Всичко за пералните машини

Преглед на 6 съдомиялни машини

компактен PMMКомпактните съдомиялни се наричат ​​6 комплекта чинии. Това означава, че кошници от малки съдомиялни машини могат да побират само шест комплекта. Тази миниатюрна техника е много популярна сред потребителите, защото почти всеки производител предлага собствена линия от малки модели. Купувачите имат широки очи. Те не могат да разберат каква техника трябва да предприемат, затова решихме да се опитаме да ги ориентираме. Надяваме се да успеем.

Характеристики на малките модели

Като начало искам да разбера защо такива изтъкнати компании като Bosch, Electrolux и други се втурнаха в следващото технологично състезание, за да създадат най-добрите малки съдомиялни машини, които държат 6 комплекта? Какво е толкова специално в тази техника и защо винаги има постоянно търсене на нея?

  1. Малките коли могат да побират достатъчно чинии, така че купувачите не смятат за необходимо да купуват модел в пълен размер. Като цяло, 6 комплекта ястия - колко? Не толкова малко. 1 комплект - това са три различни чинии, една чинийка, чаша или халба, лъжица, вилица и нож. Така че помислете какъв приличен слайд от чинии може да се мие с едно движение. За малко семейство точно.
  2. Малкият модел не изисква отделно място на пода в кухнята. Това спестява много място. Може да се постави на маса, бордюрен камък и дори на специален рафт. Те дори правят стенни скоби за малки съдомиялни машини, защото на стената определено няма да навреди на никого.
  3. Малките коли са лесни за придвижване от място на място. Теглото им е малко, а размерите ви позволяват да го носите сами. Така че, когато се премествате в лятна вила през лятото, хората вземат любимия си „домашен помощник“ със себе си.
  4. Малка съдомиялна машина харчи по-малко ресурси, така че може да се работи в режим на икономия.

Малките коли обикновено са много лесни за управление. Те обикновено нямат изобилие от програми и режими, а контролните панели са прости.

Ние, разбира се, не призоваваме за закупуване на малки съдомиялни машини. Както всяка технология, те имат недостатъци. Е, ако решите да закупите точно такава съдомиялна машина, струва си да разгледате по-отблизо моделите, които представихме в нашия преглед. От гледна точка на нашите специалисти и потребители, те са най-добрите днес в своя пазарен сегмент.

Siemens iQ500 SK 76M544

Много стилен и надежден Siemens iQ500 SK 76M544 с кошници за ястия за 6 души на цена от няколко задвижвания в ступор. Днес продавачите искат средно 845 долара за нея. За малка кола е много скъпо. Но оборудването има безупречна електроника, дисплей, защита срещу намесата на малки деца и дори сензор, който контролира чистотата на водата.

Siemens iQ500 SK 76M544

Тя харчи не повече от 8 литра вода, почти шумове и перфектно измива дори много мръсни съдове. В паметта на контролния модул има 6 програми за измиване. Има дори деликатна програма, която е необходима за миене на крехки съдове. Siemens iQ500 SK 76M544 е напълно херметичен. Той отлично разпознава таблетки и капсули и наистина има в арсенала си всичко необходимо, включително технологията VarioSpeedPlus. Габаритни размери на машината Ш х Г х В - 600 х 500 х 454 мм.

Bosch Serie 4 SKS62E88

И тази лесно вградена малка съдомиялна машина е много по-евтина от Siemens iQ500 SK 76M544. Това е Bosch Serie 4 SKS62E88 и струва само 456 долара. Разликата, както виждате, е значителна. Тя също има дисплей, но няма защита срещу намесата на деца и работи много по-шумно. В противен случай той почти не отстъпва на Siemens iQ500 SK 76M544. Машината разполага и с набор от специални сензори, забавяне на стартирането на програмата за ден и полезни индикатори.

Bosch Serie 4 SKS62E88

Bosch Serie 4 SKS62E88 е оборудван с технология VarioSpeed, а кутията му е частично защитена от течове на вода. Машината перфектно разтваря всякакви таблетки и капсули: 3 в 1, 5 в 1, 7 в 1 и т.н., няма ограничения. Размери на машината Ш х Г х В - 551 х 500 х 450 мм.Капацитетът е абсолютно същият като този на много малки съдомиялни машини - 6 комплекта чинии.

Флавия CI 55 HAVANA

През последната година продажбите на Flavia CI 55 HAVANA нараснаха с почти една трета. Машината е наистина добра и най-важното - евтина. Сегашната му цена е $ 283, което означава, че е почти три пъти по-евтина от Siemens iQ500 SK 76M544. Флавия е също толкова малка, с 6 комплекта. Има модерно електронно управление, нормален дисплей, проточен бойлер. Моделът е доста шумен, но консумира не повече от 7 литра вода. В арсенала на машината има 7 програми за пране и 5 режима на превключване на температурата.

Флавия CI 55 HAVANA

Моделът е бюджетен, така че няма сензор, който да отговаря за чистотата на водата. Но има възможност за забавяне на старта на режима на измиване с до 24 часа. Корпусът е частично защитен от течове на вода. В края на програмата машината излъчва силен звуков сигнал, който е много популярен при много потребители. В паметта на колата има така наречената „почасова програма“. Какво е едночасова програма? Това е режимът, който завършва измиването за 1 час. Качеството на такава мивка не е много високо, така че те се използват, когато съдовете не са твърде мръсни. Калъфът е с размери Ш х Г х В - 550 х 500 х 438 мм.

Първите модели малки съдомиялни машини Flavia имаха много оплаквания от потребителите. С течение на времето производителят коригира грешките и сега клиентите оценяват качеството на тази техника.

Midea MCFD-0606

И това е строго бюджетен модел, в който няма нищо излишно. Независимо от това, тя се справя с миенето на чинии не по-лошо от първокласния си клас. Midea MCFD-0606 няма нито дисплей, нито съвременна защита срещу детска намеса. Но тя има много съвременен електронен контрол и моля, обърнете внимание, че е много проста и разбираема. Тази малка машина не е най-шумната, но все пак любителите на тишината може да не я харесат. Обичайната програма работи в продължение на 120 минути, което е много добре, тя "шупне" малко вода - 7 литра на цикъл.

Midea MCFD-0606

Има набор от шест стандартни програми за пране. В този смисъл миялната машина наподобява техниката на Bosch или Kandy. Забавянето на старта на програмата за пране е възможно само до 8 часа. Защитата срещу течове също не е впечатляваща, защото е частична. Машината бипва, когато приключи работата. Радващо е, че тя разпознава таблетки и капсули, не всички бюджетни бебета имат такава функция и е добре купувачът да не се налага да плаща допълнително за нея. Ш x D x H калъфи - 550 x 500 x 438 mm. Цената е 224 долара.

Бонбони CDCP 6 / E

Нашият преглед се затваря с най-евтината малка миялна машина, която може да бъде закупена на руския пазар днес. Приблизителната му цена е 192 долара. Като цяло Канди задава летвата, която е почти недостъпна за конкурентите. Трябва да се отбележи, че с толкова ниска цена машината мие чинии добре, но както някои потребители отбелязват, понякога се налага да получите леко мокри чинии от кошници. Ако ви интересува какво казват потребителите за малките съдомиялни машини, прочетете статията Компактни отзиви за съдомиялни машини, която преди това беше публикувана на нашия уебсайт.

Връщайки се към описанието на характеристиките на съдомиялната машина Candy CDCP 6 / E, бих искал да отбележа впечатляващ набор от програми и температурни условия. Потребителят има възможност да регулира параметрите на стандартните програми, което често е много ценно. Невъзможно е да не се каже, че Candy CDCP 6 / E:

  • има пълна защита срещу всички видове течове на вода;
  • има специален таймер, който ви позволява да забавите старта на програмата с до 8 часа;
  • има кутия за таблетки и капсули;
  • Той има набор от индикатори, както и оригинален държач за очила.

Candy CDCP 6E

Добър комплект за тази цена, обективно добър. Размерът на машината е малък W x D x H - 550 x 500 x 438 mm. Следпродажбеното обслужване вече е по-добро, но все още има оплаквания за това, бъдете внимателни.

В заключение искам да кажа, че някои потребители се опитват да отпишат малки съдомиялни за 6 комплекта ястия, за да зарадват пълноценни модели.Според нас няма нужда да се спори с тях, тъй като бебетата със сигурност ще намерят своя купувач, който има малка кухня и малко семейство. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини