Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Iberna

Пералня IbernМалко известните перални машини Iberna са собственост на Candy, която произвежда перални машини на средни цени. За колите от Канди мнозина са чували за италианското им качество, в допълнение има автомобили от руска, турска и китайска сглобка, които също се обсъждат от потребителите, оставяйки множество отзиви. Но какво казват за надеждността на автоматична машина Ibern? Обърнете се към отзивите.

Iberna IAF 856 TX

кафе любовник

Предимства: висококачествен италиански монтаж, трайни материали, лекота на управление.

Минуси: не са намерени.

Iberna IAF 856 TXИберна купи пералня в Полша по време на празниците, но беше принудена да предприеме такава стъпка, защото машината беше направена от трайни материали. И резервоарът, и барабанът са метални, което е изключително рядко. Пластмасата също е издръжлива, страничните стени на тялото не се огъват, което осигурява допълнителна стабилност по време на измиване и предене. Машината не скача и не вибрира.

В паметта на машината са вградени 16 режима на пране, което ви позволява да изберете този, който съответства на типа плат. Няма проблем, можете да миете деликатни неща, което аз правя, защото миенето на ръце не е за мен. Управлението се осъществява с помощта на механични превключватели, мисля, че това е надеждно и просто решение. Да се ​​счупиш в такова устройство е просто нищо. Режимите са сто процента съвместими с декларираните. Кипването е истинско. Изцежда се с 800 оборота в минута по-добре, отколкото при някои машини при 1000.

Ако е необходимо, използвайте допълнително изплакване, особено когато мия връхните си дрехи. В тази машина има неочаквана функция, таблата не се състои от 3 секции, както в повечето шайби, а от 4. Друг раздел е за белина в режим на кипене. По принцип машината се изтрива перфектно и заслужава оценка 5.

Анонимен 295877

Предимства: надежден монтаж.

Недостатъци: шум по време на цикъла на въртене.

Използваме тази машина от 15 години и сме много доволни. Трябва да се измие много, тъй като имаме семейство от 6 души, включително две деца. Резервоарът е капацитет. Изтрива се перфектно, изтръгва също, просто вдига шум, но възрастта на автомобила вече е прилична и връстниците му не се отличават с тишина. По време на работа помпата и коланът се счупиха, при смяна на капитана отбеляза, че механичната пералня Ibern е една от най-надеждните.

Iberna IB4 1061D1 / 2-07

елена-83

Предимства: евтин автомобил с прости контроли.

Недостатъци: твърде шумно при събиране на вода.

Iberna IB4 1061D12-07След като любимата се счупи перална машина bosh, възникна въпросът за закупуване на нов. Бюджетът обаче беше много ограничен. В онлайн магазина попаднах на промоционална оферта пералня Iberna за 9999, което беше много впечатляващо. В резултат на това поръчах машина, която беше донесена на следващия ден и инсталирана, за която взеха още 1500 рубли. Като цяло работи добре, изтрива ефективно. Но в самото начало на измиването, когато се напише вода, тя бръмчи, така че е много досадно, дори се гърчи по-тихо, в сравнение с Bosch е много силно. По принцип това е дреболия.

Kseniya_Vandysheva

Предимства:

  • разумна цена;
  • голям брой режими;
  • контрол на дисбаланса;
  • товар до 6 кг.

Недостатъци: голям размер, който не е подходящ за малка баня.

След дълго търсене на пералня в диапазона 15-16 хиляди рубли, Iberna беше закупена за 13500. Те платиха още 1500 рубли за инсталирането на машината, плюс трябваше да купя маркуч за подаване на вода за 150 рубли, тъй като заводският такъв се оказа къс. Като цяло те държаха в рамките на бюджета. Що се отнася до самата машина, тя е доста просторна, изтрива се тихо, вдига шум само по време на цикъла на въртене. Измива нещата добре. Също така в този модел ми харесва наличието на забавен старт и режим на пране на 200В. Заключението ми е, че тази пералня не е по-лоша от други подобни режими.

Джулия

Предимства: ниска цена, информативна инструкция, високо качество.

Недостатъци: неприятна миризма на каучук, която не изчезна дълго време

Преди да избера пералня, прочетох отзиви в няколко уебсайта на продавачи на домакински уреди. Хареса ми Iberna IB4 1061D1 / 2-07, особено заради цената. Към него е приложена книга, в която всичко е описано на разбираем език. Машината е много удобна за работа, има куп програми за пране. Горещо препоръчвам тази пералня за всички.

В заключение отбелязваме, че малцина работят перални машини Iberna, тъй като тази марка се счита за рядка. Въпреки това намерихме няколко собственици на такива машини, които предоставиха отзиви за тази техника. Повечето автомобили, произведени под марката Iberna, се харесват от потребителите, но все още имат някои недостатъци.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар на светлината светлина:

    Кажете ми как да отворя ключалката на пишещата машина на Ibern?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини