Всичко за пералните машини

Отзиви за прахове за пране за новородени

ревюта на прах за бебетаПерилният препарат за новородени е почистващ препарат, който може да се използва за грижа за бебешки неща от първите дни на живота. Информация за това трябва да се съдържа в пакета. Праховете за новородени не трябва да се бъркат с бебешки прахове, които се препоръчват за детски дрехи от шест месеца или дори три години. В тази статия можете да прочетете истински отзиви за тези или онези прахове за новородени, надяваме се, че ще ви помогнат да направите някои изводи.

Ушани банички

Bcsvika, Саратов

Основното предимство на този прах, считам неговата наличност, тъй като се продава дори в удобен магазин. Ситуацията ми сега е такава, че не мога да отида в хипермаркета, в който има много повече избор на прахове за новородени. Трябва да използвам бавачката Ushasty, която е „от първите дни на живота си“, но веднага ще ви кажа, че съм категорично недоволна от този прах за пране.

  • той много слабо отстранява петна от бебешки пюрета и супа;
  • петна от всякакви ярки продукти са твърде трудни за него;
  • дори да се измие с ниска доза, прахът не се изплаква от прането;
  • продуктът има много остра химическа миризма, съмнително е, че е бил безопасен за детето.

Много се притеснявам, че този прах може да причини алергия у бебето, така че след измиване на нещата му в пералнята, слагам двойно изплакване, след това изплаквам ръцете си, а след това връщам прането обратно в шайбата и го навивам.

Тънък, Москвагел Eared бавачки от първите дни на живота

прах Ушани банички - Това е истинско химическо оръжие. Не бих рискувал да мият бельото си, не като памперсите на малкия Миша. Преди около две години, когато се роди Lerochka, купих малка опаковка от този продукт за тестване, но като отворя опаковката и помирисах съдържанието, веднага я оставих настрана и никога повече не я използвах. Е, ето, приятел отново похвали този прах, по-добре да не намерите праха за бебето, технологиите се подобряват, нека да го опитаме и няма да съжалявате. За пореден път купих малка опаковка и, отваряйки я, я изхвърлих в кошчето - не можете да миете неща, които докосват нежната кожа на бебето с такава химическа каша!

Катрин, Новосибирск

Дългооките бавачки са най-добрата пудра за моето бебе. Измива се перфектно, не причинява алергии, лесно се купува, защото се продава във всеки магазин, където има прахове, и какво още ни трябва! Не използвам други прахове за бебета и дори не се опитвам, защото бавачката с големи уши напълно ми подхожда.

Настин, Екатеринбург

Бих искал да попитам продавачите на прах Eared Nannies, които хвалят продукта им, ако са прочели неговия състав. Как може прах с такъв състав да бъде безопасен, тъй като е немислим за ума: сулфати, фосфати, оптичен избелвател, анионни ПАВ? Просто ужасно! Категоричен съм против този и подобни прахове, те трябва да бъдат забранени изцяло.

Нашата мама

Нашата мама на прах за бебетаАнет, Оренбург

Преди седмица купих гел за пране на дрехи за новородено и възмущението ми не знаеше граници. Какъв вид гел е, че е невъзможно да го излеете от бутилка. Той е толкова дебел, че буквално трябва да го изтръскате от бутилката. Първия път, когато го измих, развалих цялата предна стена на машината, опитвайки се да сложа този дебел боклук в тавата с прах.

Сега се справям по-умно, сложих чашата във ваната, разклащам гела от нея и след това я добавям от чашата в тавата с прах. Извод: използване на гела Нашата майка е неудобна, измива посредствено, но също така е и евтина. Ще взема това лекарство само в краен случай.

Катюша, Архангелск

Искам да оставя отрицателен отзив за гела за измиване на неща за новородени Нашата майка. Не обичам да пиша отзиви, но ето, тези, които са направили този гел, са го поискали сами. Така че, за да.Първо, този гел се разтваря във вода много по-зле от най-евтиния прах и няма да се каже за изплакване, всичко остава на прането. Измиването не може да се каже по никакъв начин, много като течен бебешки сапун. Нереалистично е да го излеете от бутилка, беше необходимо да се отреже шията, след което гелът неохотно се изкачи. Никога няма да си купя този третокласен боклук в живота си!

Дасша, Симферопол

Измиващ гел Нашата майка е толкова нормална. Дори го тествах върху дрехите на възрастни деца. Имам старши футболист, затова той влачи шорти и тениски, замърсени с пръст и трева през цялото време, опита се да го измие с този гел - резултатът е съвсем нормален, сякаш мие любимия си Ариел. Единственият сериозен според мен минус на този гел е, че той трябва да се разрежда с вода преди употреба и отнема много време, защото не се разтваря добре.

Тоби деца

Лариса, Санкт Петербург

Когато се роди Таня, сериозно се обърках от това да намеря добър, безопасен прах за бебешки дрехи. Е, истината е, каква пудра ще бъде най-добрата за бебето, как да разберете, защото рекламодателите няма да кажат истината. Реших да потърся прах, известен, но не много рекламиран. Натъкнах се на Tobbi Kids, пакетът му е готин. Тестът показа, че лекарството не надхвърля похвала. Изтрива се перфектно и не праши почти напълно, детето отново реагира добре на него, няма зачервяване или обриви по кожата. Накратко, доволен съм, съветвам всички.

Евгений, КемеровоTobbi Kids за малки деца

Страхотен прах Tobbi Kids, купен и не зарадван. Той е евтин, харчи се пестеливо, изтрива прекрасно, безопасно за здравето на бебето. Аз съм майка на три деца, тествах тази пудра на моя среден и най-малък син, всичко е в ред. Между другото, неговият химичен състав е приемлив, можете да купувате безопасно!

Иван, Челябинск

Изминаха дните, в които трябваше да се мотаете в банята в полунощ, ръчно да се миете с пръчка сапун, куп памперси за бебешки бельо и друго бельо за деца. Сега има пудра Tobbi Kids и тя наистина ви позволява да миете такова пране в пералнята. По принцип се придържам към консервативните възгледи и не вярвам в какви ли не новоизмислени средства, но когато ми беше дадена внучка за грижи, трябваше да я овладя. Сега разбирам, че този инструмент наистина улеснява живота на младите майки.

Мако чисто

Яна, ИвановоMako Clean за бебета

Купих този прах със странно име преди няколко месеца, без голям ентусиазъм. Просто се отчаях да намеря нормална пудра, за да измия нещата на децата. Завинаги някакъв боклук, понякога той не се изтрива, а след това е прашен, мирише, но откровено харесвах Mako Clean. Не открих очевидни недостатъци с него и той изтрива добре. Първия път ще си купя, поне докато намеря нещо по-добро. Търсенията не прекъсват!

Досия, Смоленск

По силата на професията ми се наложи да изпробвам много препарати за бебешки дрехи, включително бебешка пудра Mako Clean. Ще кажа със знанието по въпроса - този прах не представлява нищо. Не мога да кажа, че се изтрива много лошо или е вредно, няма нищо от това, но и нищо изключително. Не му обръщайте внимание.

Карина, Москва

Mako Clean е отличен прах, добре, че е по-добре от уши лайна или каквото и да е, уши бавачка. Когато тя миеше уши, бельото миришеше на химия, след Мако нямаше никакви странични миризми. Прекрасен прах, препоръчвам го на всички!

Новородено се нуждае от безпрецедентна грижа, това се отнася за всичко, включително прах за пране. В нашата публикация ще намерите мнения за най-добрите прахове за новородени, надяваме се тази информация да е полезна. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини