Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SMV40D00RU

мнения за Bosch SMV40D00RUПълноразмерната съдомиялна машина може да мие огромно количество съдове наведнъж, което я прави много качествена. Може ли да се каже това за съдомиялната машина Bosch SMV40D00RU с възможност за вграждане в мебели? Искаме да научим за това от потребителите. Това разказват те.

положителен

Евдокия, Москва

Много проста машина за миене на съдове, която дори дъщеря ми, ученичка в 4 клас, успя. Оборудването работи доста тихо и в същото време бързо. Като цяло, модерно чудо!

Олга, Москва

След внимателен подбор и размисъл се настаних на напълно вградена съдомиялна машина с много функции и лесна работа. Много ми хареса дизайна на оборудването, което също повлия на моя избор. Е, цената, отлична, заслужава да се купи!

Еля, Уфа

Страхотна покупка е миялна машина, много се радвам да я видя в къщата си. Успях да купя склад. Ще ви кажа моите впечатления, за да има какво да сравня. Голям плюс при този модел е регулирането на височината на кошниците. Харесвам разнообразието от програми, особено наличието половин товар, Видимо се забелязва, че при производството на висококачествени материали са използвани. И най-важното е, че миенето на съдове е оценено с 5 точки.

Разбира се, има и недостатък. При миене по някаква причина пластмасовите контейнери се преобръщат, което се отразява на качеството на мивката. Но това е проблем не само на тази машина. Що се отнася до стайността, успявам да направя 4 средни саксии, 2 тигана и още 6 големи плоски чинии. Освен това можете да поставите и около 5 чаени комплекта и много прибори за хранене. Не забравяйте да изсипете сол и препарат за изплакване за резултата. Извод: Препоръчвам да купувате!

Категоlad, Нижни НовгородBosch SMV40D00RU

Дълго време откривах всевъзможни причини да се откажа да си купя съдомиялна машина. Но накрая реших. На първо място реших за размерите, кола с ширина 60 см беше подходяща за кухнята, в допълнение, това ще включва големи саксии, което е важно. След като проучих много модели в Интернет, след като прочетох препоръките, се спрях на Bosch, надявам се на качество.

Инструкциите за техниката са написани на разположение за разбиране, схемата за свързване е приложена. Две капациални кошници за съдове се регулират по височина. Отбелязвам това трябва да подредите ястията правилнов противен случай няма да има резултат. Що се отнася до продукта, все още не съм решил, търся най-доброто и екологично чисти. Що се отнася до работата на оборудването, може да се отбележи:

  • Качеството на измиване е добро, по стъклото няма петна. Но не сушите мръсни съдове, тогава е много по-трудно да го измиете.
  • Прекарва средно 1,5-2 часа за измиване, завършвайки работата със звуков сигнал.
  • Достатъчно е едно зареждане на ден за миене на съдовете за 4 човека.
  • Той издава приличен шум, така че ако това може да ви дразни, тогава трябва да потърсите друг модел. Лично това не ме боли.

След известно време стигнах до извода, че трябва да имате повече ястия в къщата, отколкото преди. И трябва да бъдат такива чинии, които могат да се мият в кола. С навлизането на технологиите забелязах как кожата на ръцете ми се подобри, за което трябва да кажа Благодаря. Сега започнах да отделям повече време за готвене на различни ястия, което наистина обичам да правя.

mariza66, Екатеринбург

По принцип тази вградена миялна машина ми подхожда, може би още не съм се научила как да я мия, или дефектна машина. Защо така Ще ви кажа всичко в ред.

  • Първо, машината не позволява да свали основата на кухнята. Мебелите ни бяха направени по поръчка от скъп масив, основата не трябва да е 10, а 8 см, което не отговаряше на пишещата машина. Но в същото време машината беше здраво фиксирана върху страничните стени.
  • Второ, не харесвам особено продължителността на режимите, било 30 минути, или около 3 часа. Бих искал нещо оптимално, час и половина. Разбира се, ако миете дълго време, тогава всичко се изпира, но това е твърде много. И с кратка програма трябва да включите предварително изплакване, което е неудобно
  • Трето, с появата на машината трябваше да сменя повечето от чиниите, тъй като не пасваше. Въпреки че производителят на плочи "Luminarovsky" позволява да ги миете в колата. Може би съм направил нещо нередно или съдовете са фалшиви, не е ясно кой е виновен, но чиниите започнаха да се влошават. Така че сега имам керамични чинии.

Използвам само продукти Finish, които са се утвърдили като най-добрите.

Накратко, в тази техника няма нищо свръхестествено; тя просто мие чинии. Пригответе се за допълнителни разходи.

Шварценегер Арнолд

Преди не използвах съдомиялна машина, след ремонта решихме да инсталираме и тази техника. Безспорно е красота, когато се пестят време и вода, а в същото време съдовете стават много чисти. Съмнявахме се, че имаме нужда от голяма кола, но не съжаляваме, че взехме точно такава. Всеки ден кошниците са изцяло облицовани с прибори. Но тя мие много дълго време, около 2 часа. Следователно искам нещо по-бързо.

Що се отнася до натоварването на половината, то не ускорява процеса, спестява само вода. Шумът в процеса е нормален, не ме притеснява да спя, затова го работим през нощта. По същата програма резултатът може да бъде напълно различен, след това сутрин получаваме сухи чинии и може да бъде напълно мокър. Защо, още не съм го разбрал.

Снегова Алина

Обърнете внимание на миялната машина Indesit. След като претегли всички плюсове и минуси, тя се спря на Bosch, въпреки че трябваше да плати 5000 рубли повече за нея. Наличието на защита от течове изигра роля. Накратко, машината мие добре. Тенджерите след каша са чисти, пластмасата също се измива перфектно. Съдовете са напълно сухи на изхода. Основното е да изчакате края на цикъла и да не изваждате съдовете веднага след измиване. Има лек минус - шум във всички режими. Това не й позволява да се включва през нощта.

Нефьодова Анастасия

От 2 години управлявам тази съдомиялна машина без прекъсване. Има няколко режима, но достатъчно за мен. На пода няма лъч, но това също не е толкова важно, тъй като го включвам през нощта, за да изкарам всичко чисто на сутринта. Изгорялата или много суха храна не винаги се мие. Правя всичко според инструкциите, влагам всички средства. Като цяло съм доволен, сложих 5 точки.

Осипова Елизабет

Наскоро инсталирана миялна машина в кухнята. През това време забелязах икономия на вода от 3 кубически метра и колко време се спестява ... Няма нужда да пестите чинии, слагате ги в кошниците на колата, а вечер миете всичко наведнъж. Като експресната програма. Що се отнася до специалната сол, според мен това е допълнителна загуба на пари, заменете я с обикновена трапезна сол и това е всичко.

отрицателен

Лъков АлександърСъдомиялна машина Bosch SMV40D00RU

Нямам оплаквания от миенето. Но що се отнася до много похвалената надеждност на Bosch, тази миялна машина беше много изненадана. След 1 година и 3 месеца нагревателят се провали. Променя се само във връзка с циркулационната помпа, така че ремонтът ще струва, очевидно, не евтин.

Филип ден

Тази машина обикновено мие само лъжици с вилици и някои чинии. Тенджери, тигани и повечето мръсни съдове не се мият. Струва ли си след това да го инсталирате, ако все пак трябва да миете ръцете си.

Трофимов Андрей

По някаква причина наскоро продавачите в магазините обезкуражиха да купуват Bosch, намеквайки за повреди и некачествена полска сглобка. Струваше ми се странно. От специалистите на сервизни центрове, с които трябваше да говоря, не чух за това. Оказва се, че всичко е просто, продавачът получава бонуси за продадените стоки на неизвестна марка. Не е изненадващо, че се появяват доста негативни отзиви.

Лично на мен ми хареса всичко в тази машина, с изключение на твърде високата цена. Следователно, само 3 точки от 5.

Анохин Иван

Бях разочарован в съдомиялната машина на Bosch, защото след година и 2 месеца се счупи. Докато отварях вратата, пластмасата пропука, вратата започна да пада надолу. Тъй като гаранцията приключи, реших сам да открия причината за повредата. Оказа се, че монтажът на металния капак се счупи. Пружината е прикрепена към вратата с пластмаса, която се е счупила. Цената на механизма е 2 хиляди рубли.

Кисина Олга

Трябваше да върна миялната машина в магазина. Не ми хареса фактът, че вратата не държи в правилното положение. Това ме накара да държа вратата с едната ръка, а с другата да сложа чинии. В допълнение, отвратително сушене. Страшно мие тигани и тигани. И към всичко, вдига много шум. Реших да похарча повече пари, ако само техниката беше добра.

Качанов Евгений

Като цяло това оборудване по качество отговаря на разходите. Достатъчно функции, но с течение на времето вече нямаше достатъчно дисплей, върху който да се появи информация преди края на измиването. Няма оплаквания за качеството на мивката, но ужасно дразни миризмата на пластмаса по време на измиване. В крайна сметка това разочарова Бош.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини