Всичко за пералните машини

Отзиви за миялната машина Bosch Serie 4 SPV47E30RU

мнения за Bosch Serie 4 SPV47E30RUСравнително новата, тясна съдомиялна машина Bosch Serie 4 SPV47E30RU е достъпна за руския купувач от известно време. Какви са предимствата на този модел в сравнение с предишните, можете да разберете, ако внимателно разгледате неговите характеристики. Нито характеристиките, нито подробните инструкции, нито дори продавачът в магазина няма да разкажат за нюансите на неговата работа. Как да бъдем? И не е нужно да мислите дълго, четете отзивите на хората и всичко ще стане ясно.

положителен

Уляна, Новосибирск

Това е една от най-тихите съдомиялни машини. По време на работа се чува само тих, равномерен звук и само ако слушате много добре, можете да различите изблици на вода. Този модел има много удобни кошници. Те имат правилната форма, така че поставянето на чинии е удоволствие. Харесва ми и възможността да пренареждате кошничките малко по-високо и малко по-ниско, в зависимост от това какви съдове са приготвени за миене.

Ако искате, можете дори да извадите една кошница, тогава огромни предмети ще се поберат.

За тези, които обичат да зареждат бункера за съдомиялна машина извън всякаква мярка, има сензор за натоварване. Между другото, този сензор помага за включване на половин товар, ако кошчето за съдомиялна машина не е напълно напълнено. Тази вградена миялна машина е много просторна, можете да поставите в нея почти всички наши съдове, с изключение на най-големите тенджери. Ширината на тялото й е само 45 см, така че тя намери място в кухнята без затруднения. В крайна сметка ще кажа, че много харесвам машината и давам й потребителска оценка от пет точки!

Марина, Москва

О, с каква омраза си спомням времената, когато нямах съдомиялна машина. Прибрах се от работа в 19:00 и почистих кухнята за около 40 минути, предимно стоях близо до мивката с гъба и бутилка препарат за миене на съдове. Преди шест месеца решихме да си купим съдомиялна машина и сега съм в рая. Прибирам се от работа и имам време да легна на дивана. Тя има много плюсове.

  1. Тя може да мие всички съдове, натрупани в мивката за един ден.
  2. Тя има ясен електронен контрол.
  3. Машината перфектно се измива с минимално количество вода. Няма да кажа точно колко харчи, но спестяванията от сметките за вода са забележими, докато чиниите са чисти.
  4. По време на измиването тя издава тих, но приятен звук. Случайно заспивам под него, докато седя в кухнята в кресло.
  5. Съдомиялната не е взискателна към качеството на перилните препарати. Слагам в нея най-евтините хапчета и всичко е наред, няма проблем.
  6. Машината има бърза програма. Можете да го включите, когато трябва бързо да изплакнете не толкова мръсни съдове.

Тамара, Уляновск

Съдомиялната мие чиниите много чисти, докато винаги купувам евтино таблетки за съдомиялна машина Ekonta, Качеството на миенето на съдове е основното, но това далеч не е единственото предимство на тази машина. Тя има полезни опции, които ми доставят голямо удоволствие.

Например, тя има забавяне на старта до 9 часа. Това е удобно, когато трябва да започнете измиването през нощта. Тя има прекрасна тава за прибори, в която вилиците и лъжиците са перфектно миещи се. Съдомиялната машина също има пълна защита срещу течове. Мога да сложа чиниите за миене и отивам до магазина, без да се страхувам, че съседът ще се обади отдолу и ще вика в телефона: „Удавиш ни !!!“ Доволен съм от покупката!

Савели, град МурманскBosch Serie 4 SPV47E30RU

Машината е добра, сглобена здраво, работи отлично. Особено искам да отбележа качеството на изплакване. От година никога не съм виждал нито един бял развод. Дори чашите се измиват до блясък. Точно вчера съпругата ми и аз отидохме в ресторант, така че чашите се миеха по-лошо, отколкото у дома. Препоръчвам да закупите!

Татяна, Новокузнецк

Аз съм голям приятел, че реших да купя тази машина, особено след като цената й е доста разумна. Мие се добре, заема малко място в кухнята, а управлението на нея е удоволствие. Препоръчвам го на всички!

Ирина, Кострома

Продавачите на Bosch Serie 4 SPV47E30RU в магазина ме посъветваха, тримата ме нападнаха веднага (просто имаха малко клиенти през този ден) и нека с вълнение рекламираме тази машина. По принцип след много убеждаване се отказах, използвам го почти година и половина. За тази машина мога да кажа с една дума - магия! Винаги перфектният резултат, докато в кухнята не се чува, защото работи тихо и не се вижда, защото е скрит зад фасадата на мебелите. По-добре нищо да не пожелавам!

Добре е, когато ръководителите на магазини дават страхотни съвети. Лично ми помогнаха да избера най-добрата съдомиялна машина.

Людмила, Ижевск

Много ми хареса машината. Вратата се отваря плавно, кошниците се плъзгат навън и се пренареждат лесно. Удобно е да сгъвате съдовете. Пет точки!

Лариса, Перм

Страхотен вариант за четиричленно семейство. Тя може едновременно да достигне дневната норма на мръсни съдове. Само в празничните дни, когато гостите се събират, трябва да го изтеглите два пъти, в останалите дни 1 старт на ден е достатъчен.

отрицателен

Яна, Москва

Буквално онази седмица ми донесоха пишеща машина, но се оказа, че тя има проблеми с водоснабдяването. Дори не мислех, че немците имат дефектна техника. Сега чакам да го сменя. Лоша машина и лошо обслужване в магазина, където я взех!

Сергей, Верхняя Пишма

Колата започна да се размива на четвъртия ден след покупката. Отначало просто висеше в първата минута след включване на програмата, а след това напълно започна да се отрязва. Поканиха капитана от службата, той го раздели веднага на място и го ремонтира след два часа. Измихме чиниите за около две седмици, след което проблемът се повтори. Абсолютно не съм доволен от покупката и искам да върна съдомиялната машина обратно в магазина!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини