Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMV24AX02R

мнения за Bosch SMV24AX02RМечтаейки да се сдобият с миялна машина, мнозина обръщат внимание на техниката на Bosch. И всичко това, защото тази марка е една от най-известните и широко рекламирани в целия свят. Ето например съдомиялна машина на Bosch SMV24AX02R. Защо е забележително, защо определен брой хора го предпочитат? Можете да опитате да отговорите на тези въпроси, след като прочетете потребителски отзиви. Със сигурност знаят повече за Bosch SMV24AX02R, отколкото продавачите, камо ли рекламодателите.

положителен

Галина, Новосибирск

Трябваше ми голяма съдомиялна машина с възможност за използване на таблетки, забавен старт и половин товар. Има много такива коли, но ми хареса Bosch SMV24AX02R. Тя има готин малък лъч, който свети на пода, когато машината завършва програмата за миене на съдове, като в края на това винаги скърца. Тази машина също има сензор за натоварване, въпреки че всъщност не разбирам как работи. Машината се мие доста добре, дори тигани с изгаряна мазнина. Препоръчвам го на всички!

Елена, Москва

Взехте тази машина през март миналата година. Това е съвсем нормална техника, с изключение на малко шум, с който бързо свиквате. Какво особено харесвам в нея.

 1. Качеството на измиване на големи съдове. Чиниите не се изискват, за да се измие много стрес, дори мога да ги измия добре с ръце, но изгорелите съдове и тигани трябва да се източат. Съдомиялна машина някак без физически усилия отмива всичко.
 2. Ниска консумация на прах. Прах за съдомиялни машини днес е скъп. Взех Край прах за съдомиялна машина, но сега премина на Sanit, е по-евтино, а ефектът от него е като от финала.

За миялната машина също е необходима сол. Но не е толкова скъпо, а се консумира по-бавно.

 1. Има прекрасна интензивна програма, която унищожава всякакви замърсявания.
 2. Има половин товар, който помага, когато няма твърде много ястия.
 3. Можете да използвате старта на забавяне, ако програмата трябва да стартира през нощта.

За мен най-добрата миялна машина не съществува, защото това ми подхожда напълно и напълно. Тя е надеждна и не удря чиниите, затова й се доверявам напълно.

Сергей, Воронеж

Никога не разбрах защо да плащам за греда, ако колата дрънка като луда по време на работа. Чувам отлично, когато тя приключи с миенето и лъчът тук е напълно излишен. Останалата машина е просто наред. Особено се радвам, когато изваждам чисти и сухи чинии от кошниците.

Мария, Ростов на Дон

Машината мие много дълго време, но внимателно и без мое участие и това е важно. Стъклените съдове блестят с кристална прозрачност. След това стъклени чаши и чаши, измити в съдомиялна машина на Bosch, са приятни за пиене. Има добър режим "за миене на крехки съдове." Ако искате да измиете чупливи стъклени чаши, е по-добре да го включите, въпреки че при други режими съдомиялната не разбива стъклото.

Евгения, Санкт Петербург

Накрая радост в къщата, закупена вградена съдомиялна машина на Bosch. Защо решихме да купим Bosch SMV24AX02R, да, защото продавачът я посъветва с нас. Той дълго време обясняваше защо, не разбрах всичко, но му повярвах, изглежда човекът знае за какво говори. Наистина всички режими бяха тествани лично от мен, съдовете се мият перфектно. Кошниците могат да се регулират, за да се поберат големи ястия. Могат да се използват както таблетки, така и прах. Хапчетата са по-удобни на прах по-евтини, избирам прах. Който все още не е взел съдомиялна машина, вземете я, няма да съжалявате.

Лариса, Екатеринбург

Дълго време отлагах да си купя съдомиялна машина и сега, най-накрая, майка ми и аз отидохме в магазина, за да изберем домашен помощник. Някои може да ни се смеят, казват, два чифта женски ръце в къщата, наистина ли е невъзможно да миете съдовете с ръце. Можете да го измиете, но ако предния ден направих скъп маникюр, значи много пари "надолу в канализацията".

За мен фразата: „Аз съм жена, а не миялна машина“ има специфично значение. Защо да правите черна домакинска работа, когато можете да я делегирате на технологията.

Bosch SMV24AX02RКато цяло избрахме Bosch SMV24AX02R със стандартни размери с ширина на корпуса 60 см и греда на пода. Определете ни нейния специалист. Направих всичко добре, така че няма проблем с машината. Включваме го веднъж на всеки два до три дни, като същевременно се опитваме да копаем мръсни съдове. Забелязах, че машината е много внимателна дори за крехки предмети. Когато мия чиниите, със сигурност ще нарязвам нещо на всеки две седмици, сега чиниите ще бъдат по-непокътнати. Доволни сме от покупката!

Катрин, Москва

Просто обожавам моя Bosch SMV24AX02R и искам да споделя радостта с всички. Долу с кухненското робство купуваме съдомиялни машини. По-добре е да играете със съпруга и децата си допълнителен час, да укрепите, така да се каже, семейните връзки. Bosch SMV24AX02R разполага с най-удобните кошници, които се трансформират по всякакъв начин, което ви позволява да зареждате различни ястия в тях. Всичко е изпрано добре, но трябва да опитате да подредите всичко правилно.

Любов, Архангелск

Тя използва съдомиялната машина на Канди около година, но беше принудена да я продаде на съседа си, тъй като не изплакваше чиниите много добре след измиване. Най-голямата ми дъщеря е алергична и има реакция дори на малко количество прах за миене на съдове. В замяна купих Bosch SMV24AX02R, сега всичко е наред. Съдовете са винаги измити и изсушени до съвест, без остатъци от прах. Пет точки!

отрицателен

Евгений, Сизран

Преди три дни инсталирах тази съдомиялна машина Bosch SMV24AX02R със собствените си ръце. Засега впечатленията са чисто неприятни. Първо, ръководството не казва нищо за ударението на пяна. Мислех, че това е елемент от опаковката и исках да го изхвърля, но се оказва, че е много важно. Преси от Полша дори не сложиха 12-клавиш в кутията. За да наглася краката, трябваше да се преместя в гаража за един ключ, загуба на време. Когато най-накрая свързах пишещата машина и я стартирах, се оказа, че е бъги по интензивна програма. Сега също трябва да се обадим на майсторите от службата, срамота е!

Март, Москва

За съжаление купих кола с брак, която не може да се види без да пусна оборудването. Тя не изпомпва вода и дава системна грешка. Утре се надявам господарят да дойде. Ако не успея да поправя щетите, ще заведа колата до магазина, но не бих искал да се притеснявам да я изключа. Разстроен съм!

Иван, Толяти

Отначало машината ми хареса. Качеството на измиването е в най-добрия случай, но мина месец и започна да се мие много по-лошо. Не разбирам какво се случи. Изглежда, че в пишещата машина има вода, наливам я както обикновено, и тя се разтваря, а чиниите са много по-мръсни и петна по нея остават неприятни. Голям минус за производителя! За такава цена бих могъл да направя по-добра техника.

Андрей, Красноярск

Bosch SMV24AX02R работи страхотно. Често замръзва, слабо разтваря таблетки и е много шумен. Подозирам, че има повреда, но няма да се обадя на господаря в къщичката. Седмица по-късно ще заведа машината директно в услугата, нека ги разберат. Машината е неприемлива, няма да съветвам никого!

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Ксения Ксения:

  Колко време се мие в режим 65 градуса?

 2. Граватар Оля Оля:

  2 часа 10 минути измива

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини