Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Beko DFS 05010W

Beko DFS 05010W отзивиСъдомиялните се считат за скъпа техника. Някои, от стара памет, смятат тези машини за почти луксозен предмет, атрибут на богат живот, но това отдавна не е наред. И ако някой се съмнява, погледнете бюджетната съдомиялна машина Beko DFS 05010W, която днес може да бъде закупена само за 255 долара. Тази машина е безспорно налична, но струва ли си парите? Обърнете се към потребителски отзиви.

Мнения на мъжете

Дмитрий, Белгород

Наскоро съпругата ми и аз решихме да се присъединим към съдомиялната машина. Първия път, когато жена ми отиде да избере кола, тя ми донесе няколко варианта, главно Electroluxes и Boshi. Най-харесвани по характеристики машина Bosch SPS40E32RUно струва 440 долара. Не ме разбирайте погрешно, всъщност не искам да зарязвам такива пари за непозната техника, особено когато не съм сигурен, че изобщо ви трябват. Без да се замисляме два пъти, взехме Beko DFS 05010W за 230 долара, като взехме предвид отстъпката.

Разходите ме направиха щастлива, но малко се притесних за качеството на съдомиялната машина. Съпругът ми също сподели моята загриженост, така че точно в деня на инсталирането започнахме тестване.

В момента на писането на нашето семейство нашето семейство използва съдомиялната машина от 6 месеца. Какво успях да забележа?

  1. Машината е компактна, не заема много място и не разваля външния вид на кухнята.
  2. С малки размери техниката е много просторна, особено ако сгънете съдовете правилно.
  3. Кошовете се разширяват и плъзгат гладко, не изпадат, ако е необходимо, могат да бъдат частично преобразувани или преместени вертикално.
  4. Използването му е лесно, особено с хапчета, а резултатът е доста впечатляващ.
  5. Мие се дълго и това е досадно, особено когато искате да отпиете кафе от любимата си халба, но се оказва, че съпругата е сложила халбата в мивката за 3,5 часа.
  6. Наборът от функции може да се нарече пълен, но няма лъч, въпреки че за мен той не е нужен.

Общият извод може да бъде формулиран сега, въпреки че не е минало много време от покупката. Машината не е без недостатъци, но е добра за парите. Тя върши добре работата си, но е много бавна, затова напоследък се опитваме да я изпълняваме през нощта. За щастие, ние не ядем и не пием през нощта, така че чистите съдове се изискват само сутрин преди закуска.

Алик, Санкт Петербург

Всъщност не знам как да спестя пари, но реших да отложа съдомиялната машина, наистина ми е писнало да мия чиниите с ръце. Успяхме да спестим малко, но тази сума беше достатъчна за придобиването на Beko DFS 05010W. Машината беше доставена по най-добрия възможен начин, в допълнение към обичайните компоненти към нея беше прикрепен пакет таблетки Finish, което лично ме направи много щастлив. Машината беше инсталирана в този ден и аз измих първата партида чинии. Резултатът зарадва накрая и кухнята ми стана малко по-модерна.

Евгений, Смоленск

Харесвам вградените уреди, но за да ги изградите някъде трябва да подготвите място. Засега реших да не се заблуждавам с реконструкцията на кухнята и взех свободно стоящ тесен модел. Beko DFS 05010W се различава малко от другите подобни машини, но има приятна цена. Така че бих купил само съдомиялна, например марката Bosch, и така взех регулатор на напрежението за съдомиялната машина, Така че оборудването в кухнята да работи без прекъсвания и да не изгори в случай на разлика в електроенергийната система.

Алексей, ХабаровскBeko DFS 05010W

Последният скандал в домакинството със съпругата ми ме вдъхнови с горящо желание или да се разведа или да си купя съдомиялна машина. След като се успокоих малко, реших да мина с малко кръв и избрах втория вариант. Факт е, че жена ми, а тя, между другото, е домакиня, е луда по миенето на чинии. Иначе е добра домакиня, но мрази миенето на чинии.

След работа трябва да се уморя да стана до мивката и да измия цялата планина, или по-скоро трябваше. Сега най-накрая всичко се промени, защото чиниите се мият от Beko DFS 05010W и го прави перфектно.7 месеца вече минаха и отношенията ни в семейството забележимо се подобряват.

Борис, Мурманск

Машината спестява вода добре и освен това, спринклерите й навсякъде ще получат мръсотия. Оказва се много ефективно измиване, не като на стари пишещи машини, където понякога се налагаше да миете ръцете си. Много добра техника и лесна за използване.

Мнения на жените

Олга, Новоросийск

Преди пет години не мислех за ползите от съдомиялна машина, но сега не мога да си представя живота си без нея. Всички чинии в къщата станаха много по-чисти. Върху стъклени предмети, нито един отпечатък или развод, тиганите с тенджери са изцяло променени и всичко това е заслуга на моя „домашен помощник“.

Използвам Beko DFS 05010W от година и не открих никакви дефекти, въпреки че дори продавачът в магазина ми каза, че уж е непроверен и следователно ненадежден. Мисля, че греши или искаше да запаля някаква друга, не толкова популярна машина.

Елвира, Москва

Съдомиялна машина е добро нещо, трудно е да се спори с това. Но веднъж изпитах големи трудности с избора на оборудване. Озари всички форуми и сайтове в търсене на приемлива информация, все същите спекулации, но глупости. Изглежда, че хората изобщо не използват коли, но оставят коментари. Реших да поръчам Beko DFS 05010W и, изглежда, не се провали. Учудващо е евтино, но не гледате цената, качеството е отпаднало, не го очаквах. Можете да го вземете, това е сигурно!

Предложиха ми машина на Kandy, но по някаква причина избрах Beco, вероятно това е съдбата.

Лариса, Новосибирск

Beko DFS 05010W е закупен преди около година. Работи добре, има достатъчно функции от всички видове и програми. Единственият недостатък мисля, че вратата е прекалено затворена. За да нагласите ръцете на съпруга си, не посягайте. Препоръчвам да закупите!

Наталия, Екатеринбург

Красива бяла машина, която перфектно изпере съдове, е сбъдната мечта. Съпругът ми ме зарадва в навечерието на годишнината от сватбата ни, вече не се налага да правя три подхода към мивката на ден. Колко се радвам на напредъка, който постепенно навлиза в нашата къща, освобождавайки ме ценни часове.

Катрин, Рязан

Много евтина и добра машина. Без оплаквания, обслужва от година и половина и се е доказал перфектно. Измива се перфектно и изсъхва също, само за доста дълго време. Първият път, когато не можех да сгъвам чиниите нормално, когато научих, всичко мина като часовник. Препоръчвам го!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини