Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SMV40E50RU

мнения за Bosch SMV40E50RUИмаше оплаквания от потребителите, че съдомиялните машини Bosch мият съдовете твърде дълго и дори нямат програми за бързо измиване. Съдомиялната машина Bosch SMV40E50RU е създадена, като се вземат предвид гореспоменатите желания на клиентите, в допълнение, тя няма недостатъците на предишните модели. Ще видим отзивите на хората и сами ще разберете всичко.

Мнения на мъжете

Владислав, Москва

Невъзможно е да спестите пари в съдомиялна машина, по-скоро обратното. Когато чета, че хората пишат, че пести вода и енергия, се откровено се смея. Представете си цената на машината, цената на солта и цената на перилните препарати. На фона на тези разходи, малка икономия на вода и електроенергия е дреболия, „не прави времето“. Лично аз, когато купих вградената миялна машина на Bosch, дори не мислех за спестяване.

На първо място, тази машина помага да спестите енергия и нерви, които обикновено не са достатъчни, когато видите планина от изсушени чинии в мивката.

Съдомиялната се справя със своята функция най-често перфектно. Само няколко пъти за две години работа го хванах в лошо измити тигани. Признавам, че това е по-моя вина, защото не сложих съдовете в кошницата или сложих малко препарат. Какво наистина харесвам в тази машина.

 1. Значителен капацитет в 13 комплекта чинии.
 2. Нормална защита срещу деца.
 3. Добър избор на програми за пране.
 4. Тя има програма за не твърде мръсни съдове.
 5. Има режим на половин товар.
 6. Има нормален набор от индикатори, които показват наличието или липсата на сол и перилни препарати.
 7. Количките се пренареждат както искате.

Мисля, че това не е най-добрата съдомиялна машина в света, но имайки предвид, че не съм дала толкова много за нея, това е отлично устройство. Рекламодателите говорят за оптималното съотношение цена и качество, това е само в нашия случай. Препоръчвам го на всички!

Евгений, Ростов на Дон

Без преувеличение ще кажа, че миялната машина е най-полезният уред в къщата, заедно с пералня. Жена ми има кафемелачка, блендер, електрическа месомелачка, кафемашина, но тя или не използва всичко това, или я използва от време на време. Винаги е необходима миялна машина, в което съм сигурен. Не забравяйте да си купите такава техника, ако вече не я притежавате, няма да е нужно да съжалявате!

Руслан, Казан

Колата работи доста добре вече три месеца, оплакването е грях. Но тук в свободното си време разгледах инструкциите, които идваха с тази миялна машина, и се ужасих. Ако наистина трябва да науча нещо от тази инструкция, наистина ще си счупя главата. Нека обясня какво искам да кажа.

 • Схемите са начертани така, че да не разбирате какво да вградите.
 • Не е посочено, че фасадният панел е прикрепен със специални крепежни елементи. Трябваше да потърся специална отвертка, която не беше в домакинството ми.
 • Не е ясно как да вградите слушалки

Както го разбирам, производителят очаква, че във всички случаи машината ще бъде инсталирана от професионалист, но аз не исках да харча пари за майстора, направих всичко сам. Машината се мие добре, но все още няма да я препоръчам.

Сергей, ОренбургBosch SMV40E50RU

Съпругата е възхитена от тази миялна машина. Сега тя изобщо не пипа мръсни съдове, защото синът ни е отговорен за зареждането и пускането на машината. Хармоничните отношения бяха някак установени в къщата, но всичко, което беше необходимо, беше да се оборудва правилно кухнята. Аз, за ​​разлика от съпругата си, няма да идеализирам тази съдомиялна машина. Един производител би могъл за парите: да направи функция греда на пода, осигурете възможност за инсталиране на кошница под капака, представете нормална система за окачване на фасади.

Станислав, Екатеринбург

Не бих си помислил, че машината е толкова ужасна. Много шумно, детето не е близо до нея, уплашено. Съдовете се мият веднъж хубаво и веднъж лошо. Вече опитах всичко, не мога да разбера зависимостта.Тя е с нас от 4 месеца и не чувствам нищо друго освен раздразнение. Измивам чиниите с ръце, както преди, въпреки че хвърлих 620 кинта в съдомиялната машина и още 25 кинта с различни средства.

Максим, Краснодар

Обичам техниката, която работи без грешки. Съдомиялната машина Bosch SMV40E50RU е само една от такива машини. „Чукам по дърво, за да не го премествам“, но тази машина никога не е привличала вниманието от година и половина. Мие се безотказно, но жена ми и аз не очакваме повече от нея.

Мнения на жените

Олга, Смоленск

Решително не откривайте недостатъци в тази съдомиялна машина. Тя спретнато се крие зад мебелната фасада и перфектно измива планини от чинии. Мама изглеждаше, че имам такава миялна машина, и също си купих, абсолютно същата. Препоръчвам го на всички!

Алена, Москва

Капацитетът на тази машина за нашето семейство е напълно достатъчен. Работи шумно, но не притеснява. На фона на тичането около децата може да се каже и изобщо да не се чуе. Искам да отбележа високото качество на миенето на съдове и отличната функционалност. Специалист ми помогна при избора на съдомиялна машина и той не сбърка. Пет точки!

Алина, Кострома

Съдомиялната машина е направена на най-високо ниво, това се вижда веднага. Съдовете се мият перфектно, докато само половин таблетка е достатъчна. Има много удобна кутия за прибори, в която всички малки неща са перфектно измити. Машината има самопочистващ се филтър и добра защита от течове. Нормалният избор.

Мария, Перм

Съпругът ми и аз решихме да си купим съдомиялна машина наскоро. Избрахме Bosch SMV40E50RU по съвет на продавача. Тя работи добре, дори е невероятно как такава примитивна техника успява да мие толкова много различни съдове. Приятно и радостно е да получите планина от чисти и сухи съдове. Всеки път, когато се замисля колко жито ще трябва да настържа, ако нямах кола.

Ирина, Санкт Петербург

Съдомиялната машина деликатно мие крехки съдове, затова й се доверявам да мие всичко, дори детски играчки. Машината се зарежда по различни начини, можете напълно или можете наполовина. Програмите продължават достатъчно дълго, но изобщо не се притеснява, ако стартирате машината вечер. Добра техника, нямам оплаквания от това.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини