца.

Дмитрий, Санкт Петербург

Bosch SMV47L10RU купи преди 3 месеца и го инсталира за около 1 час. Монтажът се проведе на един дъх, избрани са всички компоненти, всичко е обмислено. Удоволствие е да се работи с такава техника. Е, колко ентусиазъм имаха жена ми и дъщеря ми, така че не можеш да го опишеш, защото на момичетата вече им е писнало да мият чинии с ръце. От моя гледна точка миялната машина е идеална, всичко, от което се нуждаете, е там и тя изпълнява функцията си с 5 точки.

Наталия, Набережни Челни

Купих си нова съдомиялна машина, така че провеждам различни тестове с нея. Тя слагаше чинии със сажди и в различни режими на сапун и кошници, които пълнеше чинии до очните ябълки, не можеше да направи нищо. Измиванията все още са добри. Слагам 3 в 1 средства от финиша в дозатора, струва ми се, че са най-добрите, въпреки че не са евтини. Bosch SMV47L10RU е чудесен вариант за домакиня, която обича да готви и да яде вкусно.

Елена, Ярославъл

Много внимателно избирам кухненските уреди, тъй като кухнята е любимото ми място в къщата, където прекарвам много часове, измисляйки различни вкусотии. Тя е избрала миялна машина за много дълго време, чела отзиви в интернет, питала приятели, познати и съседи. В резултат на това се настаних на съдомиялната машина Bosch SMV47L10RU, все още смятам, че цената и качеството са идеално свързани в този модел.

Големият капацитет на съдомиялната машина е огромен плюс. Малките съдомиялни машини в домакинството са неподходящи.

Съдомиялната машина вече се превърна в един от любимите „домашни помощници”, без него, както и без пералня, сякаш без ръце. Измива чиниите до блясък, дори ако използвате евтини продукти, основното е да не забравяте да наблюдавате солта.Без сол качеството на мивката ще спадне. Невъобразимо щастлив, сега никога повече няма да мия чиниите с ръце!

Отрицателни мнения

Мария, МинскBosch SMV47L10RU контролен панел

Купих тази съдомиялна машина преди година. Бях много изненадан от ниското качество на метала, от който е изработено тялото на бункера. Отначало в ъгъла се появи едва забележима точка на ръжда, която започна да расте с времето. Сега това вече е ръждиво петно ​​с диаметър около 8 см. Bosch се е влошил, напълно се е влошил. Нямам оплаквания от качеството на измиването, измива се добре, основното е правилно да се работи и да се извършва почистване навреме.

Елена, Сергиев Посад

Преди година реших да си купя съдомиялна машина. Като прочетох ревютата, в главата ми влязоха, че ще взема само маркова техника. Най-склонни към съдомиялната машина на марката Bosch. Определяше се дълго време с конкретен модел, тогава цената не подхождаше, после "пълнежът". Спрях на Bosch SMV47L10RU, използвам го вече 9 месеца и това забелязах.

  • Неудобни програми. Те са или твърде къси, поради които съдовете остават мръсни, или твърде дълги. Интензивният режим, разбира се, осигурява високо качество на измиването, но той продължава 2 часа 15 минути, измъчвате се от чакането.
  • Таблата за инструменти, която е монтирана отгоре на кошниците, заема само място. Няма смисъл от него, но трябваше да преплатиш за него.
  • Машината харчи доста електроенергия. Когато тя започне да мие, плотът се извива като луд.

Ако имаше възможност да върна часовника назад, нямаше да откажа Bosh, но не взех този модел, той беше неуспешен. По добър начин, Bosch SMV47L10RU би трябвало да струва 80 долара по-евтино, тогава можем да говорим за оптималното съотношение цена и качество.

Сергей, Москва

Просто ужасна миялна машина. Може би просто съм толкова нещастен. Купих кола едновременно с моите родители, всичко работи добре за тях вече повече от година, а нагревателният ми елемент вече е изгорял два пъти.

Родителите взеха миялна машина Whirlpool.

Bosch SMV47L10RU няма нищо общо с висококачествената немска технология. Качеството на частите и монтажа оставя много да се желае, убеден съм от собствения си опит. Не виждайте марката!

И така, в мрежата има много отзиви за съдомиялната машина Bosch SMV47L10RU, най-вече това са похвални отметки към производителя. Такива, уж, мнения веднага подсказват мисли за произхода на оттеглянето, въпреки че понякога самите потребители, без да се колебаят, хвалят покупката си и често украсяват нейните полезни свойства. Наред с положителните има и отрицателни мнения, смята се, че на тях трябва да се обърне по-голямо внимание. Успех!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини