Всичко за пералните машини

Отзиви за миене на стена Daewoo

перална машина, монтирана на стенаСтенната перална машина Daewoo е уникален уред, който ви помага да се грижите за прането си. Каква е неговата уникалност? И фактът, че тази автоматична пералня не е подобна на която и да е от съществуващите, тъй като има необичайна форма, е компактна и е поставена на стената. Доколко това устройство е наистина добро, ще ни кажат потребителите, които вече са успели да го изпробват, помислете за техните отзиви.

Daewoo dwd cv701pc

Лариса Юриевна

Дата на закупуване: януари 2014 г.

Плюсове: не заема използваемо пространство на пода, компактен и просторен.

Минуси: не са намерени.

Daewoo dwd cv701pcИмам жилищна площ от едва 13 квадратни метра. м, живея сам, но е доста трудно да се обърна. Трябва да купувате само функционални неща: диван, който се превръща в легло, плъзгаща се маса, вграден гардероб и вече пералня, монтирана на стена. Не можете да си представите колко съм доволен от тази придобивка. Аз имах машина на Samsung и заемах целия ъгъл на стаята, претрупвайки вече натъпканото пространство. Сега това е в миналото, машината Daewoo dwd cv701pc виси на стената и не притеснява никого.

Въпреки че каква пералня Daewoo DWD cv701pc е доста компактен, побира почти 3 кг пранеИмам достатъчно за едно око. Много харесвам дизайна на автомобила, заради него дори реших да направя ремонт и да проектирам стая в стил Hi-Tec. Не мога да кажа нищо за минусите, има усещане, че тази машина няма недостатъци. Оценявам този шедьовър на техническата мисъл за солидните 5 точки.

Александър Шилер

Дата на закупуване: септември 2015 г.

Плюсове: много стилни.

Недостатъци: не всяка стена, която окачвате.

Оборудвайки своя "ергенски ден" купи стена, монтирана на стена. Наистина не се замислих за техническите характеристики и как ще се измие, много ми хареса външния вид. В бъдеще всички автомобили ще станат такива. Измит пастел, спортни униформи, маратонки, всичко е наред. Не открих минуси при използване. Закачането на такава машина на стената е трудно, доста е тежко, така че е по-добре да я поставите върху носещата стена и аз я имам там, където са нужни преградите. Е, не окачих нищо, сега съм щастлив. Оценка 5.

Вероника Ветрова

Дата на закупуване: февруари 2014 г.

Плюсове: могат да бъдат окачени в малка баня.

Недостатъци: не е поставено достатъчно бельо, не можете да перете цялостно нещата.

Винаги съм искал да сложа пералня в банята, но там имаме много малко място. Преброих всички опции с най-компактните перални машини, нито една не се появи. В резултат на това почти се съгласих с предложението на съпруга ми да поставим машината в кухнята, но когато отидохме да търсим подходящ модел в търговски център, случайно се натъкнах на монтирана на стената шайба Daewoo dwd cv701pc и всичко се обърна с главата надолу. Преди това дори не бяхме чували за съществуването на такава техника, че машината висеше на стената като плазмен телевизор - глупости.

Консултирахме се, попитахме мениджъра всичко, което може да се отнася за Daewoo dwd cv701pc и решихме да го купим. Специалистът от сервизния център инсталира машината за нас, окачи я в банята, където исках. Много се радвам, че попаднахме на пишеща пишеща машина на стена, защото подреждането на пране в кухнята е лоша работа. Колата заема много малко място, но в същото време отивам при майка ми да мия одеала и черги, тъй като тя живее в съседство. Обемът на барабана е достатъчен само за измиване на обикновени неща. Може би с времето ще излязат със стенна версия с товар от поне 6 кг, бих купил. Оценявам колата Daewoo dwd cv701pc на 4.

Daewoo dwd cv701jc

Сергей Александрович

Дата на покупка: август 2015 г.

Плюсове: могат да се поставят в малка стая.

Недостатъци: не се навива прекалено добре, виси на някои програми.

Daewoo dwd cv701jcТой сериозно обмисляше да комбинира банята и тоалетната и всъщност всичко се дължи на пералнята, която не се вписваше по този начин. Реших проблема радикално, купих необичайна стенна машина Daewoo dwd cv701jc. Сега не е необходимо да правите преустройството и машината се поставя успешно. Пералнята няма сериозни недостатъци, освен ако въртенето може да бъде по-добро. Все пак много рядко той замръзва по време на изпълнение на някои програми, но рестартирането решава проблема. Давам оценка на модел 5 с минус.

Ксения Коливанова

Дата на закупуване: 2 юли 2014 г.

Плюсове: не са намерени

Недостатъци: некачествен монтаж, лошо изтрита, лошо изтласкана, малък барабан.

Неочакван и необичаен подарък ми подари леля ми за рождения ми ден - пералня Dawoo dwd cv701jc. В началото не разбрах какъв тип устройство е, а сега се научих и не съм ентусиазиран. От една страна, не е лошо, колата заема малко място, но те я окачиха на стената - не изглежда нито тук, нито тук, тромаво някак. Започнах измиването, машината започна да вибрира и две плочки паднаха от стената, много се разстроих, защото ремонтът беше направен наскоро.

Е, можете да обвините ремонтниците, които положиха плочките за мен. Но какво да кажем за оскъден барабан и ограничен брой програми за пране. Смешно е да казвам, че миех пастелно бельо на 4 стъпки, по-лесно беше да го мия ръчно, ще бъде по-бързо. Заключвам, че тази пералня не е за семейни хора. Точно както се оказа, пералнята е дефектна - скъсан ластик, който е на люка, но ние бяхме заменени с него по гаранция. Давам оценка на модел 3 и тогава предварително би било възможно да се сложи двойка.

Юлия Рибина

Дата на закупуване: май 2015 г.

Предимства: украсява стаята, изтрива добре, изплаква и извива, не шумно, изразходва малко вода.

Недостатъци: не мийте якето.

Случайно намерих в интернет информация за необичайни перални машини. Интересувах се от пералната машина на стената Daewoo dwd cv701jc. Конкретно ми хареса външния вид, характеристиките и цената. Между другото, цената за такава необичайна и интересна техника е повече от приемлива - 24 000 рубли. Поръчах кола през онлайн магазин, а мъжът ми се ангажира с инсталацията. Много ми хареса факта, че по време на измиване е почти неразборно, усеща се само лека вибрация, но това не пречи.

Измих всички неща по него, всичко се измива перфектно, прахът се набира добре, без проблеми. Завъртането също не е по-лошо, отколкото на старата ми пишеща машина Indesit. Погледнах в паспорта, оказва се, че тя харчи малко вода. Но това е разбираемо, тъй като барабанът е малък, само 3 кг пране влизат в него. Това е недостатък, защото понякога се налага да миете връхни дрехи и тази машина за това очевидно не е създадена. В противен случай всичко е наред - оценка 5.

DAEWOO DWD UD2413K

Александра Кононова

Дата на закупуване: юни 2014 г.

Предимства: възможно е да го фиксирате на стената, той е много просторен, перфектно почиства трудни петна.

Недостатъци: тежки.

Daewoo dwd ud2413kТърсех специално пералня, която може да се фиксира към стената в тоалетната, непосредствено зад тоалетната. Факт е, че просто няма други подходящи места за неговото поставяне и тази опция е напълно приемлива. За редовно измиване трябва да излезете със специални рафтове или да потърсите мощни скоби, но Daewoo dwd ud2413k вече има всичко. Не можете да го наречете пълноценна машина, монтирана на стена, но това е красотата. За други машини, монтирани на стена, барабанът е натоварен с максимум 3 kg и Daewoo DWD ud2413k има товар от 12 кг - разликата е очевидна.

Но има и недостатъци Daewoo dwd ud2413k тежи почти три пъти повече от своите колеги по стените, обаче, ако всичко е добре фиксирано към здрава стена, няма да има проблеми. Daewoo dwd ud2413k може да се нарече универсална пералня, може да се постави както на стената, така и на пода. Този модел изтрива просто добре, преди имах LG с директно задвижване, преди това Ardo и те се измиха много по-зле. Daewoo dwd ud2413k заслужава оценка 5.

Михаил Задорожный

Дата на закупуване: януари 2015 г.

Плюсове: необичаен външен вид, изтрива много бельо наведнъж.

Недостатъци: това не е перална машина, монтирана на стена.

Daewoo dwd ud2413k е обикновен машина за предно зареждане, Е, да, производителят е предвидил специални опори за поставяне на пералнята на стената, но това не я превръща в модел за стена. Впечатлен в този модел е много, главно изключително необичаен и привлекателен външен вид и много голям барабан. Изтривам наведнъж две от най-големите пухени якета и няма проблеми с измиването или преденето, всичко е наред.

Има добра програма за миене на одеяла, по-добре нито една машина да не ми е одеяло. Мога да отбележа и режима „бели неща“, ако се измие с прах, който има избелващ ефект, чорапите и ризи стават по-бели от сняг. Имам с какво да сравня, наскоро имах автоматична машина Indesit, така че не лежеше до Daewoo dwd ud2413k. Препоръчвам тази машина на всички, моята оценка е 6 по петобална скала.

За да обобщим, отбелязваме, че отзивите за монтирани на стената перални машини Daewoo са много смесени. Повечето потребители са доволни от тази техника, но има и рязко отрицателни отзиви. Когато купувате перална машина, монтирана на стена, първо трябва да изучите характеристиките на оборудването, да попитате за нюансите на инсталацията и едва след това да анализирате отзивите на потребителите. В този случай шансовете за закупуване на хубаво нещо се увеличават драстично.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Алекс Алексей:

    Пет години, от самото начало, не всички режими работеха, поради отоплението. Сега всички режими не работят, лагерът е на път да влезе в света на скрап ...

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини