Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMV23AX00R

мнения за Bosch SMV23AX00RАко постоянно трябва да миете цели планини чинии, трябва да помислите за закупуване на съдомиялна машина Bosch SMV23AX00R в пълен размер. Ще трябва да подготвите място за нея, но си представете колко чудесно ще бъде да лежите на дивана, докато техниката скротно ще мие чинии, тигани, тигани, чаши и други прибори. Докато мислите, прочетете отзивите на клиентите, които използват такъв „домашен помощник” от известно време, може би това ще ви помогне да стигнете до някакво решение.

Мнения на мъжете

Иван, Волгоград

Преди година и половина съпругата ми и аз отидохме да изберем съдомиялна. Исках да купя голям модел и не забравяйте да го изградите, защото място в кухнята вече беше готово за него. Предложиха ни няколко тесни модела, широки 45 см, но откровено казано не ги харесвах, нашите големи саксии нямаше да се поберат в тях. И тогава видях Bosch SMV23AX00R и почти веднага решихме да купим.

  1. Широка е - 60см.
  2. Побира се в най-много 12 комплекта ястия. Не помня как правилно да изчислявам тези комплекти, но визуално това е цяла планина.
  3. Когато мие тази "планина", тя изразходва по-малко от 12 литра вода. Как го прави, не разбирам, но спестяванията са очевидни.
  4. Измива перфектно дори изгаряната мазнина в тигана. С обикновеното замърсяване обикновено се справя без затруднения.

Тя дори измила кемпинг тигана от къщичката, която винаги трябва да изстържа с прах за почистване и четка.

  1. Машината ви позволява да използвате най-различни средства, поне прахове, поне гелове и поне 3 в 1 таблетки.
  2. Положението на кошниците може да се регулира перфектно. Ако миете огромни саксии, можете напълно да извадите едната кошница и да преместите другата по-високо.

Какво да кажа, този модел има дори греда на пода индикатордокато цената е просто нелепа. Получихме го с отстъпка за 380 долара. Щастливи сме по всякакъв начин, съпругата, когато говори за миялната си машина, не може да не радва. Пет точки, без да говорим!

Сергей, Саратов

Съдомиялни машини, които обичам и уважавам. Първата ми машина, дори лъжица с вилици, се изми лошо, а втората - Ардо, работи 8 години без проблеми. Сапуните са просто наред, но преди година най-накрая се счупиха. Не инвестирах в скъпи ремонти, придобих Bosch SMV23AX00R. Чудесно е, когато всяка година технологията се развива и развива, това е много забележимо на новата ми съдомиялна машина. Препоръчвам го!

Юри, Москва

Измива се чисто, изсушава се, вгражда се без проблеми. Купих си го сам, донесох го сам и го инсталирах, всичко това за един ден. Когато съпругата се прибра от работа, съдомиялната машина на Bosch вече беше в кухнята, готова за работа. Тази вечер миехме всички мръсни съдове и дълго се чудехме как колата може да се измие толкова чисто. Страхотна техника!

Владимир, Краснодар

Bosch SMV23AX00R се превърна в наш сватбен подарък. Свекърва избра и както се оказа, не напразно. Гостите идват при нас много често, прибори от планината и никой от нас не иска да си мие ръцете. Много удобно нещо. Зареждах в нея веднъж на ден всичко, което се беше натрупало, започнах измиването и работата беше свършена. Остава само да вземете сухи съдове за няколко часа и да го поставите в шкаф. Пет точки!

Константин, Москва

Имам тази миялна машина отдавна, но я използвам много рядко. Тя ми помага много, когато при мен идват роднини от селото. Тази напълно интегрирана миялна машина със защита от течове и всякакви звънци и свирки е доста евтина. Мисля, че всеки може да си го позволи.

Седем души в апартамент с две стаи и планина от чинии са твърде много, оказва се, че съдомиялната машина изглажда възникващия конфликт.

Ревюта на Bosch SMV23AX00R

Мнения на жените

Светлана, Санкт Петербург

Харесвам изобилието от различни индикатори в тази машина и най-важното - „гредата на пода“. Веднага е ясно кога свърши миенето, солта и изплакването.Количките са просто огромни, можете да поставите много неща в тях, просто не е необходимо да миете алуминиеви предмети, в противен случай те ще станат черни.

Юлия, Иваново

През последните три месеца използвам миялна машина през цялото време, перах играчките на малкия си син в нея. Много е удобно, разтоварвате ги през нощта, докато детето спи, а на сутринта можете спокойно да продължите играта, всичко е чисто. Поразително е колко чисто мие чаши за коктейли, те стават напълно прозрачни, без петна и петна. Препоръчвам да закупите!

Алена, Новосибирск

Забелязах за себе си куп полезни малки неща, които са в тази машина. Ще се опитам да ви разкажа за тях. Много ми харесва оформлението на тавата за прибори. Намира се директно под пръскачката и върху нея попада много вода, така че дори изсушените вилици се мият перфектно. Има удобен държач за очила, за да не се счупят по време на измиване. В края на програмата машината ме уведомява за това със звуков сигнал. Много съм доволен от покупката!

Оксана, Екатеринбург

Машината е просторна, работи тихо и перфектно измива всякакви съдове. Сложих пет с плюс!

Елена, Красноярск

Модерна електронна миялна машина, която много ми помага при домакинската работа. Спестявам чинии след около два дни, след което стартирам програмата. Не вземам скъпи хапчета, няма смисъл от тях, купувам евтин прах. Без миялна машина днес, няма начин!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини