Всичко за пералните машини

Преглед на съдомиялна машина Premium

луксозни съдомиялни машиниСтатистиката показва, че има много хора, които не искат да бъдат доволни от съдомиялните машини в икономична класа. Въпреки че продажбата на премиум съдомиялни не се увеличи, тя не спадна особено, въпреки значителния ръст на долара и икономическата криза. Решихме да изберем най-добрите модели съдомиялни машини и да ги включим в краткото си ревю, за да запознаем читателите с тях. Ето какво се случи.

Miele G 6891 SCVi K2O

Най-скъпата съдомиялна машина в нашето ревю е Miele G 6891 SCVi K2O от известен немски производител. Това е напълно вграден модел. Текущата му пазарна стойност е около 3680 долара; можете да си купите употребяван автомобил. Съдейки само по разходите, това наистина е съдомиялна машина от първокласен клас, но какво ще кажете за нейните характеристики?

 1. Капацитетът му е повече от 14 комплекта ястия. Въпреки че производителят посочи капацитет от 14 комплекта, потребителите твърдят, че машината може да измие до 16 комплекта наведнъж.
 2. Оборудването е с модерен цветен дисплей и електронно управление.
 3. За един цикъл на измиване машината консумира по-малко от 10 литра вода.
 4. Miele G 6891 SCVi K2O е много тих. При максимални скорости той произвежда 41 dB.
 5. В арсенала на именитите "немски" 10 програми за измиване, в допълнение, можете да зададете до 7 температурни режима.
 6. Има ограничен режим на натоварване, въпреки че при толкова ниска консумация на вода е малко вероятно да бъде търсена.
 7. Можете да зададете програмата и да забавите нейното стартиране до един ден с стъпки от един час.

Притурката има много коли. В допълнение към познатия „лъч на пода“, има отлично вътрешно осветление, възможност за използване на 3 в 1, 7 в 1 и др. Средства, защита срещу всякакви течове на вода, както и необичайни технологии като почукване на вратата.

Miele G 6891 SCVi K2O

Моделът има полезната функция AutoOpen. След приключване на програмата самата машина автоматично се отваря, така че сухите и чисти съдове могат да бъдат извадени по всяко време.

Липсата на функция „защита от детска намеса” беше поразителна. За толкова скъпа техника това е недостатък. Останалата част от модела е много прилична и много добре мие чинии. В рейтинга на професионалистите машината набра 9,8 точки от 10, това е отличен резултат.

Kuppersbusch IGVE 6610.2

Много по-скромен, по отношение на разходите, машината Kuppersbusch IGVE 6610.2 ще бъде достойна украса на елитна кухня. За това ще трябва да бъдат платени около 2326 американски долара. Сглобява се от най-качествените материали и се проверява ръчно. Техническите спецификации са сравнително скромни. Кошницата може да побере около 13 комплекта чинии. Тя неочаквано има стандартни електронни контроли и най-често срещания дисплей. Ако се съди по разстояние, машината не струва парите, но всъщност оборудването на Kuppersbusch е много надеждно и може да работи спокойно няколко десетилетия без ремонт.

Kuppersbusch IGVE 6610.2

Kuppersbusch IGVE 6610.2 е доста икономичен, тъй като за 1 програма консумира само 9,5 литра вода. Има няколко режима на измиване, само 5, но те са добре подбрани. Машината има стандартен набор от допълнителни функции, сред които се откроява „Интензивната зона“. Машината разполага и с невероятна кутия Multiflex Premium, която може да бъде поставена. Той перфектно изпира прибори за хранене.

Asko D 5896 XL

Тази скъпа миялна машина впечатлява със своите характеристики. Първото нещо, което ви хваща окото е, че нивото на произведен шум е само 42 dB. За вградената технология в пълен размер това е много тихо. Що се отнася до консумацията на вода, при стандартна мивка за 14 комплекта ястия се консумират 10 литра вода и само 0,83 кВт / ч се изразходва за енергия. Както можете да видите във всичко, спестяванията, за които трябва да платите около 2280 долара.

Продължителността на стандартната програма за миене на съдове е малко повече от 3 часа, или по-скоро 210 минути. Но от 13 вградени програми можете да изберете по-кратък цикъл.

Asko D 5896 XL

Този модел има не само модерни автоматични програми за миене на съдове, но и турбо-сушене. Не е нужно да мислите как да се отървете от сухите капки, когато духате с горещ въздух, този проблем няма да възникне. Потребителят ще оцени и наличието на:

 • пълна защита срещу течове,
 • автоматична инсталация на твърдостта на водата и други индикатори,
 • държачи за очила;
 • държачи за вази и бутилки;
 • забавяне на включването до 24 часа;
 • вътрешно осветление;
 • функцията за отопление на съдове и хигиена.

Bosch Serie 8 SMV87TX01R

Този пълномощен "домашен помощник" е по-нисък от предишната пишеща машина по отношение на функционалността, въпреки че струва не много по-евтино около $ 1930. Въпреки че издава шум в рамките на 44 dB, той изразходва само 9,5 литра вода за измиване на 14 стандартни комплекта съдове. Тази съдомиялна машина има половината брой режими, според нас само 7, дори те са достатъчни за миене на голямо разнообразие от съдове.

Сушенето в тази машина е само конденз, така че трябва да изчакате още малко, когато всички съдове изсъхнат. Разходите за енергия са 1,01 кВт / ч, което не е толкова много за машина с пълен размер. Техниката също така осигурява защита от течове, индикатори, забавен старт, табла с таблетки 3 в 1, но все още няма автоматично регулиране на твърдостта на водата в нея.

Bosch Serie 8 SMV87TX01R

В допълнение към кошници за съдове, пакетът включва: кошница за лъжици и вилици, плюс държач за стъкло. Обърнете внимание на факта, че самата машина със същите размери тежи 39 кг, в сравнение с техниката Asko, чието тегло е 52 кг, това е съвсем нормално. Благодарение на заключването на ключалката на вратата, машината ще бъде защитена от деца, а наличието на допълнителната функция Хигиена ще ви предпази от алергии, което също е важно. Като цяло се вижда висококачественото немско сглобяване.

Siemens iQ700 SN 678X51 TR

И това е поредното дете на известния немски концерн Siemens iQ700 SN 678X51 TR. Тази елитна миялна машина може да бъде закупена за 1789 долара. Капацитетът й е доста голям, но не впечатляващ, около 13 комплекта ястия. Има защита от бебета, стилен дисплей, но дори и тази машина не се откроява. Той се откроява със стилния си дизайн, въпреки факта, че е напълно вграден модел. Не е нужно да мислите фиксиране на фасадата към съдомиялната машина, тъй като комплектът се предлага с много стилна фасадна фасада на врати.

Siemens iQ700 SN 678X51 TR

Siemens iQ700 е „по-тих от водата, по-нисък от тревата“. Дори да сте в кухнята с нея, не винаги можете да чуете как работи. Паметта на контролния модул съдържа 8 програми за измиване и всички те са отлични, те се справят със задачата си при 5+. Моделът има доста точен сензор за натоварване, който ще каже на потребителя кога мръсните съдове все още могат да бъдат заредени в машината и кога е достатъчно. Режимът за нощно измиване ще ви помогне да направите машината още по-тиха, ако спите леко и предпочитате да миете чинии през нощта. Допълнителните функции са доста стандартни:

 • Можете да забавите старта на програмата за период от 1 до 24 часа;
 • машината е защитена от течове на вода от различно естество;
 • има сензор, който следи чистотата на водата, изпомпвана в системата;
 • има специална кутия, в която можете да поставите различни таблетки и капсули с най-различни компоненти;
 • Има красиво вътрешно осветление на камерата за миене, различни регулируеми кошници, държач за стъкло, VarioSpeed ​​Plus функции, както и Shine & Dry.

С това бихме искали да завършим нашия преглед. Разбира се, оборудването, което донесохме, далеч не е достъпно за всички, но ако решите да преплатите, изберете наистина най-доброто. Успех!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини