Всичко за пералните машини

Мнения за съдомиялни машини Bosch SMV30D30RU Activewater

мнения за Bosch SMV30D30RU ActivewaterПълноразмерната и напълно вградена съдомиялна машина Bosch е техника, която половината домакини мечтаят да имат под ръка и не само у нас. Ярък пример за тази техника е миялната машина Bosch SMV30D30RU Activewater. Колко е наистина надежден и функционален, ще ни бъдат разказани потребителските отзиви.

положителен

Едуард, Москва

Дълго мислех каква миялна машина да сложа в кухнята си. За щастие имах избор, тъй като производителите на мебели изработваха кухненски мебели за два месеца. Предвидено е място под миялната машина, но не беше ясно коя да вземете. Продавачът ми предложи Bosch Activewater Smart SKS41E11RU, Това е такава малка машина, която наподобява микровълнова фурна на външен вид и размер. Продавачът започна да хвали този модел, казват, че е малък, няма да заема много място и добре мие чинии, но когато разбрах, че семейството ми се състои от 6 души, бях тъжен.

До края на деня сме натрупали две големи планински чинии, в тази „спонтанна аборт на съдомиялната машина“ би трябвало да я мия в продължение на три дни. Продавачът обаче не беше на загуба и ми предложи изцяло интегрирана и пълноразмерна машина Bosch SMV30D30RU Activewater. Изминаха 5 месеца от покупката, но засега колата ми предизвика само положителни емоции.

  1. Тя има голям миещ бункер с вместими кошници и плътно прилепнала врата.
  2. Отлично, интуитивно управление на програмата.
  3. Има почти безшумен инверторен мотор.
  4. За месец машината значително спестява вода и електричество.
  5. Можете да използвате 3 в 1 таблетки.

Измива чинии в 90% от случаите отлично в 10% добре. За цялото време никога не съм успявал да й дам задоволителен знак, а не като двойка. Много се радвам, че получих тази миялна машина.

Николай, Тула

Много е писано вече за тази съдомиялна машина. Не съм експерт и разбирам, че това е отлична техника. След измиване, съдове могат да бъдат изпратени на изложението. Стъклените очила станаха прозрачни, не съм ги виждал от времето на покупката. Вземете си такава "играчка", няма да съжалявате.

Съдомиялната машина накара дори стари тенджери и тигани да блестят.

Юлия, Чебоксари

Такъв е случаят, когато кухненските уреди, като са незабележими, носят големи ползи. Много ценно е, че цялостната миялна машина е скрита в килера. Когато всички уреди в кухнята са извън полезрението, изглежда, че помещението е по-голямо, отколкото всъщност е. Машината също работи безотказно, така че смело слагам пет!

Реджина, КазанBosch SMV30D30RU Activewater

Сега имам съвсем различно отношение към кухнята. С покупката на съдомиялна машина започнах да готвя по-често втори курсове, сладкиши и салати. Сега всички тези ужасни планини от чинии се мият от уреди и то не така, а от полското събрание. Препоръчвам го!

Татяна, Санкт Петербург

Bosch SMV30D30RU Activewater реши да закупи смислено, тъй като това е добра миялна машина и не мога да отида никъде без такава техника. Факт е, че от препарата за миене на съдове и гореща вода ръцете ми изсъхват и се спукват. Дори да затворите ръцете си с ръкавици до лакътя, кожата все още реагира. С появата на Bosch проблемът изчезна. Пет точки!

Линда, Москва

Този век е третата миялна машина на тази марка. Bosch винаги се мие безупречно, единствената разлика е, че в новите модели има повече функции и електроника. Bosch SMV30D30RU Activewater беше избран от съпруга. Вече го имаме от шест месеца и засега няма никакви оплаквания, дори и най-малките. Техниката на Bosch "волани"!

Ина, Новосибирск

Преди имах само един истински помощник - пералня, сега Bosch има миялна машина и ме лиши от част от "черната" работа в кухнята, от което много се радвам. Ако все още не сте решили да купите и помислите, моят съвет е към вас, тичайте по-скоро до магазина, тогава кажете благодаря!

Алла, ТомскСъдомиялна машина Bosch SMV30D30RU Activewater

Машината перфектно изплаква прибори за хранене. Чудя се как измива остатъците от храна, които се забиват във вилица. Всякакви съдове се мият безупречно.Дори не знам колко е необходимо да се търка с ръце, за да го измия. Препоръчвам да закупите!

отрицателен

Олга, Тюмен

Измива се поносимо, но старият ми Bosch мие много по-добре. Имам възможност да сравня, защото съпругът ми транспортира „старата жена” до лятната кухня. През лятото Bosch SMV30D30RU Activewater изобщо не се включва, не знам какво ще правя, когато „старата жена“ тръгне на сметището.

Лариса, Екатеринбург

Моделът е много шумен. Измива тенджерите лошо, въпреки че използвам таблетки Finish. Мисля, че побързах с избора. Никога не трябва да вярвате на рекламата. Исках също да купя машина Electrolux, но в последния момент промених мнението си и напразно!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини