Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Gefest

отзиви за съдомиялни машини ХефестТърговската марка Gefest принадлежи на големия руски холдинг Brestgazoapparat, който доскоро специализира в производството на газово оборудване, пречистватели на въздух, газови и електрически печки. През последните няколко години група компании овладяват производството на съдомиялни машини. Съдомиялна машина Хефест все още е малко известна. Потребителите само през последните 1,5-2 години започнаха активно да купуват автомобили от тази марка, така че сметнахме за необходимо да съберем всички налични потребителски ревюта на тези машини, като по този начин ви даде възможност да ги анализирате.

Как потребителите реагират на Хефест 45301

Алена Иванова, Красноярск

Тази миялна машина се сдобихме с евтината, купена на едро на цена от приятел преди няколко месеца. Ако не беше цената, вероятно не бихме решили, но миялната машина беше нужна и нямаше много пари. Веднага след като го купиха и доставиха, започна да се стича от мен и изведнъж купиха нещо необикновено. Плочите с хефест изглеждат нормални, но миялните машини не са известни. По принцип започнах активно да търся отзиви в интернет, намерих няколко парчета, но те ми се сториха невероятни. Реших, че досега ще разчитам на мнението на приятел, който ни го продаде, като няма никакви оплаквания.

Хефест 45301Стартирам Gefest 45301 веднъж на ден. Цял ден спестявам чинии и след това, късно вечерта, стартирам програмата за миене, обикновено „интензивна“. Въпреки факта, че машината е тясна, тя съдържа всички чинии, които можем да натрупаме с приятел за целия ден и дори мястото остава. Веднъж имаше само ситуация, когато в къщата имаше много гости и се наложи да пусна колата два пъти. Използвам колата стриктно според инструкциите:

  • Подреждам ястията правилно;
  • изсипете и разбъркайте сол завършек за миялна машина;
  • добавете добри почистващи препарати и препарат за изплакване;
  • Почиствам колата редовно.

По принцип правя всичко, така че в случай на повреда в съдомиялната машина сервизният център да не ме обвинява за това. Докато аз харесвам всичко, но ще бъда бдителен, за всеки случай.

Юлия, Псков

Имам само положителни отзиви за тази миялна машина, купих я преди шест месеца и не се радвам. Измива се много тихо, чиниите след него блестят с ослепителна чистота. Признавам си, не знаех, че тенджерата ми може отново да блести така. Преди, преди да имам миялна машина, се опитах да измия съдовете с ръце, но не получих половината от ефекта, възникнал в резултат на автоматично измиване.

През първия месец на работа беше глупаво да миеш алуминиева кофа в нова машина. Черпакът се превърна в нищо, трябваше да го изхвърля. Е, това е моя вина, трябваше да прочета инструкциите много внимателно и като цяло да проуча какво може да се сложи в съдомиялната машина и какво не може. Сега съм умен и не правя такива грешки, така че всичко е наред. Съветвам всички да си купят тази съдомиялна машина.

Сергей, Москва

Съдомиялна машина Gefest 45301, която получих по повод. По време на откриването на мола имаше томбола и аз спечелих съдомиялната машина. Не беше възможно да се инсталира веднага, затова го свързах след три месеца със собствените си ръце и го завинтех. Не знаех, че е невъзможно да удължите много маркучите, затова купих два 1,5 метра маркучи за пълнене и източване, свързах ги заедно и така започнах да използвам съдомиялната машина. За щастие, преправям всичко навреме, в противен случай дарената от съдбата съдомиялна машина Gefest 45301 ще отиде в кошчето.

Използвам миялната машина доста рядко, но когато трябва да я използвам, съм много щастлива. Колата мие чиниите добре, последният път, когато заредих работещ инструмент в него и го измих, в резултат всичко се оказа перфектно. Хубаво е, че чета отзиви в интернет, любезни хора предложиха.Все още не е било възможно да се идентифицират някакви недостатъци по време на работа на машината, всичко е наред, затова поставих Gefest 45301 на солидна петица.

Как потребителите реагират на Хефест 60301

Лариса, Владимир

Хефест 60301Дъщеря ми и аз използваме електрическата печка Хефест от почти 6 години, отзивите са най-положителни, въпреки факта, че много готвим и работим съдомиялно. Наскоро се замислихме да си купим съдомиялна машина и дълго време не избрахме, помислихме си, че в кухнята ще има уреди от един производител и избрахме Gefest 60301. Ние също бяхме съблазнени от дизайна, защото съдомиялната машина на Хефест е подобна на външен вид на печка, заедно изглеждат просто страхотно.

Gefest 60301 беше първата ни пералня, така че трябваше да научим техниката от нулата. Особено трудно беше да се разбере как да се подреждат листове за печене, тигани и тигани, дълго време те не искаха да мият, след това се научиха да подреждат всичко чрез опит и грешки и сега качеството на измиването е отвъд похвала. След първия месец на активна работа водата спря да се оттича в канализацията, изглежда, че дупките във филтъра на тази машина са малки, така че те бързо се запушват с мръсотия. Почистихме екрана на филтъра и всичко стана наред.

Харесаха ни режимите на измиване, с изключение на деликатната програма. Инструкциите казват, че тази програма е подходяща за миене на крехки съдове, но в действителност това не е така. Баба миеше кристална услуга в съдомиялната машина, те просто включиха тази „деликатна“ програма, в резултат на това не само някои елементи от услугата се напукаха, но и най-малките фрагменти трябваше да бъдат събрани с кола. Сега всички ценни ястия с ръце. По принцип и миялната машина, и печката, и дъщеря ми като цяло сме щастливи и даваме на Хефест положителна оценка - достойна компания и прилични продукти.

Иван, ж. Саратов

Хефест си купи съдомиялна машина преди година и половина и за около година тя дори не беше свързана с мен, той инвестира пари в оборудване, така да се каже, за да не го криза кризата. Преди четири месеца той се премести в нов апартамент с голяма кухня и реши да инсталира своята „инвестиция“ под плота. Свързах се с вода и канализация сами, след като прочетох няколко статии в интернет, тази работа не ми се стори трудна.

Жена ми обича да готви, така че трябва да мия чиниите често, ние стартираме съдомиялната около два пъти на ден, след обяд и вечер. Съдовете станаха буквално неузнаваеми - много чисти, но цената на перилните препарати се увеличи. Преди да купите бутилка перилен препарат и забравите за разходите за шест месеца. Сега купете прах, купете препарат за изплакване, купете сол, но все пак всички тези разходи си заслужават. Не се страхувайте да поверите парите си на оборудване, произведено под марката на Хефест - няма да съжалявате.

В заключение, нека отбележим, както се оказа, Brestgazoapparat, собственик на марката Хефест, произвежда не само великолепни качулки и печки, но и чудесни съдомиялни машини. За това заключение помогнаха отзивите на потребителите. Смятаме, че ще потвърдите нашата идея само ако закупите съдомиялна машина от тази марка и станете друг щастлив собственик на добро оборудване. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини