Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Bosch SKS50E12RU

Bosch SKS50E12RUBosch SKS50E12 е друга компактна миялна машина от реномиран производител. Изглежда, че много неща са казани за подобна техника в различни статии, рецензии и бележки, но интересът на потребителите само нараства.

Това вероятно е продиктувано от условията на живот на много жители на страните от ОНД, малки апартаменти, малки кухни, в които трудно можеш да се обърнеш и няма какво да кажеш за инсталирането на съдомиялна машина в пълен размер. Съдомиялната машина на серията Bosch SKS обаче дава шанс на собствениците на такива жилища да подобрят допълнително кухнята. Какво мислят хората за тази техника, нека ги попитаме.

положителен

Яна, Москва

Защо купих тази машина и сега не съжалявам? Първо, той е компактен. Е, тук е ясно, нито тясна, нито дори голяма миялна машина не ми подхождат, така че нямаше избор. Второ, бях приятно изненадан от нежния режим на миене на стъкло, чашите на изхода блестят като скъпоценни, нито една суха капка или капка. Трето, има сензор за натоварване, който ще ви каже дали нещо не е наред. Съдомиялната машина Bosch SKS 50E12 RU работи с мен вече почти година, надявам се да работи дълго време.

Също така, тази машина перфектно измива големи съдове, поне тези, които могат да бъдат избутани в пералната камера.

Иван, Сочи

Зарових старата си съдомиялна машина, която работеше 15 години, като мое любимо куче, просто не плаках. Беше добра кола, работеше безотказно, сапунираше вълшебно. Затова й купих компактна замяна, защото след ремонт в кухнята не осигурявах място за голяма кола. Съдомиялната, макар и малка, но много добра, е възможно да се използват хапчета. Доволен, оценка пет с плюс.

Александра, Нижни ТагилBosch SKS 50E12 RU с отворен капак

Машината издава много малко шум, този факт много ме зарадва. Има пет програми за измиване, има какво да избирате, както и система от електронни индикатори, които ви помагат да не пренебрегвате, когато приключи солта или изплакването. Като цяло нормална съвременна машина, само малка. Но размерът, в моя случай, е два пъти в ръката ми, защото не натрупвам много чинии и няма къде да сложа голяма машина - няма свободно място в кухнята.

Алена, Екатеринбург

Да, тази съдомиялна машина сама по себе си е солидно предимство. Колко години чиниите се миеха с ръце, а сега можете да хвърлите престилката настрана, да отидете да гледате телевизия още около час, докато машината е заета с бизнес, не е ли сладко? Чета отзиви в мрежата, хора като пишат, че тази машина е малка, няма да мие много чинии, така че е неудобно.

Бих искал да ви задам въпрос, че има всички такива "задници", че всеки път, когато трябва да миете всички съдове в къщата. Дори ако семейство от три натрупа мръсни съдове за един ден, вероятно ще има достатъчно място дори и в малка съдомиялна машина. Не знам как някой, но нямаме проблеми с това, затова поставих пет точки към колата и оставих скептиците „да отидат в гората“.

Валентина, Самара

Сложих малкия си Bosch на специален рафт, който е монтиран в ъгъл до стената, поставих на същото място микровълнова фурна и малък шкаф под домакински химикали, оказа се доста. Казват, че тази машина заема малко място и ние я направихме така, че изобщо не заема използваемо място, тъй като този ъгъл е празен в кухнята. Качеството на измиване е отлично, изобщо не дрънка. Слагах отгоре хлебник, мислех, че той ще падне по време на вибрации от работа, но поне струва да бъде вкоренен на място.

отрицателен

Анастасия, Санкт ПетербургИзглед отпред Bosch SKS 50E12 RU

Е, какво мога да кажа за тази миялна машина, не искам да пиша отвратителни неща, но и вие няма да получите похвали от мен. Най-важното е, че не разбирам по човешки начин защо да правим толкова дълги програми за миене, ако съдовете са несъвършено чисти на изхода. Ако взех мръсна чиния, разтворена в леген с топла вода Приказни хапчетакойто аз използвам и след това в чантата чак в този контейнер за час и половина щеше да се измие перфектно.

Някак, извинете, похваленото качество на измиването на оборудване за миене на съдове на Bosch не е впечатляващо. Измислихме го. Сега за щифтовете в кошниците. Бих искал да попитам кой умен човек е направил щифтовете неудобно, сега ще трябва да калибрирам всичките си чинии, какво остава и какво не е включено за изхвърляне. Обичам, знаете ли, моите чинии, така че тя да се разпръсне безмислено.

Игли дори пречат на някои чинии да се поставят правилно, какво можем да кажем за тенджери и тигани.

Довършва ме със сапунено покритие, което понякога остава върху чиниите, изваждам ги от колата, измивам и след това избърсвам на сухо с кърпа. Въпросът е защо ми е необходима миялна машина, ако продължавам да разчитам само на собствените си ръце. От моя гледна точка машината заслужава максимум 3 от пет точки, въпреки че тази оценка все още е мила.

Станислав, Кострома

Машината не е висококачествена, тя се счупи два пъти през гаранционния период. Вярно, услугата е добра, тя беше ремонтирана два пъти за своя сметка, бързо извършена без проблеми. Сега гаранцията приключва, тогава ще трябва да я ремонтирате за своя сметка, но засега а-а-а-а работи. Не очаквах такова предателство от добре позната компания, но какво можете да вземете от тях от германците (само се шегувам).

Уляна, Москва

Всичко започна с факта, че търсихме подарък за рожден ден на баба. В резултат на това купихме компактна миялна машина и казахме на баба как да я използва. Отначало беше щастлива, играеше с нея с удоволствие, миеше всичко, дори саксии и чекмеджета за разсад. Тогава ентусиазмът намаля и сега машината просто е бездействаща и бабата се върна към традиционния начин за миене на съдове. Техниката е технология и досега никой не е отменил ръчния труд.

И така, съдомиялната машина Bosch SKS50E12RU получи голям брой положителни отзиви от потребителите. Има толкова много от тези отзиви за похвала, че рядко трептенето на негативни мнения на техния фон избледнява. Поне така ни се стори, няма да му налагаме мнението си, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини