Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMV23AX01R

Bosch отзиви SMV23AX01RДнес ще се опитаме да ви запознаем с новостта от Полша - съдомиялната машина Bosch SMV23AX01R. Тази „единица“ в пълен размер вече е оценена от някои руски купувачи. Между другото, именно те оставиха мненията си за тази съдомиялна машина и решихме да ви запознаем с тези отзиви. Надяваме се да намерите много полезна информация в тях.

Мнения на жените

Оксана, Нижни Новгород

Зашеметяващо тиха и просторна машина. Наистина ми харесва, че е контурирано и очите в кухнята "не са бездушни". Кошниците са много просторни, а също и удобни. Ако подредите ястията правилно, те ще включват „цял камион“ от чинии, купа и тенджери. Често използвам програма, наречена бързо измиване. По него дори се мият много мръсни съдове. Други програми са необходими за „изсушени“ чинии, но се опитвам да не поставям такива съдове в машината. Срок на годност 2 месеца, много доволен!

Валентина, Стари Оскол

Bosch SMV23AX01R реши да закупи преди месец. Веднага имаше проблеми с инсталацията и когато се обадихме на майстора, проблемът остана, тъй като се оказа, че са доставени дефектни маркучи. Тук имате европейското събрание. Този „косяк“ беше елиминиран за сметка на магазина в същия ден, но остана неприятен остатък. Машината мие чинии добре, но все още не мога да поставя петте най-добри!

Когато се обърнахме към магазина по отношение на подмяната на компоненти за тази съдомиялна машина, продавачът каза, че това не е първият случай и това е с този модел.

Наталия, Новосибирск

По принцип машината е много добра, нямам оплаквания за миене на чинии, но не измива щепселите много добре. Понякога парчета храна остават между карамфила, въпреки че таблата за прибори е точно там, в кошницата. Вярвам, че това е голям минус за съдомиялната машина на Bosch, особено за най-модерната миялна машина.

Татяна, Москва

Миенето на съдове с ръце не е наш метод! До това заключение стигнах наскоро, когато започнах да посещавам салона за нокти твърде често. С появата на Bosch SMV23AX01R в къщата, аз наистина спестявам на ноктите, защото започнах да ги "правя" два пъти по-малко. Машината стартира наистина готино, няма какво да се измие. Просто изваждам чисти и сухи чинии, за да го поставя на мястото си. Пет точки!

Ирина, Санкт Петербург

Много съм доволен от покупката. Тази вградена миялна машина е просто фантастична. Тя има цял куп предимства, които искам да споделя с вас.

  • Първо, много ниска цена, за толкова добра техника можете да дадете повече.
  • Второ, огромен капацитет. Както се оказа, капацитетът не е рекорден, но ми се струва, че много неща са включени в съдомиялната машина.
  • Трето, безупречна и между другото безшумна работа.
  • Четвърто, надеждност и рентабилност.

Ако бях помолен да сменя тази машина на по-скъпа, най-вероятно бих отказал. За по-малко от три седмици свикнах и сега никога няма да се разделя. Препоръчвам да закупите!

Светлана, Тоглиати

От гледна точка на хороскопа, аз и съпругът ми не сме много съвместими, ние постоянно се кълнем заради дреболии. Последният път, когато се забъркахме, заради чийто ред беше да мие чиниите, съпругът ми изплаши и поръча миялна машина Bosch SMV23AX01R в онлайн магазина. Мога да кажа, че машината е много добра, мие чинии перфектно. Чаши за вино, чаши и стъклени чаши изглеждат особено добре след него. Те блестят ослепително, нито един развод. Надявам се сега, ще се караме малко по-малко, уморени вече!

панел Bosch SMV23AX01R

Евгений, Псков

Живеем заедно с мама, нямаме проблеми с мръсни съдове, а къщата винаги е чиста. Въпреки това, Bosch, все пак решихме да закупим. Необходимо е да се направи животът по-модерен, още повече, че често „забъркване във вода“ и дори смесено с препарат за миене на съдове, е вредно за кожата на ръцете. Машината се оказа отлична, въпреки че я работим не повече от два пъти седмично. Постепенно се научете да спестявате мръсни съдове.Ако направите това, можете да спестите време и вода. Препоръчваме на всички да си купят Bosch SMV23AX01R!

Мнения на мъжете

Иля, Невинномиск

Не мога да кажа нищо лошо за тази машина. Измива съдовете нормално. Опитах се да измия спортно оборудване и детски играчки в него, всичко е наред. След като съпругата се опита да измие алуминиева месомелачка в нея, в крайна сметка се наложи да хвърли месомелачката.

Владимир, Саратов

Съдомиялната е най-модерната, макар и евтина. Тя има супер удобни кошници, които могат да се поставят почти по всякакъв начин. Имах преди Бонбони CDCF 6 07, така че там всичко беше неудобно, всичко трябваше да се адаптира. Мощните пръскачки събарят всякакви замърсявания, а програмите за миене са много напреднали. В такава машина остатъците от храна нямат шанс. Пет точки!

Александър, Екатеринбург

Закупен Bosch SMV23AX01R преди около три месеца. Опитът от употреба все още е малък, но вече можем да кажем, че тази техника е идеална за нашето семейство. Вечер, когато съпругата ми и аз се прибираме от работа, а децата ни се връщат от училище и детска градина, не искам да губя време за миене на чинии. Съдомиялната машина не е лукс, а суровата необходимост на днешния ден. За жена ми и аз тя освобождава време за разговори с деца и това е много ценно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини