Всичко за пералните машини

Преглед на вградената миялна машина Ariston 45 cm

PMM Ariston 45 cmЕ, кой не знае техниката на марката Hotpoint Ariston? Вероятно всеки поне веднъж е чувал за нея. Под тази марка се произвеждат много всякакви уреди, но днес очите ни са насочени към вградените миялни машини Ariston 45 см. Защо точно тези съдомиялни машини? Отговорът е прост, те са най-продаваните съдомиялни машини на Ariston. Нека да видим какви са характеристиките на тези машини, в сравнение с други, и да направим кратък преглед на най-добрите модели, за да получите най-пълната картина на технологията.

Характерни особености на тази техника

Като начало, нека помислим какво отличава тесните вградени съдомиялни машини Hotpoint Ariston от другите съдомиялни машини? Какви са техните характерни отличителни характеристики, които представят тези машини в по-благоприятна светлина? Да вървим в ред.

  1. От заглавието е ясно, че говорим за оборудване за миене на съдове с ширина на кутията 45 см, което означава, че такива машини в кухнята ще заемат по-малко място от стандартните модели. Това е много важно, защото много купувачи имат малки кухни и компактни уреди.
  2. Тази техника е напълно интегрирана в мебелите, което означава, че не може да развали интериора на стаята, а по-скоро дори обратното.

Процесът на интеграция отнема малко време и за производството му не е необходимо да закупувате никакви специални компоненти.

  1. Машините Hotpoint Ariston имат увеличено натоварване на чинии - 10 комплекта. Много други тесни съдомиялни машини съдържат само 9 комплекта чинии.
  2. Много автомобили Hotpoint Ariston са с цена 45 см, без да излизат извън средния ценови диапазон. Тази марка се нарича една от най-достъпните.
  3. Техниката Hotpoint Ariston е сглобена с много високо качество и има доста положителни отзиви от потребителите. В последното можете да се убедите сами.

Hotpoint Ariston LSTF 9M117C

Това е една от най-популярните напълно интегрирани съдомиялни машини сред тесни машини Ariston. Това е надежден и добре оборудван модел, който по някакъв чудо удари горната граница на бюджетната ценова категория. Средната му цена е 428 долара. Машината побира 10 стандартни комплекта чинии, има дисплей и електронно управление.

Прави впечатление, че машината харчи за цикъла на измиване, при условие че всичките й кошници са натоварени „до очните ябълки“, само 9 литра вода и 0,83 кВт електроенергия. Това е много икономично, въпреки че не е рекордно. Стандартната програма за пране трае 3 часа, това е среден показател, въпреки че за 3 часа успява да измие съдовете много чисто. В базата данни има 9 програми за измиване, особено често хората използват режима за предварително накисване и експресна програма.

Hotpoint-Ariston LSTF 9M117C

Сред допълнителните функции заслужава да се подчертае режимът на половин товар, закъснението при стартиране до 12 часа, пълна защита срещу течове на вода, кутия за таблетки 3 в 1 и мелодия, която се чува в края на програмата. Също така машината има стандартен набор от индикатори и дисплей. Искам специално да отбележа режима на нощно измиване. Когато е инсталиран, не се задейства звуков сигнал, а специална индикаторна лампа, докато машината издава малко по-малко шум, в рамките на 47 dB. Какви отзиви оставят хората за тази пишеща машина?

Алина, Москва

Не много скъпа, но добра миялна машина, в която има всичко необходимо. Тя си върши добре работата. Тя работи без оплаквания от половин година, не плюе с хапчета, мие се съвсем тихо. Реших го бързо. Мога да кажа много добри неща за програмите, а сушенето е нормално. Този модел много ми хареса, съветвам всички да го купят!

Денис, Новосибирск

Машината Hotpoint Ariston LSTF 9M117 C е удобна по всякакъв начин. Кошниците са едновременно просторни и удобни. В тях всички мръсни съдове от мивката могат да бъдат сгънати за секунди, докато основното е да не биете нищо. Съдомиялната машина мие чисто и нежно, не можете да се страхувате да поверите на нея всичките си чинии.Жена ми натрупва мръсни съдове в пералнята и след това, когато до края на деня се натрупа пълна машина, тя поставя мивката за през нощта. На сутринта всички ястия вече са чисти и сухи в очакване на закуска. Препоръчвам да закупите!

Hotpoint Ariston LSTB 4B00

Една от най-простите и въпреки това търсени съдомиялни машини. Тя е в състояние да измие 10 комплекта чинии за един ход. Тя няма дисплей и само 4 програми за измиване, но има електронно управление. Машината беше сглобена ефективно, има режим на половин товар, но оборудването е малко шумно - 51 dB. Машината струва 339 долара.

Колата не може да се нарече рекордна икономия, но е далеч от разточителство. За всички 10 комплекта ястия тя изразходва 10 литра вода и 0,94 кВт / ч електроенергия, което е нормален индикатор за модерна съдомиялна машина. Машината има няколко допълнителни функции. Има частична защита срещу течове на вода, което означава, че машината е защитена само от тялото. Има и режим на предварително накисване. Това вероятно е всичко. Какво ще кажат потребителите за съдомиялната машина Hotpoint Ariston LSTB 4B00

Hotpoint-Ariston LSTB 4B00

Виталий, Краснодар

Тази проста и евтина машина винаги дава чисти съдове. Дори ако поставите сушени чинии и саксии с картофено пюре и картофено пюре в кошници, това ще измие всичко без проблеми. Лошо е, че няма 3 в 1 отделение за таблетки, но аз лично използвам праха, така че това не е проблем за мен. Техниката не е придирчива, перфектно възприема всякакви, дори най-евтините пудри. Имам Hotpoint Ariston LSTB 4B00 повече от година и половина, работи много добре, препоръчвам го!

Наталия, Санкт Петербург

Взех колата почти за смяна. Много се страхувах, че ще има проблеми с вграждането, но напразно се страхувах, машината падна на мястото си, сякаш винаги е била там. Той отлично почиства и изсушава чиниите, няма от какво да се оплаквате. Готвя вече една годинадомакински перилен препарат за съдове и мият чиниите си. Машината не ме проваля, проста и надеждна!

Hotpoint Ariston LSTF 9H114 CL

Този модел вече попадна в средната ценова категория с цена от 517 долара. Тя също като горните машини изпира 10 стандартни комплекта чинии, има добър електронен дисплей и цифров контрол. Моделът може да се похвали с тиха работа. Дори при прием на вода, шумът не е повече от 44 dB, което е отличен индикатор.

Машината е вградена чудесно, добре е сглобена от висококачествени резервни части, но ако това е, служителите на многобройни сервизни центрове винаги са готови да помогнат. Hotpoint-Ariston LSTF 9H114 CL може да се похвали с режим на частично натоварване, девет програми за измиване, забавяне на стартирането на програмата за 12 часа и частична защита срещу изтичане.

Оборудването за съдомиялни машини Ariston е основно частично херметично (само за каросерията), следователно, що се отнася до безопасността, тези машини губят от технологията на съдомиялни машини на Bosch.

Съдомиялната машина разпознава 3 в 1 таблетки и капсули, а индикаторът на лъча на пода ще ви каже кога машината завършва работа. Съществува и набор от индикатори за сол и средство за изплакване. Експертите похвалиха този модел, но какво ще кажат потребителите?

Hotpoint-Ariston LSTF 9H114 CL

Жана, Санкт Петербург

В сравнение със старата ми съдомиялна машина тази е просто „златна“. Тя е много по-добра при миене и сушене на чинии, кошниците й са просто най-удобните, всякакви предмети се вписват лесно. Нямам огромни тенджери и тигани, така че за мен това е идеален вариант. Измива веднага планина от ястия, почти като съдомиялна машина в пълен размер и спестява място. Поставих пет точки!

Олга, Москва

Тази съдомиялна машина има набор от програми за всички поводи. Вече научих как да подбирам програми в зависимост от вида на съдовете и замърсяването. Мисля, че тази машина сега е най-необходимото оборудване в къщата след пералня и хладилник. За 8 месеца работа никога не съм срещал непочистени или мокри съдове и това е най-добрата препоръка за мен!

Hotpoint Ariston LST 216 A

Друг добър и в същото време евтин модел на съдомиялни машини Ariston. Прави впечатление, че тази машина е перфектно сглобена и има турбо сушилня в своя „арсенал“. Това е специална система с вентилатор, който извежда горещ въздух върху чиниите, изсушавайки ги за минути. Това увеличава консумацията на енергия, но ускорява процеса на измиване. Моделът има и тясно тяло, измива 10 комплекта чинии, всички процеси вътре в машината се контролират от модерен електронен модул, без механика.

Машината има 6 режима на измиване, включително известния режим на предварително накисване, пълна защита срещу течове на вода (което е рядко при Aristons) и отличен държач за очила, който няма да позволи да се счупят дори и най-скъпите съдове. Моделът не е най-тихият - 49 dB, но по стандартната програма той ще измие всички съдове за 2,5 часа, като ви спести толкова 30 минути. Нека да видим какво казват хората за Hotpoint Ariston LST 216 A.

Hotpoint-Ariston LST 216 A

Андрей, Волгоград

Наистина не харесвам съдомиялни 45 см, но нямаше избор, тъй като местата в кухнята са отзад. В нашето семейство имаме доста големи тигани и тенджери, така че трябва да „играем наоколо“, преди да можем да ги пъхнем задоволително в кошниците за съдомиялна машина. Когато го напълня, тогава машината изпира всичко с 5 точки. Турбо сушилнята работи чудесно, съдовете изсъхват за няколко минути. Ако вторият път ме помоли да избера съдомиялна, със сигурност бих се спрял на тази. Не съжалявам за избора си нито за минута!

Яна, Толяти

Страхотна миялна машина, аз я използвам от една година и не съм изпитала нищо, освен ентусиазъм. Съдовете са чисти, никога не бих могъл да го измия с ръце. Наистина имам малко свободно време вечер, за което трябва да ви кажа благодаря на Hotpoint Ariston LST 216 A и на съпруга ми, който настоя да си купя съдомиялна машина. Ако все още нямате съдомиялна машина, вземете този модел и няма да съжалявате!

Hotpoint Ariston LST 1147

Търсите обикновена миялна машина? Може би е по-лесно от Hotpoint Ariston LST 1147 да не намерите съвременна машина. Тя няма дисплей, но има електронно управление. Тя може да измие цяла планина чинии (10 комплекта). Колата е умерено икономична и доста шумна - 53 dB. Тя има 4 вградени програми за миене и никакви допълнителни опции, освен, може би, частична защита срещу течове. Оборудването мие, изсушава и не прави нищо повече. Ние изучаваме мненията на хората за нея.

Hotpoint-Ariston LST 1147

Александър, Уляновск

Една от най-простите съдомиялни машини, взех баба й, така че тя бързо я овладее. В него няма абсолютно нищо, но е евтин и изпълнява функцията си нормално. По принцип миялната машина е за нищо друго и не е необходима!

Дмитрий, Стари Оскол

Машината се грижи добре за съдовете. Удобна. В него няма „бездомни“, така че няма причина да се преплаща. Ако не беше толкова шумно, бих могъл да нарека тази машина най-добрата в нейния клас и да сложа четворка!

В заключение бих искал да обърна вашето внимание на факта, че както специалисти, така и потребители посочват високото качество на съдомиялните машини Ariston. Няма значение дали е бюджетен модел или модел от среден клас, винаги можете да разчитате на отличен монтаж и нормални детайли, но много потребители наистина го оценяват. Успешен избор!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини