Всичко за пералните машини

Преглед на вградените съдомиялни машини на Hans 60 cm

Ханс преглед 60смТехнологията на марката Hans се появи сравнително наскоро, но тя вече успя да спечели сърцата на много потребители. Много граждани на страната ни се радват да използват вградени съдомиялни машини с дължина 60 см. Защо избират специално машините на Ханс? Нека се опитаме да дадем отговор в тази публикация и в същото време да дадем малък преглед на най-добрите модели на такива съдомиялни машини, според експерти и опитни потребители.

Плюсове и минуси на тази техника

Според много потребители, съдомиялните машини Hansa не са по-ниски по качество на такива съдомиялни като Bosch или Electrolux. Освен това съдомиялните машини на Ханс имат редица предимства, заради които купувачите ги обичат.

 1. Тези коли са малко по-евтини от Boshes и Electroluxes. При условие че не работят по-зле и служат за дълго време, потребителите избират специално машините на Ханс.
 2. Много модели автомобили имат добри технически характеристики и те често се сглобяват дори по-добре от несвитата Boshi.
 3. Много модели имат капацитет от над 12 комплекта чинии, което не може да се каже за технологиите Bosch или Electrolux.

75% от вградените модели на съдомиялни машини на Ханс 60 см на пазара имат натоварване от 14 или повече комплекта.

 1. Има модели не с две, а с три кошници. Ролята на третия кош се изпълнява от дълбока тава. Можете да поставите в нея малки чинии, които вече няма да заемат място в средата и най-важното - по-ниска кошница.
 2. Автомобилите Hans лесно се интегрират в мебелите и не създават никакви проблеми в това отношение.
 3. Специалистите по ремонт подчертават поддръжността на съдомиялните машини на Hans и простотата на тяхното разглобяване като плюс. Дори ако вашият „домашен помощник“ се провали с течение на времето, можете лесно да го разглобите и да премахнете дефектната част.
 4. Потребителите отбелязват високото качество на миенето на съдове, в допълнение машините на Ханс работят добре с продукти 3 в 1. Тези модели, които ги разпознават, разтварят таблетки добре, без да оставят трохи в тавата.

Би било несправедливо, ако говорим само за предимствата на съдомиялните машини на Ханс, но пропускаме техните недостатъци. Но има много недостатъци на тези машини, сега ще ги изброим. Първо, в тези съдомиялни машини има много пластмасови части. Специалистите ги гледат „като бикове на червен парцал“, добре, че не им вдъхват увереност и това е всичко. Второ, проблемът на почти всички съдомиялни машини на Ханс е сушенето с конденз на съдовете. Те работят доста слабо, въпреки че има модели с турбо-сушене, които са лишени от този недостатък. Трето, машините на Ханс имат слабо развита мрежа от сервизни центрове и услугата там е далеч от най-добрата.

Hansa ZIM 689 EH

Безспорното предимство на тази съдомиялна машина е нейният дизайн. Много е вероятно веднага да привлече вниманието на много купувачи, защото нейният калъф има стилен цвят. Има модели в черно, червено, сребристо, бяло, можете също да поръчате машината в зелено или оранжево. Hansa ZIM 689 EH може качествено да измие до 14 комплекта стандартни ястия, въпреки че кошниците му са проектирани така, че да могат да се добавят към тях нестандартни ястия. Впечатляващо е нивото на шума, което според производителя създава този модел - 42 dB. Можете да включите такава машина за през нощта и не се страхувате, че ще ви събуди.

Hansa ZIM 689 EH

Безспорното предимство на този модел е наличието на 9 програми за пране и 5 температурни режима. Режимът на предварително накисване е особено добър. Машината е снабдена с турбосъхнеща функция, благодарение на която съдовете напълно изсъхват за няколко минути. От допълнителните функции потребителите специално отбелязват:

 • забавяне на стартирането на програмата за 24 часа;
 • пълна защита срещу течове на вода;
 • светлинен индикатор, който свети на пода;
 • непобедима мелодия на края на програмата;
 • информативен екран.

В допълнение към горното, машината разполага с индикатори, които ви подканят навреме, че е време да поставите сол или препарат за изплакване.Съдомиялната машина се отличава и с удобни държачи за чаши и кошници с регулиране на височината. Средната цена на даден модел е 580 долара.

Hansa ZIM 628 EH

Този модел не може да се похвали с оригинален дизайн, но е много евтин (около 430 долара) и има завиден набор от функции. Доста голям капацитет ви хваща око - 14 комплекта, ниско ниво на шум - 47 dB, ниска консумация на вода и електричество. Има 8 програми за измиване, сред които най-популярните: икономична програма, предварително накисване, интензивна програма.

„В клипа“ на съдомиялната машина има режим на непълно зареждане, защита от деца и взаимодействие с потребителя се осъществява благодарение на дисплея и впечатляващия набор от бутони. Кондензационното сушене, времето за измиване при обикновена програма се намалява до 175 минути. Допълнителните функции са както следва:

 • мелодия след завършване на работата;
 • пълна защита срещу изтичане на вода;
 • таймер за забавяне, за да стартирате програмата за пране до един ден;
 • кутия за таблетки 3 в 1;
 • индикатори, показващи наличието на сол и средство за изплакване.

Hansa ZIM 628 EH

Както можете да видите, всичко необходимо е на разположение. Може би липсва само турбо сушене, но това вече е въпрос на вкус. Доста интересни неща за тази машина са разказани от потребителите в статията Отзиви за съдомиялни машини Hansa ZIM 628 EH, Прочетете го, за да разширите хоризонтите си.

Hansa ZIM 636 EH

Това е много по-опростена и по-евтина съдомиялна машина, която обаче в продължение на много години може да стане ваш надежден домакински помощник. Цената на тази машина не надвишава 390 долара. За тези пари купувачът получава просторна перална камера за 14 комплекта чинии, електронно управление, 6 програми за миене и режим на частично зареждане. Машината издава сравнително малък шум - 47 dB, но има много малко допълнителни опции, но има всичко необходимо:

 • защита срещу детска намеса;
 • отлагане на работа до 9 часа;

Минималното закъснение при стартиране на програмата е 3 часа, можете също да зададете закъснение за 6 и 9 часа.

 • има кутия за 3 в 1;
 • Има крушки, които светят при липса на сол и препарат за изплакване.

Hansa ZIM 636 EH

Особена забележка е тавичката за прибори. В него вилиците с лъжици се измиват просто по магически начин. Кошници за съдове, освен че са дълбоки, имат и оригинална форма. Това прави възможно сгъването на различни ястия по оптимален начин. Като цяло машината заслужава внимание, въпреки техническата си простота.

Hansa ZIM 626 EH

И това вече е добро качество, но с ограничена функционалност бюджетна съдомиялна машина Hansa ZIM 626 EH. Истинска "работна кон", готова да мие, мие и мие мръсни съдове при всякакви обстоятелства. Машината няма дисплей и не разпознава 3 в 1 означава, но е също толкова просторна като своите „съученици“ - 14 комплекта и икономична, тъй като средната консумация на вода е 8,5 литра на 1 цикъл на измиване. Моделът изобщо не е шумен, тъй като произвежда не повече от 47 dB. Предлагат се 6 програми, включително програма за миене на крехки съдове.

Hansa ZIM 626 EH

Има пълна защита срещу изтичане на вода, мелодия в края на измиването, таймер за 1 ден и дори индикатори, показващи сол и препарат за изплакване. Кошниците и таблата на тази машина са толкова прекрасни, колкото и описаните по-горе модели. Оригиналният държач за очила е забележителен. Hansa ZIM 626 EH струва около 390 долара.

Hansa ZIM 615 H

Този модел е най-евтиният в състава, който разглеждаме като част от това ревю. Пазарната му стойност е 339 долара. Машината е много проста, но надеждна. Той изпълнява добре своята функция и рядко се счупва. Пералня Hansa ZIM 615 H побира 12 комплекта чинии. В базата данни: 5 програми за измиване и забавяне на стартирането на програмата с 9 часа. В края на програмата за пране се чува звуков сигнал. С безопасността на машината всичко е наред, тъй като има пълна защита срещу изтичане на вода. Като цяло, както казват потребителите: за парите, това е!

Hansa ZIM 615 H

И така, днес обсъдихме най-популярните модели съдомиялни машини на Hans. Както можете да видите, под тази марка се произвежда много достойна техника.Това се потвърждава както от потребители, така и от специалисти, но като изберете правилния модел за себе си, все пак трябва да се опитате да не пропускате малките неща. Много е вероятно някой ден да се появят скрити недостатъци. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини