Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Bosch Activewater Smart SKS41E11RU

мнения за Bosch Activewater Smart SKS41E11RUТези, които смятат, че имат твърде малко място в кухнята, се взират в компактната миялна машина. В края на краищата, тя може да бъде поставена директно върху плота, почти като микровълнова печка. Но възниква разумен въпрос, колко добре се справя с такава машина? Ще потърсим отговора сред отзивите на потребителите на съдомиялната машина Bosch, които за разлика от продавачите ще кажат истината.

Мнението на мъжете

Андрей Викторович, Мурманск

Машината перфектно изпира чинии, въпреки факта, че използвам таблетки Finish. Многократно пробвал евтин аналог на средствата, но резултатът е много по-лош. С течение на времето научихме как да правим съдове, така че не само чинии, но и вилици с лъжици да се измиват добре. Зареждаме машината 2 пъти на ден, за да мием чиниите за 3 души.

Евгений, Уляновск

Прекрасна настолна миялна машина. Тихо работи и изплаква дори тигани. 60 градуса е достатъчно и съдовете ще блестят. Доволен съм!

Александър, Москва

Инсталирана съдомиялна машина Bosch Activewater Smart SKS41E11RU преди около 4 години. Много доволен от покупката. Той я постави под мивката вместо кошчето. Размерът може да се сравни с фурна, лист за печене влиза в него нормално. Половин таблет е достатъчен за една програма, за да измие всичко добре.

Евгений, Красноярск

Страхотна миялна машина, която се побира в моя малък кухненски бокс. Няма смисъл да преплащам за всякакви звънци и свирки, затова реших да направя без показ. По отношение на цената и качеството, това е най-добрата машина в този клас. Използвам го вече една година, полетът е нормален.

Алберт, Уфа

Преди 2,5 години дойде времето, когато беше решено да се закупи съдомиялна машина. През това време тя работеше без оплаквания. Но що се отнася до солта, тя трае за кратко време, около 10 мивки. Наскоро в съдомиялна машина "Покрит" TEN, Тъй като беше издадена допълнителна гаранция от 3 години, се обадих в услугата. Специалистът обеща да замени частта, когато стане налична. Ремонтът се забави с 50 дни, което е нормално и предписано в договора. Не знаех това, иначе нямаше да се включа, аз го поправих в друга услуга много по-бързо.

Tr Dima, Yaroslavl

Моята миялна машина Bosch е на повече от година. По ширина тази машина е катопълен размерСамо че няма горна кошница, дълбочината й също е доста голяма около 52 см. Като цяло Икеевски влезе в кабинета перфектно, дори имаше място за каквато и да било химия. В този модел ми хареса бързото измиване Vario Speed. Този режим трябва да бъде включен само за ястия, които не са стояли и не са изсъхнали след хранене. Затова често включваме еко режим при нагряване на вода до 50 градуса.

При по-висока температура успяхме да измием почернелите съдове, но лошо се справя с каша или изгорени юфки.

За двама възрастни и едно дете такава миялна машина е достатъчна, ако я включите няколко пъти на ден. Не е много удобна кошница за чинии, но можете да се примирите с нея. От почистващите препарати използваме евтин прах от Auchan.

Куканов Александър, с. Vidnoe

В нашето семейство имаме три деца и затова не е лесно съпругата ми да мие толкова голямо количество съдове. Затова беше решено да се инсталира съдомиялна машина. Времето за покупка не беше най-доброто, тъй като доларът скочи. А в магазина имаше една единствена миялна машина, която взеха. Надяваха се, че Бош няма да те подведе. Така е, засега толкова добре. Основното нещо е да изберете добър препарат.

Измива страхотно, за да блести. Тенджери и тигани след 4 измиване станаха като нови. Въпреки че няма с какво да се сравняваме, ние сме доволни от тази техника, защото тя работи перфектно. Препоръчвам го!

журиBosch Activewater Smart SKS41E11RU

Не предоставиха място в кухнята за съдомиялна машина и тогава имаше желание да я купят. Когато видяха мини опцията за действието, без да се колебаят, решиха да я предприемат. Въпреки че казват, че е малка, всъщност е доста обемна.Временно го инсталирате на пералня. Всички режими вече са изпробвани, резултатът е отличен. Не пестете от сол и препарат за изплакване и тогава няма да се оплаквате от немити ястия. Така висококачественото изплакване на стъклените чаши с ръце не работи, колкото и да се стараете.

Връзката е проста, дори можете да я транспортирате до страната, защото там няма топла вода. Накратко, вземете модерно оборудване и го използвайте и прекарвайте свободното си време с удоволствие.

Мнението на жените

Мария, Санкт Петербург

Страхотна миялна машина. След като очилата й блестят, всичко е чисто, сякаш току-що купено. Ако в семейството има трима души, от които двама не обядват у дома, а отиват на работа, тогава ще бъде достатъчно. С появата на машината те започнаха да готвят по-често. Подобно на размера си, тя може да бъде поставена право на масата. Съпругът го свърза независимо, без проблеми.

Обърнете внимание! Необходимо е правилно да подредите съдовете, така че да се мие от всички страни.

За измиване сложих хапчето Finish. За три години работа, само че не е измита. Дори полилеят беше разглобен и измит. Има нюанс, трябва да следите чистотата и не забравяйте да избършете отвътре под вратата, може да има мръсотия.

Евгений, Нижни Новгород

Съпругът ми ме разубеди дълго да не взема машината. Но въпреки това настоявах за своето, но сега никой не се съмнява в правилността на избора. Моите ястия веднъж на ден, понякога по-често. След изтощително готвене можете да се отпуснете и да не стоите пред мивката. Нанасям добре познатия финиш на прах, за три месеца 1 кг е достатъчен. Има твърде много проблеми с хапчетата, тъй като те трябва да бъдат разделени наполовина.

Недостатъкът е липсата на забавен старт, би било удобно да се мият чиниите през нощта. И всичко останало е нормално, заради него можете да намерите места във всяка кухня. Кой не би казал това.

Татяна, Юриев-Полски

Да, не намерих нито един плюс в него, само минусите:

 • Първо, не слагате нищо в такава съдомиялна машина, тиганите не са включени.
 • Второ, първо трябва да накиснете всичко, което се е натрупало, в противен случай се измива лошо.
 • Трето, за да се измие всичко добре, трябва да заложите на най-дългата програма.

Накратко, не съм доволен.

Светлана, Владимир

Съдомиялни машини - истински клас! Вече мина една година след покупката, това е първият ми асистент. Винаги след края на цикъла й благодаря.

Наталия

След като счупиха старата миялна машина, която работеше 4 години, инсталираха нова от Bosch. И направихме напразно, трябваше да се пренесе в ремонта, а не да се тъпче за нов магазин. Той има много неудобна кошница, която включва няколко ястия. Производителят вероятно не е мислил за местоположението на очилата. Чаша за прибори заема много място. Съжалявам за покупката.

Доронина Елена, Москва

Старата миялна машина работи около 8 години и се счупи, решихме да вземем нова. Новият автомобил се оказа малко по-голям по обем, което разбира се ни зарадва. Устройството работи тихо, ефективно. Можете да го вземете!

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Дана Дана:

  И аз имам Indesit. И съм напълно щастлива устра

  • Граватар Макс Max:

   Компактният Indesit е добър, дори и с евтин инструмент, който се мие нормално, за няколко души това нещо над очите.

 2. Граватар Борис Борис:

  Имам Hotpoint PMM от много години. Измива добре. Дори ако нещо й се е случило, тя е платила вече сто пъти 🙂

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини