Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини на Bosch Activewater SPS30E22RU

Отзиви за Bosch Activewater SPS30E22RUЗа да улесни значително живота на кухнята и да направи живота на домакинята по-радостен, е създадена моделната съдомиялна машина Bosch Activewater SPS30E22RU. Той е независим и изглежда стандартен на външен вид, така че хората често не разбират как се различава от „братята си с марка“. Какво е забележителното за тази съдомиялна машина на Bosch и как се различава от другите машини, ще ни кажат отзивите на клиентите.

Мнения на жените

Валентина, Дмитров

Това е втората миялна машина, която съм използвал. Веднъж, съпругът ми и аз живеехме за кратко с роднина в апартамент под наем, имаше всичко и мебели, и уреди, включително евтини съдомиялна ханза.

Измъчва ме мъгляви съмнения, че моят Bosch SPS30E22RU е много подобен на Hansa, само че струва почти два пъти повече.

Няма да стигна по-далеч от спекулациите. Bosch е интелигентна компания и няма да сравнявам тази техника с непонятната Hansa. Много харесвам машината. Той е просторен, тесен, с универсален дизайн. Съдовете се мият съвсем нормално, основното нещо, което не трябва да правя, и това е огромен плюс. Използвам съдомиялната наскоро, но изглежда, че тя винаги е била до мен. Тя се смеси много добре с нашия живот и се надявам, че няма да те подведе в бъдеще. Препоръчвам го!

Мария, Москва

По принцип това е най-простата миялна машина, така че цената й е надценена. Оборудване с подобни функции от конкурентите може да се купи много по-евтино. Доплащане за марката и германското събрание. Разбирам правилно как работи, доволен съм. Просто не разбирам, защо да плащам толкова много за надписа върху случая?

Светлана, Новосибирск

Зло замислена машина. В долната кошница е невъзможно да се спусне багажникът на плочата. Поради тях не прилягам големи саксии, трябва да ги мия с ръце. По принцип миялната машина е толерантна, но цената е малко висока. Трябва да се продаде една трета по-евтино. Лошо е също, че не е вградено.

Татяна, Краснодар

Най-често срещаната, но самодостатъчна машина. Инженерите натъпкаха в него точно толкова функции, колкото е необходимо и цената ми подхождаше. Доволен съм от покупката и знам, че платих за:

  • капацитет, който е 9 комплекта;
  • минимална консумация на вода от 13 литра;
  • необходим набор от най-добрите програми;
  • възможност за използване на всякакви почистващи препарати;
  • тих инверторен мотор;
  • врата с по-близо.

Bosch Activewater SPS30E22RUМашината мие всякакви съдове просто добре и благодарение на тесен калъф от 45 см, успях да го изтръгна в малката си кухня. Ами германците направиха всичко възможно!

Катрин, Самара

Брат ми, като специалист в домакинските уреди, ме посъветва да закупя тази конкретна миялна машина. След година и половина разбирам, че той беше прав, защото техниката работи перфектно. Тя успява да измие дори изгорели мазнини в стари тигани, но алуминиевите елементи в него не трябва да се мият. Пет точки!

Любов, Перм

Много е неудобно тази миялна машина да няма дисплей. Едва след два месеца свикнах с показателите. Има усещането, че това е „предшестващ“ модел, но това чувство изчезва, когато видите кристално чисти ястия пред себе си. Тази техника не върши чудеса, но работи много добре и това е достатъчно!

Тамара, Ростов на Дон

Не вярвайте на рекламата, тази машина не мие нито тигани, нито тигани. Ако имат свежи примеси, тогава друго нещо, но старият обелен, натрошен обел, той няма да отмие за нищо, трябва да се откъсне с ръце. Напразно дадох такива пари, няма смисъл от тази машина. Рядко взимам много ястия, защото живея сам, но това, което наистина искам да мия автоматично, не мие. Така че казвам пари за източване!

Мнения на мъжете

Данил, Москва

Купих тази съдомиялна машина само преди месец и веднага бях привлечена от експерименти. Отначало поставях съдовете по различни начини, за да намеря най-доброто.Тогава се опитах да мия чиниите с различна степен на замърсяване. Накрая направих истински тест за пишещата машина, като поставих там къмпинг саксиите със следи от изгаряне. Резултатът е следният: в повечето случаи машината се справя със задачата си, дори саксиите за къмпинг са станали чисти, макар и не перфектни. Оценявам техниката на 4 точки!

Тимур, Казан

Жена ми е много щастлива от тази машина, сега прекарва повече време със сина си, отколкото в кухнята, и се радвам за това. По принцип съвременният човек трябва да бъде по-малко ангажиран с всякаква груба работа, животът е кратък и искате да отделите време за нещо по-стойностно. Немски инженери проектираха машината така, че човешкото участие да се сведе до минимум. Трябва буквално да заредите съдовете и след това да го извадите, това е много удобно и просто.

Вячеслав, Москва

Периодът на използване на машината за повече от година, изгодно излезе в продажба. Мие не само чинии, но и детски играчки. Полилеи бяха измити в него няколко пъти. Много изгодни домакински уреди. Препоръчвам го!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини