Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SKS 50E18 EU

Прегледи на Bosch SKS 50E18 EUКомпактните съдомиялни машини на немската компания са все по-търсени, защото пестят място. Bosch има няколко модела на такова оборудване, например, Bosch SKS 50E18 EU. Тъй като машината се показва на работа, колко добре прави съдовете, научаваме за това от потребителски отзиви. И факта, че тази машина може, ще посочим техническите спецификации, с които ще започнем.

Спецификации на съдомиялни машини

Моделът на съдомиялните машини, посочен в темата, е направен за европейския пазар, последните две букви на ЕС в маркировката на модела сочат това. Тази съдомиялна машина на Bosch се сглобява от 2012 г. Така че потребителите вече трябва да имат някакво мнение за него.

Гаранционният срок за тази съдомиялна машина е 1 година.

Така че тази съдомиялна машина принадлежи тип компактен, които често се наричат ​​десктоп, защото мнозина го инсталират на масата. Машината е предназначена за 6 комплекта чинии, за измиване на които се изразходват около 7 литра вода и 0,63 кВт / час енергия. 6 режима на миене на различни видове съдове, това са:

  • предварително изплакване;
  • автоматична програма;
  • BIO режим;
  • деликатно измиване;
  • интензивно измиване;
  • експресно измиване.

Контрол на електронната машина, докато има малък дисплей и различни индикатори, включително автоматично откриване на фондове 3 в 1. Освен това потребителите ще харесат функцията на защита от течове и блокиране на деца. След като съдомиялната машина се изключва автоматично и по време на работа излъчва шум, не по-голям от 52 dB.

Мнение на клиента

КУРНАТА, МоскваBosch SKS 50E18 EU

Преди около година инсталирахме водомери и нов за ток в апартамента. Когато съпругът и син мият чиниите, ужасявам се. Това се прави така: чиния с пяна се измива и по това време водата от чешмата тече до пълно, след това всичко се изплаква старателно, избърсва се на сухо и през цялото време, без да се изключва, водата тече. По това време някой друг може да се обади или дистанционното управление иска да превключи канала, като цяло, бедствие, колко вода се губи.

Въпреки това, идеята ми да купя съдомиялна машина не беше одобрена, като се позова на не е необходимо. Но все пак тогава спечелих и си зададох три критерия за подбор: компактност за поставяне на маса, сив метален цвят, проста работа. По марка и мисъл, веднага исках Bosch. В действителност се оказа малко по-различно.

Съдомиялната машина Bosch SKS50E18 RU, въпреки че беше с малки размери, не влезе в масата или по-скоро изглеждаше ужасно на това място. В този случай и микровълновата ще трябва да направят място. В резултат на дълги тестове оборудването се качи в кулата на разстояние 3 метра от мивката. Доста далеч защо съпругът отказа да я свърже. Водопроводчикът беше ангажиран с работата, която „откъсна“ 4000 рубли от мен, но нямаше други възможности.

Както се очаква, преди да включа миялната машина, прочетох инструкциите, но не разбрах нищо. Преводът е ужасен, текстът и снимките са разпределени напълно на различни страници, не е ясно какво има. Трябваше да се справя с инсталирането на твърдост и дозировка на средства дълго време. Затова, за да не объркам нищо, реших да използвам таблетите Finish 3 в 1.

Занимавайки се с режимите на миене, стигнах до извода, че е неудобно да поставяте мръсни съдове в кошници, тъй като се капе от тях, вие се изцапате сами.

Затова беше въведено правило - да избършете съдовете след хранене със салфетка и да изтръскате цялата остатъчна храна и боклук. Подреждането на чинии и други прибори е цяло изкуство, за да влезе всичко. Машината за трима души не беше достатъчна, но все пак включва тигани, скара от печката и тигани. Почти всички ми съдове са в режим на ECO, чашата оцелява, съдовете и тиганите се мият.

По време на операцията не се случи нищо, единственото е, че никога не съм измивал филтъра, въпреки че това трябва да се прави след всеки цикъл. Днес поправих ситуацията.Като цяло съм доволен, тя си върши работата и изразходва малко вода, само 7 литра. В началото исках да погледна в него, да видя на какъв етап е измиването. Стартирам го вечер, не работи и в края няма досаден сигнал. Сухите чинии не са перфектни, но ми подхождат.

Любава56, Сочи

Преди четири години си купих съдомиялна, когато реших да се пенсионирам. Исках да спася ръцете си, да се доближа до цивилизацията. Първоначално не мислех за марката Bosch, исках нещо по-просто, по-евтино, но не намерих това, което ми трябва. Тази машина може да бъде инсталирана навсякъде благодарение на своята компактност. Синът й ме свърза, според инструкциите не е трудно да се направи всичко.

Подържа почти всичко, и чинии, и саксии. Но пластмасата не може да се пере. Режимът на измиване е пет, но аз използвам само три:съдомиялна машина Bosch SKS 50E18 EU

  • деликатен (стъклен);
  • интензивно (тенджери, тигани) и
  • нормално (чинии, лъжици и вилици).

Използвам различни почистващи препарати, когато таблетки, когато на прах, както и помощ за изплакване и сол. Всичко е перфектно измито. След като картината също се отмие от чашите, които синът сложи в кошницата, както се оказа, не трябва да миете такива съдове. През годините, нито един провал, придобиването е удовлетворено.

Кукуцапол, град Саратов

Почитател съм на различни устройства, необичайни джаджи, съдове и други неща, така че всичко в малката ми кухня е окачено и няма място. Обаче ми писна да мия чиниите с ръце, за които мъжът ми започна първо. Чувствайки тази работа върху себе си, той с удоволствие инсталира колата, която купих на плота.

Машината не е толкова малка, защото включва скара, и съдове, кофи. В нашето семейство има три и го зареждаме 1 понякога 2 пъти на ден. По отношение на качеството на измиването, ще кажа това, чиниите и чашите се мият, а саксиите не винаги. Понякога вилиците и лъжиците не се мият, но това се случва рядко, така че сме доволни от покупката. Трябваше да мия на тесен модел на съдомиялна машина и така тя побира приблизително същото количество и не се мие по-добре. И най-важното е, че се навеждате, за да сложите нещо всеки път, затова започнах да обичам повече бебето си.

Воланова Людмила

Когато сравнявате с евтини модели съдомиялни, разбирате, че Bosch е по-икономичен. Съдовете се мият добре, най-често използвам бърза програма, с изключение на детските чинии. Необходимо е да се измие с гореща вода, това е интензивен режим. Колата се вписва перфектно в кухнята. Препоръчвам да купувате, незаменим нещо.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини