Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMS40D12RU

съдомиялна машина Bosch SMS40D12RU отзивиМалцина могат да си позволят миялна машина в пълен размер, но ако направите този избор, тогава вероятно има достатъчно място за това. Широките автомобили Bosch са особено популярни, но въпреки немската марка и размер, цената им не се различава много от тесните и компактни модели. Що се отнася до качеството на измиване и надеждност, ще се опитаме да разберем от отзивите на потребителите на примера на съдомиялната машина Bosch SMS40D12RU.

Спецификации на машината

На първо място, ще разгледаме накратко основните му характеристики, за да имаме представа за машината. Моделът на SMS40D12RU е свободно стоящ, за да кажем, че предната декоративна врата и капакът отгоре на машината вече са налични, целият калъф е бял в класически цвят.

Капацитетът на машината е 12 комплекта, които изискват 14 литра вода и 1,05 кВт / ч енергия в стандартната програма. Същевременно бяха зададени само 4 програми и 3 температурни режима. От допълнителните функции има:

  • 3 в 1 означава разпознаване;
  • закъснение до 24 часа;
  • пълна защита срещу изтичане на вода;
  • индикатори за изплакване и сол;
  • сензор, който открива чистотата на водата.

Нивото на шума достига 52 dB, то е доста шумно, сравнимо с пералня.

Мнението на хората за технологиите

Корешков Юри

Ръката не се вдига, за да сложи тази машина 5 точки, повече от 2 не дърпа. Производителят претендира за 4 режима, но всъщност всички те са еднакви. С програмата Еко прахът се изплаква слабо. В нормален режим съдовете се мият повече или по-малко. Сравнете със старото Virpul машина, което трябваше да оставя при движение, което много съжалявам, би било по-добре, ако го взех.

Минчаков Сергей

И така, съдомиялната машина Bosch SMS40D12RU, която имам, е втора, тя беше Zanussi. Така че този "италианец" се справи лошо с тенджери и тигани. И тази кола е чудо! Измива се много по-добре, особено хладно стъкло. Листовете за печене и тиганите се измиват наведнъж. Семейството е голямо, така че миялната машина е пълна, а листа за печене влизат. Изберете само добро лекарство, по-добро скъпо, те са по-добри.

YaSashik

Купихме тази кола в MVideo за малка цена. Няколко мивки бяха добре, избрахме режима за 30 минути. Изминаха шест месеца и сега колата спря в кратка програма, за да се справи с ястията изпод супата, ние я включваме сега през нощта за 2 часа 35 минути. Не знаем какво се е отразило на качеството на измиването.

Наскоро открих, че вратата не се затваря добре, но е фиксируема. По принцип евтин добър автомобил, който е шумен в умереност. Има много ястия!

KommentikBosch SMS40D12RU

Тя беше противник на съдомиялната машина, но я видя на рожден ден на приятел и също искаше. След известно време съпругът направи подарък. След рождения си ден започна да я тества в бизнеса, резултатът беше доволен. Толкова много чинии, измити за кратко време, че има време да разговаряте с приятели и да се занимавате с бизнеса си. Препоръчвам го!

Vlad7141

Не намерих нищо особено в тази кола. Наборът от цикли е минимален. Качеството на сглобяването не е много добро. Факт е, че година по-късно източващата помпа се счупи, ремонтът на която струва половината от цената на машината. Имаше миялна машина Electrolux, която също работеше година. Не вярвам сега на тези марки.

Владимир, Владивосток

Харесва ми тази съдомиялна машина, защото изми грила, а за първи път и след като остана мръсна за около седмица. Накратко, имате чисти съдове, но без сухи чинии, тъй като машината не изсъхва добре. За да постигнете добър резултат, трябва да отваряте вратата всеки път след измиване. Ако имате малка кухня, тогава отворената врата очевидно ще пречи. Но някой харесва, някои свиква. Друго приятно беше тихата работа.

Людмила, Барнаул

Моята миялна машина е широка 60 см за около година. Наистина я ценя и съм доста доволен от нея. Не всичко е толкова перфектно, колкото бихме искали, но не се разстройвам.Например мазнината не се отмива веднага с шишчета или тигани. Отбелязвам, че много ще зависи от почистващия препарат. Давам предпочитание на таблетките, които опитах масата, спряха във фирмата Sun. Имайте добър избор.

Мария, Кострома

Вече една седмица съм собственик на съдомиялна машина. За първи път в живота си се сдобих с тази техника. Що се отнася до прането, то е просто страхотно. Разбира се, чиниите със застояла мазнина не миеха веднага. Ако обаче търкате с гъба все още горещи предмети, извадени веднага след спирането на машината, тогава всичко си тръгва. След задушените картофи тиганът също се измива лошо, но от друга страна това е миене, а не пилинг, няма четки. И още нещо, не всички пластмасови чаши изсъхват добре, но за мен това е дреболия. Така или иначе й давам 5 точки.

Григорьева Татяна, МазирСъдомиялна машина Bosch SMS40D12RU

Разбира се, ще започна с достойнствата, най-важното от тях е спестяването на лично време. Е, само тогава мога да посоча удобното управление. Няма никаква граница за радостта от придобиването, дори хранителен процесор в кухнята не бях толкова щастлив като миялна машина. Изваждам чистите съдове, без химически миризми и замърсявания. Пералнята също е Bosch, така че се доверявам на тази компания.

Григориев Снежана, Москва

Съдомиялната машина Bosch съдържа много чинии. При режим от 45 градуса се измива почти всичко, но ако трябва да се измие нещо супер мръсно, тоест режим на 70 градуса. Консумацията на вода е много по-малка от ръчното миене, не можете да се притеснявате за това. Този производител разполага с по-стръмни модели автомобили с всевъзможни допълнителни функции, но цената им съответства. Този автомобил е привлякъл цена, има положителни отзиви в мрежата и по отношение на качеството мисля, че не е лош.

Така че, можете да спрете до тук, повечето отзиви, които четем, са положителни. Хората харесват не само технологията на тази марка, а конкретно тази миялна машина. Надяваме се, че ще намерите този отзив за полезен.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини