Всичко за пералните машини

Преглед на ярки ръчни съдомиялни машини

PMM Wash N BrightСъвсем наскоро ръчна миялна машина, наречена Wash N Bright, не гръмна целия свят и сега тя може да бъде закупена свободно от нас. Строго погледнато, това дори не е миялна машина, а по-скоро гениално устройство за миене на съдове, което според потребителите върши добра работа. Това „нещо“ заинтересува и нашите специалисти и те решиха да го проучат по-подробно и в същото време споделят своите открития на страницата на тази статия.

Устройството на тази съдомиялна машина

Днес Wash N Bright може да се купи в много продавани сайтове и магазини. Това струва доста евтино и заема минимум пространство, което не може да се каже за конвенционална миялна машина. Подрежда се много просто. Случаят е пластмасов резервоар, разделен на две приблизително равни части. Вътре в резервоара има стена, където можете да излеете почистващ препарат през специални отвори. Стените на едната половина на резервоара, от двете страни, са осеяни с твърди четина (като четка). Другата половина от тези четки няма.

Синтетичните четинки са разположени много често и е необходимо малко усилия, за да натъпчете чинии или прибори за хранене между тях.

Отстрани на калъфа производителите прикрепиха устройство, наподобяващо четка за тоалетна. В допълнение, друг малък резервоар с четка е в непосредствена близост до стената на устройството. Цялата структура е прикрепена към повърхността на мивката или масата с мощни вендузи.

 1. Голямо отделение с четинки за смес от вода и препарат за миене на съдове.
 2. Голямо отделение без четина за чиста топла вода.
 3. Малко отделение с четина за смес от вода и препарат за миене на съдове.

В голямото отделение с четина можете да натъпчете плоски чинии, където се мият. В малко отделение с четина поставяме лъжици или вилици, които се измиват там, за да блестят. И накрая, устройство, подобно на четка, трябва да миете очила.

Инструкции за употреба

Използването на тази преносима съдомиялна машина е много просто. Но първо трябва да го подготвите. Инсталирайте устройството върху равна повърхност, залепвайки го към вендузата. Уверете се, че машината е инсталирана добре и не се преобръща на една страна. След това изсипете гореща вода в отделенията с четина и добавете малко течен препарат за миене на съдове в жлеба с дупки в средата. В малкото отделение с четина добавете още няколко капки от продукта. Сега изсипете топла вода в отделението без четинки, напълвайки я до маркировката и можем да пристъпим към измиване на съдовете.

Няколко капки препарат за миене на съдове трябва да се нанесе върху четката за миене на чаши и чаши.

 1. Взимаме мръсна чиния и я поставяме в отделението за четина, докато ръбът на чинията се опре в долната част на отделението.Измийте n ярко
 2. След това започваме насила да въртим плочата в една или друга посока. Важно е да го завъртите на 360 градуса няколко пъти, докато мръсотията не се отмие.
 3. Сега поставяме чинията в отделението с чиста вода и я усукваме в нея по същия начин.
 4. След това вземете мръсна лъжица или вилица и я спуснете в малко отделение с четинки. Необходимо е няколко пъти да спуснете и повдигнете лъжицата, след това да я завъртите няколко пъти и след това да я спуснете в отделението с чиста вода за изплакване.
 5. На следващия етап вземаме чаша, слагаме я върху четка, напомняща четка и превъртаме със сила в една или друга посока. Когато по вътрешните стени на чашата се образува гъста пяна, тя може да се изплакне в отделение с чиста вода и да се избърше с кърпа.

Това е цялата инструкция. Както можете да видите, в това устройство няма абсолютно нищо „сложно“. След като прочетете горното описание, ще го овладеете за 5 минути и ще можете да измиете планина от чинии, чаши и прибори с несравнимо по-малко усилия.

Основните плюсове и минуси

Изключителната механична съдомиялна машина Wash N Bright изглежда страхотно изобретение. Ръцете и протегнете ръка, за да поръчате абсолютно същото. Освен това цената на него рядко надхвърля 43 долара. Но ние ви призоваваме да не бързате. За начало прочетете предимствата и недостатъците на това устройство, които сме формулирали, и едва след това вземете решение. Да започнем с достойнствата.

 1. Машината е идеална за летни къщи, тъй като работи автономно от всякакви комуникации.
 2. Тя харчи минимум вода и перилен препарат. Можете да измиете планина от чинии с два литра вряла вода и три литра студена вода.
 3. Машината е проектирана много просто, просто няма какво да се счупи в нея, така че няма да се нуждае от ремонт след 10 години.
 4. Устройството е много компактно и леко. Тя може да бъде поставена в пазарска чанта и отнесена в страната, със сигурност не заема много място във вашата кухня.
 5. Машината внимателно обработва съдовете, не я драска и не удря, като същевременно измива всичко перфектно.

Както можете да видите, има доста плюсове, съдейки по тях, това е чудо, а не устройство. Сега нека поговорим за недостатъците.ръчна миялна машина

 • Машината е напълно неподходяща за миене на големи съдове: тенджери, тави за печене, тигани и други неща. Но именно миенето на обемисти съдове доставя на домакините най-много проблеми. Всъщност тя мие само чинии, вилици, лъжици, ножове и чаши. Чашите за вино, купички за салата и други неща трябва да се мият заедно с тенджери по стария начин, така че защо да купувате това устройство?
 • Четките на пишещата машина, макар и издръжливи, все още са износени. И когато това се случи, няма да намерите замяна.
 • Машината няма отопление, така че горещата вода в нея бързо се охлажда, което води до влошаване на качеството на измиване.

Въпреки че има по-малко минуси от плюсовете, според нас те са толкова значителни, че могат да накарат повечето хора да откажат да купят такава съдомиялна машина. Нашите експерти смятат, че това е загуба на пари. Ако вашата кухня няма достатъчно място за голяма съдомиялна машина, закупете компактна миялна машина под мивката, Уверяваме ви, от него ще има много повече смисъл, отколкото от новомодното устройство Wash N Bright.

За да обобщим, отбелязваме, че в Русия, както и в целия свят, постоянно се появяват всевъзможни необичайни устройства, които според продавачите са в състояние да „преместват“ познати на нас домакински уреди. Всъщност в 95% от случаите това се оказва поредната изтънчена измама на потребителите. Тази съдомиялна машина е ярък пример, без обида!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини