Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SMV30D20RU

Bosch SMV30D20RUИнженерите на Bosch продължават да зарадват потребителите с евтина и надеждна технология за съдомиялни машини, която използва тенденция на технологията. Ярък пример за тази техника е вградената съдомиялна машина Bosch SMV30D20RU. Веднага след като този модел се появи на свободна продажба, „хората“ веднага се заинтересуваха от него и започнаха да го придобиват. И ако е така, собствениците на тези машини вече са формирали мнение за тях и ще го споделят с нас.

Положителни мнения

Ирина, Москва

Приятели, не се колебайте да си купите тази съдомиялна машина, дори не мислете за нещо лошо. Тя просто няма недостатъци, а цял списък от предимства. Е, тъй като пиша ревю, нека изброя тези предимства.

  1. Качеството на миенето на съдове е отлично и никога не ме е подвеждало за година работа. Въпреки че чиниите, а дори и тава за печене с тигани, се мият от пет.
  2. Много красива, макар и вградена.
  3. Вътрешното пространство е проектирано толкова професионално, че изглежда тази миялна машина е направена за космическата индустрия. На всяко малко нещо се обръща внимание.
  4. Достъпна цена и качествени материали.
  5. Няма допълнителни функции, така че бързо ще разберете как да работите с машината. В допълнение, миялната машина е наистина икономична, във всеки случай, ние сега харчим по-малко от 1 кубически метър студена вода.

За такава миялна машина изберете висококачествен прах или таблетки, тогава качеството на мивката ще бъде идеално.

Джулия, Ростов на ДонBosch-SMV30D20RU с удължени кошници

Имах нужда от тиха машина, за да мога да я поставя през нощта. Свикнах с него, защото старата ми съдомиялна машина се мие през нощта и вие няма да се откажете от навиците бързо. По принцип новият Bosch се вписва в моя кухненски бокс като ръкавица и няма проблеми. Ако наистина грешите, не съм много доволен от кошницата за прибори. Той е голям и заема прилично количество пространство, докато почти не го запълвам. Останалата част от колата е супер!

Олеся, Краснодар

От половин година пишеща машина Bosch и аз все още съм щастлива като малка моята любима играчка. Е, истината е, че тази техника ми спаси най-нелюбимата работа в кухнята - миене на чинии. Колко години трябваше да се мият, мият чинии с гъба, след това изплакват под течаща вода, след това избърсват с кърпи, ужас! Сега живея и се радвам, правя замърсени ястия толкова, колкото ми трябва, без да поглеждам назад, защото ще има техника за миене. Всичко ме устройва в тази кола.

Четейки отзивите на хората, разбрах, че те не са доволни от малък брой програми, казват, че 3 парчета не са достатъчни. От моя гледна точка, това е обратното плюс огромно, защото няма нищо излишно, което означава, че няма случайно да включите някоя „лява“ програма. Въпреки че е "на вкус и цвят ...", за някои това е плюс за някой минус.

Андрей, Санкт Петербург

Жена ми поиска миялна машина, купих, особено не вярвайки в чудо. Никога не съм си представял как техниката може нормално да мие чиниите, но се оказа, че всичко е напълно възможно. Машината има голям капацитет, но не и рекорд, сега с радост я използваме с цялото семейство. Bosch е Bosch, тази марка никога не ме е проваляла.

Не преследвам оборудване на Bosch, но както показва практиката, не можете да намерите по-добро в средната ценова категория.

Иван, Москва

Използвам технологията на Bosch вече 15 години. Имам Bosch в апартамента си и в гаража. Когато възникна въпросът за закупуване на съдомиялна машина, дълго време не се замислях, вдигнах кое е по-евтино от любимата ми марка. И какво бихте си помислили? И този път марката не ме изпусна. Инсталирах машината сам, всички необходими компоненти бяха в кутията. След 40 минути той успя да пуши дим. Той мие чиниите много добре, мама и сестра все още ми благодарят, но те хвалят съдомиялната. Помолиха ме да оценя този модел на технологията, не мога да сложа нищо друго освен пет!

Отрицателни мнения

Вера, НовосибирскКонтролен панел Bosch SMV30D20RU

С голяма надежда купих съдомиялна машина на този модел, помислих си, добре, че тази техника на рекламираната марка ще работи добре. Ето го! Измива лошо съдовете. Последният път, когато сложих тиган с "мазнини", включих мивката на 65 градуса и поне за усещане. Изобщо не съм я измила, мазнината такава, каквато е, остава. Недоволен от покупката.

Елена, Норилск

Моята стара машина и Bosch са несравними неща, въпреки че, изглежда, технологията след 12 години трябва да стане много по-готина. Един безполезен модел. Особени оплаквания за качеството на измиване на стъкло. Стъклата след измиване във всеки режим са покрити със слой детергент. Оказва се, че колата изплаква лошо съдовете и това може да създаде здравословни проблеми, защото тогава ядем от тези ястия!

Оксана, Псков

Стоях в кухнятасъдомиялна машина Candy CDCF 6 07 , Няма да кажа, че бях много доволен от нея, но тя мие чиниите, както трябва. Купих си Бош в пълен размер, тя му нагласи място в кухнята в ущърб на шкафа, който трябваше да бъде изваден, а резултатът беше нулев. Не, разбира се, че можете да напълните много чинии в нея, но машината не я мие. При половин товар всичко мина навсякъде и ако натъпкате кошницата към очните ябълки, тогава няма смисъл, беше като миене на чинии. Страшна миялна машина, няма да взема нищо от Bosch!

И така, кратък поглед е достатъчен, за да разберем, че в по-голямата си част хората с тази миялна машина на марката Bosch са доста щастливи. Ще бъдете ли доволни? Времето ще покаже, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини