Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини Ignis

Перални машини IgnisПералните машини Ignis са малко известни на руския пазар. Ignis е италианска марка, собственост на Whirpool от 1989 г. Ето защо потребителите много често разглеждат отзиви за такива автомобили от различни модели. Предлагаме малка част от такива отзиви на реални хора, които използват автомобили от тази марка повече от година.

IGNIS LTE 8027

Сергей Савостянов

Плюсове: почти безшумни, продължиха много дълго време без провали.

Недостатъци: заводският маркуч за водоснабдяване е кратък, достатъчно е само ако е поставен близо до крана.

IGNIS LTE 8027Купих пералня Ingis За втори път го използвам от няколко месеца. Първият модел работеше 10 години и само защото по време на ремонта парче мазилка попадна в него. Радвам се, че сглобяването на тази машина не е китайско или руско, а словашко. Включвам го дори през нощта, когато тарифата за енергия е по-малка, почти не се чува, въпреки че е на обичайния килим.

Антон Оника

Предимства: европейски монтаж, разумна цена, лекота на управление.

Недостатъци: няма стартов таймер, не показва времето за край на измиването, производителят не се е замислил за регулиране на краката, тъй като само предните са регулирани, защо това не е ясно.

Добро европейско изграждане, поради недостатъци мога да поставя само 4 точки от 5. Всички резервни части за машината идват от Whirpool, тогава проблеми с ремонта не трябва да възникват. Обозначенията на контролния панел не са съвсем ясни, но с течение на времето мисля, че ще свикна. Измива се добре, изважда се и по принцип, нищо повече не е необходимо.

Кузьмина Евгения

Предимства: пране цена и добро качество.

Недостатъци: няма цикъл на измиване, проектиран за средна продължителност, кратък или около 2 часа.

След като прочетох отзиви за този модел, реших да се спра на него, тъй като цената беше много атрактивна. След работа на машината в продължение на 3 месеца, мога да кажа, че това е добър модел и си струва парите. Купих го само за 9000 рубли. Издава малко шум, но не скача, стои сякаш се вкоренява на място. Завъртането е добре дори при 500 оборота в минута. Контролите са прости, инструкциите са подробни, всеки може да го измисли.

IGNIS LTE 1055

Дробишевски Валери

Предимства: машината е лесна за работа и притежава атрактивен дизайн.

Недостатъци: лош контрол на въртене, само 500 и 100 оборота, без регулиране на краката.IGNIS LTE 1055

Машината се изтрива добре, справя се с някои петна по-добре от предишния Bosch. Може би това е така, защото всички програми са отдавна във времето. Шумът не е по-силен от аналозите. Европейски монтаж на оригинални резервни части от Whirhpool. Като цяло добър работен кон, без излишни излишъци.

Алексей Николаев

Предимства: практически не вибрира, без излишъци, ниска консумация на енергия.

недостатъци: посоченото максимално натоварване на спално бельо върху самата машина и това в паспорта не съвпада, не може да върти едно нещо, защото се задейства защита от дисбаланс на барабана.

По принцип машината се изтрива добре и се изтласква качествено, но възникват неудобства с извиването. 10 програми за измиване са повече от достатъчни. Машината е тиха, мислех, че ще работи много по-силно. Ширината на машината е само 40 см, което й позволи да се побере в малка баня. Горното натоварване на бельо харесваше дори повече от хоризонталното.

Владимирович Владимир

Предимства: добро качество на пране и въртене.

Недостатъци: при ниско напрежение машината замръзва, така че трябва да закупите и стабилизатор.

През месеца на използване на пералнята Ignis 1055 не са открили недостатъци в прането. Всичко е добре измито, особено чорапите. При максимални скорости на въртене, 1000-те вибрира бурно дори на специален килим, а при 500 може да не изтръгне добре, само вълнени неща.

IGNIS LTE 6100

анонимIGNIS LTE 6100

Предимства: добра цена, има най-необходимите програми, както и индикация за работа.

Недостатъци: дренажният маркуч е твърде къс, докато е разположен изключително неудобно в центъра отгоре, клапанът за подаване на вода бръмчи.

Без дисплей е много неудобно да контролирате шайбата, но това е незначителен недостатък, тъй като се изтрива нормално. По време на измиването издава малко шум, но когато затворите вратата към банята, едва ли ще я чуете, измийте се поне през нощта. Лошо е, че на машината липсва защита срещу течове, но за парите, които можете да направите без нея.

   

2 коментара на читателя

  1. Граватар Сергей Сергей:

    Пералня Ignis 1055. Открих повече недостатъци в прането, отколкото плюсове, много вода остава по дрехите и този шибан резервоар е отгоре за зареждане на прах! Не можех да направя по-долу, като другите? И толкова вода се излива от нея върху дрехите - ужас! А в резервоара литър. Опитах да го изсушим - безполезно е! Слагате да изпомпвате вода - около чаша все още остава. Бих го върнал, ако може. Доведох я в Parktronic и те казват, че всичко работи. И не го вземат. 3 дни проверени. Купих за 22000r през ноември 2016г. Чудя се, ако не са минали 14 дни, не мога ли да го взема обратно? В крайна сметка не ми трябва такава. За такива пари бих взел фронт!

  2. Граватар Сергей Сергей:

    Игнис е Вирпул. Много лоша пералня! Измива се в чаша вода, бие токов удар и бандура отгоре излива вода върху дрехите. Не вземайте такива шайби.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини