Всичко за пералните машини

Преглед на съдомиялните машини на Siemens 60 cm

Преглед на съдомиялната машина на Siemens 60 cmАко вече имате миялна машина, тогава нека това е прилична техника. Жалко е, че всеки има различни идеи за „достойните технологии“. Много хора насочват вниманието си към вградените съдомиялни машини на 60 см. И ние ги разбираме, защото съдомиялните машини на Siemens винаги са били стандарт за качество. В рамките на тази публикация решихме да прегледаме най-добрите автомобили на Siemens с посочените характеристики и да предоставим реални отзиви на хората за тях. Няма да правим реклами, но се опитаме да предоставим обективна информация за тези машини.

Защо да изберете тази техника?

Този въпрос също ни измъчваше. Не беше ясно защо хората предпочитат да купуват съдомиялни машини на Siemens на прекомерни цени, когато има толкова много добри уреди на пазара на достъпна цена. След известно време започнахме да разбираме добре тези клиенти и това е причината.

 1. Съдомиялните машини на Siemens са сглобени само от най-висококачествените компоненти.
 2. Най-добрите специалисти работят върху дизайна на модели, затова много автомобили на Siemens са основната украса на кухнята.
 3. Инженерите на Siemens се грижат за малките неща, така че всичко е обмислено в колите им, от конфигурацията на кошниците до подсветката на пералната камера.
 4. Много внимание се обръща на монтажа и проверката на готовите машини, така че процентът на дефекти във всяка линия на съдомиялни машини на Siemens е незначителен.

Благодарение на многоетапната проверка на сглобените съдомиялни машини на Siemens, дори в производството и в отделите за контрол на качеството, купувачът получава оборудване без фабрични дефекти, което не работи години, десетилетия.

Може би това е тайната на непрестижната популярност на технологията на Siemens. Политиката на компанията не е да намалява качеството на своите продукти при никакви обстоятелства, дори ако има изкушение и възможност за увеличаване на печалбата чрез производството на потребителски стоки. Репутация - преди всичко! Купувачът, придобивайки оборудване на Siemens, трябва да е сигурен, че придобива стандарта и за това много десетилетия армията на инженерите на компанията работи неуморно.

Siemens iQ500 SN 64L075

Започваме прегледа на вградените съдомиялни машини на Siemens с ширина 60 см с относително достъпна, но вече много популярна сред потребителите, съдомиялна машина Siemens iQ500 SN 64L075. Тази напълно вградена машина има красив дизайн, капацитет от 13 стандартни комплекта ястия, съвременно електронно управление и информативен дисплей. В допълнение:

 • има непълен режим на натоварване, което ще спести до 6 литра вода и до половин киловат електроенергия;
 • има само 4 програми за измиване, но тези програми са избрани така, че да не са необходими повече;
 • сушенето на съдовете е конденз, но той работи толкова добре, че можете да сте сигурни, че няма да остане нито една капка върху чиниите или чашите;
 • има програма за забавяне на старта на съдомиялната машина. Можете да забавите старта на предварително избран режим на измиване за период от 1 час до ден;
 • безопасността на машината е на правилното ниво, тъй като тя е снабдена с пълна защита срещу течове. Това означава, че не само корпусът е защитен, но и маркучите;
 • има специален сензор, който контролира дали съдовете се мият само с чиста вода;
 • има специална кювета за средства 3 в 1, 5 в 1, 7 в 1, машината ги разпознава перфектно и ги използва правилно

Благодарение на мощното водно налягане и специалните ефекти, Siemens iQ500 SN 64L075 разтваря дори не много висококачествени таблетки 3 в 1 без следа.

 • в края на работата миялната машина информира потребителя за онази приятна мелодия;
 • съдомиялната работи, обозначена със специален индикатор греда на пода.

Siemens iQ500 SN 64L075

В допълнение към посочените характеристики, съдомиялната машина на Siemens iQ500 SN 64L075 има индикатори, които винаги ще означават, че във времето машината е изчерпала сол или помощ за изплакване. Съдомиялната машина има изключително тих двигател iQdrive, благодарение на който нивото на шума, излъчвано от машината, не надвишава 48 dB, Отделно можем да отбележим кошничките с регулиране на височината, най-удобната табла за прибори и добър държач за очила.

Честно казано, моделът не е от най-икономичните. Има нужда от 12 литра вода и 1,05 кВт / ч електроенергия, за да измие 13 комплекта чинии. Това е средно. Но трябва да вземете предвид, че моделите с по-икономично потребление на ресурси са поне два пъти по-скъпи. Цената на Siemens iQ500 SN 64L075 не надвишава 675 долара.

Siemens SN 66T095

Това със сигурност е премиум модел. Не всички купувачи могат да си го позволят, тъй като цената на Siemens SN 66T095 нарасна до 1280 долара. На какво можете да разчитате тези пари? Първо, увеличеният капацитет на кошниците. Общият капацитет на модела е 14 комплекта ястия. Второ, тя има дисплей, най-модерното електронно управление. Трето, машината се отличава с добра ефективност и рекордно ниско ниво на шум, само 42 dB.

Отличителна черта на тази машина може да се счита за ускорено време за изпълнение на програмите. Дори в нормален режим машината може да измие огромна планина чинии за 150 минути. За сравнение, първокласна съдомиялна машина Hotpoint Ariston с подобни характеристики мие чинии в нормален режим за 210 минути - разликата е очевидна. Програми за пране на Siemens SN 66T095, внимателно подбрани. Има само шест от тях, но в същото време има всичко необходимо, дори режимът на накисване, който е толкова необходим за миене на изсушени съдове.

Siemens SN 66T095

Наборът от допълнителни функции е най-пълният. Има всичко, което има предишният модел, но в допълнение има и защита срещу намесата на децата. Не искам да правя прибързани изводи, но тази машина е достойна да стои във всяка кухня на всеки жител на страните от ОНД, но може би грешим, това е нашето субективно мнение!

Siemens SN 66T096

Този модел е резултат от техническото подобрение на Siemens SN 66T095. Колко по-добре? Деветдесет и петият модел е много впечатляващ с техническите си характеристики. Но, очевидно, няма ограничение за съвършенството, така че се появи деветдесет и шестата машина. Нейните кошници са малко загубени в капацитета, но са станали още по-удобни за поставяне на нестандартни ястия. Общо те съдържат 13 комплекта, но потребителите твърдят, че можете да избутате 14. 14. Може би производителят просто го е играл безопасно, като е написал, че машината е предназначена за 13 комплекта, от педантични германци това може да се очаква.

Съдомиялната машина Siemens SN 66T096 има красив дизайн, удобен и надежден контролен панел, както и дисплей. Нивото на шума и рентабилността са същите като при горния 95 модел. 6 програми за миене осигуряват премахването на дори най-устойчивите остатъци от храна, дори и тези, които са изгорени. Има режим на частично натоварване и температурен превключвател, който има до пет позиции. Какъв е съставът на допълнителни функции?

 1. Бутон за забавяне на стартирането на програмата от 1 час на ден.

Забавянето на пускането е идеално за тези, които изтеглят миене на чинии за през нощта. Машината е тиха, така че през нощта няма да пречи на съня, а сутрин на сутринта ще има чисти съдове за закуска.

 1. Корпусът и маркучите на машината са защитени срещу изтичане, така че евентуален инцидент няма да доведе до наводняване.
 2. Siemens SN 66T096 разпознава всякакви таблетки за миене на съдове.
 3. Машината има сензор, който следи качеството на водата.
 4. Съществува система от индикатори, включително лъч, показващ оставащото време до края на програмата.

Siemens SN 66T096

Характеристика на модела може да се счита за система за плавно отваряне / затваряне на врати и специална защита на стъклото. Освен това машината разполага с много ярка и красива осветеност на пералната камера. Приблизителната цена на модела е около 1300 долара.

Siemens iQ500 SN 66M094

Друг премиум модел. Тя държи 14 комплекта ястия, а кошниците й са чудесни за полагане на нестандартни ястия. Моделът има дисплей, удобен контролен панел и добро електронно пълнене. Можете да кажете електронна плънка „не е убита“. Една миялна машина с пълен товар кошници изисква около 10 литра вода, което е отличен показател дори по европейските стандарти.

Siemens iQ500 SN 66M094

Siemens iQ500 SN 66M094 не е по-шумен от горните модели - 42 dB. Времето за миене на съдове при обикновена програма е 175 минути. Комплектът от автомобили 6 програми за миене, включително прекрасен режим на миене на тенджери и тигани. Има програма за непълно зареждане на кошници. Siemens iQ500 SN 66M094 има всички същите допълнителни функции като описания по-горе модел, така че да може успешно да се конкурира със съдомиялната машина на Siemens SN 66T096. Средната цена на модела е 1580 долара.

Siemens iQ300 SN 64D070

Тази машина, за разлика от горните "представители на елита", е по-проста и по-евтина. Той е вграден в не по-лоши от елитни автомобили, а закопчалките за окачване на фасадата са абсолютно еднакви, без разлика. Той може едновременно да обработва до 13 комплекта чинии, има електронен контрол и защита от детска намеса. Тази миялна машина няма дисплей.

Консумацията на вода е нормална, но този модел не може да се нарече икономичен, тъй като изразходва 12 литра вода на цикъл. Нивото на шума може да достигне 50 dB, което е доста лошо за автомобилите на Siemens. И всичко това се дължи на факта, че машината има обикновен двигател вместо iQdrive. В базата данни има само 4 програми за измиване, но много от тях са достатъчни. Най- средно, за да измие чиниите пишещата машина се нуждае от 2 часа 20 минути. Това е много добър резултат. Качеството на мивката е високо. Има функция от непълно зареждане на кошници и цял списък от допълнителни функции.

Siemens iQ300 SN 64D070

 1. Пълна защита срещу течове по тялото и маркучите.
 2. Сензор, който определя колко чиста е системата.
 3. Бокс за 3 в 1 таблетки.
 4. Мелодия при пълно изпълнение на програмата.
 5. Цяла група от различни показатели.

Siemens iQ300 SN 64D070 изведнъж няма забавяне при стартиране на програмата, което е поне странно за оборудване от това ниво.

Машината има точно същите кошници и табла като на Siemens iQ500 SN 66M094, така че няма съмнение в тяхната функционалност. Германско събрание. Можете да закупите модел за 630 долара. За такива характеристики подходяща цена!

Рецензии на потребители

Прегледи, описания, това, разбира се, е добре, но искам да знам мнението на хората, които вече са използвали тези машини за известно време и могат точно да разкажат за техните предимства и недостатъци. Опитните потребители изразиха мнението си в рецензиите, с които ви предлагаме да се запознаете.

Алексей, Москва

Преди шест месеца купихме със съпругата ми Siemens SN 66T096. Това е просто невероятна машина. Не мога дори да го сравня със стария си Bosch, като количка и космически кораб. Мие се много чисто, натоварването е огромно, няма да държи нищо заедно и не свирка. Машината работи толкова тихо, че дори докато сте в кухнята, можете да забравите, че в този момент тя мие. Кошовете и камерата за миене са направени от метал и наистина съм възхитен от монтажа; има усещане за солиден немски фактор за качество. Като цяло няма да "замъглявам ума си на дървото" машината е отлична, въпреки че е скъпа.

Михаил, Москва

Когато използвате Siemens iQ500 SN 66M094, имате впечатление, че сте закупили професионално оборудване. Преди Siemens имах две коли, едната Beco и другата Bosch. По качеството на измиването те губят значително. Siemens просто откъсва мазнини от най-недостъпните кликвания, от които тиганите и тиганите започват да блестят, сякаш са купени наскоро. Оборудването е супер надеждно, работи с мен от година и през това време така и не успях да намеря грешка с нищо. Немска технология задвижва!

Милано, Новосибирск

Преди година и половина съпругът ми подари Siemens SN 66T095 за годишнината, така че да спра да развалям маникюра и да спра. Не помня кога взех гъба за миене на съдове, защото машината се справя с мръсни съдове 100%. Преди бях скептично настроен към съдомиялните машини. Приятелят ми има машина на Bosch, затова често следваше своите тави за печене, тигани и други ястия. Мислех, че ще е по-добре да го измия със собствените си ръце, отколкото по-късно да разгледам чиниите, за да видя дали има останали немити частици върху тях.

Оказва се, че сгреших. Всичко е само въпрос на технология. Ако Siemens мие безупречно, това веднага е разбираемо.Затова препоръчвам да купувате само най-добрите съдомиялни машини, като Siemens, тогава те ще бъдат от истинска полза!

Дени, Санкт Петербург

Siemens iQ500 SN 64L075 е първата ми съдомиялна машина. Преди да го купя, измих чиниите с ръце. Не ми харесва, че трябва да купувате всеки път сол и прахСкъпо е, въпреки че миялна машина е удобна. За удобство трябва да преплащаме, няма какво да се направи. Машината се вписва добре в мебелите. Инсталирах го сам и нямах никакви проблеми. Препоръчвам го на всички!

И така, общото впечатление за вградените съдомиялни машини със стандартен размер на Siemens е на потребителите, а ние имаме положително. Тази техника е наистина добра по всякакъв начин с изключение на разходите. Парите за някои модели се „чупят“ нереалистично, въпреки че, разбира се, зависи какво да сравним. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини