Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMS24AW01R

Bosch отзиви SMS24AW01RОсобено популярна на пазара за домакински уреди е марката Bosch. Съдомиялните машини на тази компания заемат голям пазарен дял и това не е случайно, защото те са известни със своята надеждност и високо качество. Може ли да се каже това за съдомиялната машина Bosch SMS24AW01R, научаваме от отзивите на клиентите, тези, които вече са я изпитали в бизнеса.

Мнението на жените

Куза

Аз съм от онези жени, които ужасно не обичат да мият чинии, особено за големи предмети като тенджери и тигани. Тя беше повърхностна да мие, просто да я измие по някакъв начин, така че ноктите й да останат непокътнати. И честно казано, просто нямам време за този урок, освен работа, трябва да се занимавам със спорт, куче и дете, които учат в училище. Ако все още помните за почистването и други неща, тогава какви видове съдове могат да бъдат обсъждани. Затова не ми се налагаше да мисля дълго за закупуването на толкова важно оборудване.

След като проучих много информация, стигнах до извода, че трябва да си купите голяма съдомиялна машина, избирайки марката Bosch. Освен това коментарите за различните модели са изключително положителни. Покупката беше направена чрез магазин в Интернет, след като плати 26 тона рубли за машината, което според мен е съвсем нормално. В кухнята имаше достатъчно място за големия помощник. Радвам се, че го получих широка пишеща машина, можете да поставите каквото искате. В тесния не бих влязъл. По едно време мога да измия няколко чинии, тенджери, тиган, гевгир, чаши, дъска, прибори за хранене.

В пишещата машина дори измих детайлите от бавната готварска печка и хладилника!

И най-важното е, че резултатът от измиването е отличен. Има всички необходими режими, с продължителност от 1 час до 3,5 часа с различни температури за загряване на водата. Възможно е всичко да се измие без предварително измиване. На изхода чиниите са сухи и дори лъскави, което е изключително трудно да се постигне с ръцете ви. След няколко мивки, измръзналите ми тенджери заблестяха, дори старите тигани станаха по-леки. Но за да се постигне това, тиганът трябва да бъде почистен от остатъци от храна, подобно на други съдове. Няма нужда да миете нищо под чешмата, просто го разклатете, ако нещо остане.

Нямаше проблеми със свързването. Като цяло, нещото, от което се нуждаете, жените ще ме разберат. Препоръчвам на всички, по-добре е да прекарате време със семейството си.Кошница Bosch SMS24AW01R

Anna3520, Благовещенск

Добро утро на всички! Ако се интересувате от добра миялна машина, тогава първо намерете информация за нея, това ще ви помогне да определите избора. Ще споделя впечатленията си от моя асистент. Съдържа много ястия, след угощение за 10 души, всички ястия пасват идеално. Измива се перфектно, дори тигани, тави и тигани. Харесва ми с изключение на бялото, но това е дреболия, която не влияе на работата. Как да използвате, можете да го разберете след няколко минути, освен това има добра инструкция.

Елена, Иваново

Истинско чудо на технологиите. Перфектно мие чинии, докато работи тихо! Дори имам детски играчки в него. Много е удобно, защото няма време да го направите сами. Все още съм възхитен. Има няколко режима, но достатъчно, няма смисъл да плащате за това, което не се изисква.

Катрин, Санкт Петербург

Тази машина изпълнява работата си в 5 точки с плюс. Качествено измива и изсушава. Побира много ястия. Харесва ми и това, че времето до края на измиването се показва на дисплея. Цената е оправдана.

Мнението на мъжете

Смоловсергей, Москва

Идеята за закупуване на съдомиялна машина съществува в семейството отдавна, защото се натрупват много мръсни съдове, като много семейства, ограничени до дълбочината на мивката. След като доставиха съдомиялната машина, те бързо я инсталираха и започнаха да я експлоатират. За да не отделим много време за покупката, избрахме сред познатите марки Hansa и Bosch. В резултат на това най-много ми хареса миялната машина Bosch SMS24AW01R, защото:

  • тя е свободностояща;
  • има защита Aqua stop;
  • няма излишни програми, всичко, от което се нуждаете;
  • икономичен;
  • събрани в Полша, доволни, че това не е Китай, въпреки че сега това не е основното;
  • има рафтове с регулируема височина.

След изтичане на времето мога да кажа, че е сглобен наистина стабилно, дизайнът е приятен, ако е необходимо, горният капак се сваля за монтаж под плота. Свързах се към електричество чрез 16А машина и RCD, в съдомиялната има предпазител 10А. Всичко останало е свързано стандартно.

Не трябваше да подравнявам нещо по време на инсталацията, но има такава възможност, краката са затегнати нормално.

По време на работа добавете сол според твърдостта, зададена от растението. Но вие сами можете да регулирате твърдостта на водата, което се отразява на консумацията на сол. Консумацията ми се оказа малка, така че като почистващ препарат се настаних на Finish. Всички средства трябва да бъдат заложени. Сол, препарат за изплакване и прах (таблетки) се поставят в специфични отделения. След като инсталирате рационално чиниите, изберете програмата и това е всичко. Управлението е много просто, разберете бързо.

Bosch SMS24AW01R

И така, машината работи както от шума, така и от миенето, няма с какво повече да се сравнява, може да е малко по-шумно в някои режими, но не ме притеснява. Консумацията на вода очевидно е по-малка, отколкото при ръчно измиване. След почти два часа измиване машината напълно се изключва. Качеството на измиването е добро, всичко се измива, с изключение на стари мазнини в тигани. Отбелязвам някои недостатъци на този модел:

  • липса на блокиране от деца, каза специалист от магазина. Въпреки че трябва да прочетете инструкциите по-подробно, аз честно казано не разбрах този проблем;
  • след измиване напълно отворете вратата за сушене;
  • малко надценена, въпреки че успяхме да я закупим на склад.

MaxBox, Кемерово

Много добра миялна машина. Харесаха ми удобните кошници, доброто миене. Възможно е да използвате хапчета. По принцип сме доволни от покупката, достатъчно е за трима души, трябва да я включваме веднъж на ден.

Дмитрий, П.-Камчатски

Не харесвам шумна технология. Досадно е да сте в кухнята, когато миялната машина работи. Дори шайбата е много по-тиха. Дори мога да сравня със стара миялна машина, която също правеше шум 2 пъти по-малко. От всички режими е ефективен режимът с нагряване на вода до 65 градуса. Останалите са безсмислени, има разводи. Освен това миризмата на пластмаса идва от пишещата машина, надявам се, че с времето ще си тръгне. Тези, които чуват, виждат и миришат лошо - купуват!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини