Всичко за пералните машини

Отзиви за малки съдомиялни машини

малки PMM отзивиСъвсем наскоро на пазара имаше много малко малки съдомиялни машини. Само няколко компании отидоха в производството им, но сега гамата на това оборудване сериозно се разшири. Означава ли това, че малките миялни машини са много популярни сред потребителите или такива заключения са преждевременни? Най-разумно е да се опитате да отговорите на този въпрос, като прочетете отзиви на клиенти, които ще направим заедно с вас.

Флавия CI 55 Хавана

Виталий, Москва

В малка кухня се поставя малко. Нито готвенето, нито яденето е неудобно. След ремонта и внимателното планиране на пространството успяхме да изделим малко място за мебели и домакински уреди, но стаята стана още по-близка. Преди около 8 месеца съпругата искаше да си купи съдомиялна. Отидохме да пазаруваме, но се оказа, че можем да приковаваме само тавана в цял размер и дори тясна миялна машина. Това е твърде много за нашата затрупана кухня. На помощ се притече продавачът, който предложи съдомиялната машина Flavia CI 55 Havana. Хубаво е, че тогава не си тръгнахме и го послушахме.

  1. Машината се побира в мивката, заемайки много малко място под мивката. Размерите му са W x D x H - 55 x 50 x 44 cm.
  2. Тя включва всички мръсни чинии, които съпругата и аз натрупваме през деня. Само в редки случаи тя не включва един или два предмета, които се мият на ръка.
  3. Машината разполага с висококачествени мивки. Измина много време и почти нямаше „пропуски“.

Машината се мие чисто и не оставя химически следи от почистващи препарати върху съдовете.

  1. В края на измиването се чува звуков сигнал, което е много удобно.
  2. Има защита от течове и ежедневно забавяне на стартирането.
  3. Можете да използвате 3 в 1, 5 в 1 таблетки и други.
  4. В него можете дори да миете крехки съдове, тъй като има държач за очила.

Тази съдомиялна машина е леко шумна, но спестява добра вода. Когато подавам ръцете си чиниите, аз наливам много вода, защото кранчето е отворено през цялото време. В миялна машина водата се използва в строго дозирани дози, което дава 1,5 куб. Метра нетни спестявания на месец. Ако имате същата ситуация и няма къде да поставите голяма съдомиялна машина, трябва да обърнете внимание на компактния модел, въпреки че това е въпрос на вкус.

Алена, Красноярск

След раждането на бебето тази машина стана практически безполезна. Купихме го преди година и ни подхождаше идеално. Но когато се появиха всички тези безкрайни бутилки и детски играчки, предпочитах да го продавам. Сега имаме пълен размер съдомиялна машина Korting KDI 60165, което без проблеми включва всички натрупани ястия. Flavia CI 55 Хавана не беше лоша, но ако семейството има малко дете, размерът е критичен.

Полина, Санкт Петербург

Много хубава машина, която може да бъде поставена поне на маса, поне на пиедестал или, както в моя случай, окачена на стена с помощта на специални ъгли. Факт е, че нашата микровълнова фурна вече е окачена на стената точно под шкафа, а наблизо на стената все още имаше достатъчно място. Нямаше къде да го сложа, така че решението е очевидно.

Flavia CI 55 Хавана никога не ме изпуска за една година. Отмива се добре, но капацитетът му е малък, няма какво да се направи за това. Програмите за миене също са много дълги, затова, когато се натрупат няколко чинии и лъжици, предпочитам да мия всичко с ръце, това е по-бързо. Нямам особени оплаквания от тази машина, но все пак ви съветвам да си купите голяма машина. Това ще бъде по-правилно, особено когато мястото позволява.

Midea MCFD-0606

Светлана, Екатеринбург

Машината не изсъхва добре, но качеството на измиването е напълно приемливо. За 120 минути дори силно замърсените съдове се измиват добре. Наскоро изгорих тиган, накиснах го във вряща вода с препарат и след това го измих в съдомиялна машина. И това е, тигана е като нов. Работя със съдомиялната от година и половина и смятам, че през това време тя доказа качеството си.

Евгений, Санкт Петербургкомпактен PMM

Разполагаме с всички чинии с различни размери, има и нестандартни чинии от IKEA. Поставянето на всичко това в кошницата на Midea MCFD-0606 е проблематично. Необходимо е да се стигне до различни начини. Проведох експеримент няколко пъти, като миех партида чинии с ръце, докато съпругата ми беше заета с втората партида, поставяйки я в съдомиялна машина. Оказа се по този начин: вече лежах на дивана и гледах телевизия, успях да измия и избърша всичко, а жена ми беше заета с техника. Мисля, че ще продам тази машина през сайта за обяви, поне ще върна малко пари.

Ирина, Перм

Купи Midea MCFD-0606 преди четири месеца в магазина. Съпругът ми не се интересува, но наистина съжалявам за подаръка на изразходваните пари и всичко това, защото съжалих за мястото. Истината е, че трябва да вземете или най-голямата машина, или нито една, тъй като няма смисъл в компактния модел. Не го препоръчвам!

Korting KDF 2050 W

Станислав, Москва

Сега живея сама и работя много, така че няма време за живот в кухнята. Бих искал да имам малко време вечер да легна на дивана, вместо да стоя до мивката в кухнята, като мие чинии и тигани. Вкъщи имаше идея да спрете да готвите изцяло и да хапнете само в кафене, но вечер има нежелание да излизате от къщата, а яденето на нещо много лов, като цяло не е вариант. Компромис беше намерен бързо, купих миялна машина Korting KDF 2050 W. Много е малка и евтина, свързва се много бързо. Сега нямам нужда да мия чиниите, което съм много щастлива.

Машината е тиха, побира 6 комплекта чинии, но е препоръчително да използвате стандартни чинии и чаши. Що се отнася до тенджерите, те не се вписват в съдомиялната машина. Специално купих две малки саксии, за да се поберат идеално в кошници. Сега няма проблеми, вече използвах такава техника.

Ако вземете компактна миялна машина, тогава наборът от чинии ще трябва да се актуализира, без това по никакъв начин.

Степан, Смоленск

Тази машина е направена случайно. Поради скрит фабричен дефект, електрониката изгоря. Ремонтът е много скъп и гаранцията приключи. Нямате представа колко съм разочарован. С гняв хвърлих машината в гаража и не искам да я виждам повече, по-добре е да мия чиниите с ръце.

Марина, Владикавказ

Korting KDF 2050 W е много полезно селскостопанско оборудване. Работи добре, измива чисти ястия, въпреки че побира малко. Кошниците са направени много неясни и те са неудобни, трябва да свикнете. Сега се адаптирах и успявам да измия дори голям тиган в машината, но бих предпочел по-голяма съдомиялна машина.

Ginzzu DC261

Дария, Тула

Много евтина китайска миялна машина, която върши отлична работа на своята функция. Не бива да очаквате много от нея, защото това е компактен модел, но за нейното ниво работата е добра. Съдовете се обработват внимателно; в някои съдомиялни машини вибрациите унищожават крехките съдове, но Ginzzu DC261 не го прави. Почти всичко е изпрано в експресната програма, това е добре.

Олег, Иваново

Поръчах тази машина на добра цена точно в Китай. Оборудването пристигна в отлично състояние, мие се нормално, единственият недостатък е странният звук по време на миене, не разбирам откъде идва, малко е досадно. Но машината ми пасва идеално по размери, това е добра опция за десктоп за малка кухня. Радвам се да закупите!

Иван, Новосибирск

Въпреки че техниката е китайска, тя е много прилична. "Взима" всякакви почистващи препарати, включително фантазия 5 в 1 и 7 в 1 таблетки. Има малко съдове, но се измива перфектно. Кондензационното изсушаване не работи добре. Ако производителят беше предположил да сложи турбо сушилня, моделът би бил много по-функционален. Също така би било необходимо да направите забавяне на старта и преди да си легнете, трябва да отидете до пишещата машина и да я включите, така че да се миете през нощта. Понякога забравям да направя това, а на сутринта мръсните съдове вече започват да се заблуждават. Хубава машина, заслужава 4 точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини