Alt om vaskemaskiner

Vurderinger av Haier vaskemaskin

Haier HW50-12866ME

Haier HW50-12866ME omtalerOlga Panova

Innkjøpsdato: juli 2011

evaluering: 5

fordeler: fungerer rolig, vasker godt, har beskyttelse av barn

ulemper: vet ikke

Etter min mening riktig forhold mellom pris og kvalitet. Kontrollene er enkle og greie, en veldig praktisk kortvaskemodus, jeg bruker den ofte. Når den er ferdig med å vaske, spiller jingle belz meg)))

Haier HW60-1281C

Haier vaskemaskin HW60-1281CRuslan Novikov

Innkjøpsdato: november 2011

fordeler:

  1. Silent
  2. Vask alt allerede på 40 grader
  3. Gjennomtenkt design
  4. Kone liker, og dette er viktig)

ulemper: ikke funnet en eneste på 3 år

Den forrige maskinen vi hadde var Ariston, den fungerte bra, men etter 9 år, tilsynelatende, kom ressursen ut. Problemer begynte enten med varmeelementet eller med elektronikken, generelt besluttet vi sammen med min kone å bytte henne. Vi gikk og handlet, spurte prisen. Oppgaven var å få plass til 20 tusen. Vi innså at for disse pengene kan du ta enten godteri eller denne.

Jeg stoler på en måte ikke på kineserne, jeg gikk for å studere anmeldelser på nettet. Mange spyttet på europeisk teknologi, bestemte seg for å ta en sjanse, tok kinesisk. Koblet seg selv, lanserte vasken. Det første inntrykket var stillhet - generelt er motoren ikke hørbar, bare vannet spruter. Men Ariston vår kalles en av de roligste bilene. Vi tok ut lin - utmerket, rent, og dette er på 40 grader! Igjen er Ariston taper.

Etter vask blir pulveret ikke igjen i brettet, og mange europeiske maskiner gjør dette. Hver for seg vil jeg snakke om design, etter min mening er det ideelt. Panelet er behagelig, ingen hjul for å tiltrekke seg barn. Programmet kan velges automatisk, du kan stille inn alle parametere manuelt. Du kan legge til klesvask mens du vasker! Generelt sett er kona fornøyd, lintøyet er rent !! La oss se hvor lenge det vil vare.

Haier HW60-1281C

Haier vaskemaskin HW60-1281CValentina Eliseeva

Innkjøpsdato: oktober 2012

fordeler: vel vasker, komfortabelt og vakkert, lydløst, mange programmer

ulemper: Jeg har ikke funnet, og jeg tror at jeg ikke vil finne det

Vi forberedte oss på kjøpet på forhånd, leste anmeldelser, hvor det var mye bra med dette merket. Vi dro til butikken, og visste allerede nøyaktig hva vi ville kjøpe. Vennene til alle er helt Indesita-Ariston-Boshi, vi bestemte oss for å skille oss ut, og ikke forgjeves))) Masteren som installerte maskinen fortalte oss at dette er en av de beste modellene nå. Og det fungerer generelt lydløst, selv om gulvene våre er ujevn. Og sletter uhørlig og vrir seg stille. Generelt sett er jeg ikke overlykkelig !!!

Haier HW60-B1286

Haier HW60-B1286 omtalerKatya Dubovitskaya

evaluering: 4,5

Innkjøpsdato: februar 2013

fordeler: uvanlig design, arbeid av høy kvalitet, det er ingen overdreven støy under vasking, energiforbruk i klasse A +, økonomisk vannforbruk, muligheten til å justere programmer manuelt

ulemper: Bare ett program kan lagres.

Maskinen min gleder meg med utmerket vaskekvalitet og en vakker sølvfarge. Vask alt selv i kaldt vann, spesiallagde eksperimenter)) Sparer vann, energi også, masse programmer, og alt kan justeres manuelt! En liten ulempe: dessverre er minnet designet bare for 1 favorittprogram, jeg vil ha en til for full lykke. Og så er alt i orden, råder jeg!

Haier HW60-1201S

Haier-HW60-1201SSergey Korneev

evaluering: 5

Innkjøpsdato: november 2011

fordeler: supermaskin!

ulemper: er fraværende

Fem-pluss teknikk, jeg bruker den for tredje år, uten problemer i det hele tatt! Før det var Ariston, går ikke til noen sammenligning. Etter det er tøyet renere, og det fungerer stille, og det er flere funksjoner.

 

Haier HMS800TVE

Haier-HMS800TVEValeriy Fedorovich

evaluering: 2

Innkjøpsdato: januar 2008

fordeler: Vel, kanskje prisen

ulemper: lin etter vask er skitten; under drift skaper det støy og vibrerer

Vi valgte denne bilen fordi det ikke var noen fontene med penger, men den var den billigste i butikken. Som en bonus fikk vi også 30 kg pulver. Garanti for bilen i et år, det er akkurat den gang hun på en eller annen måte vasket. På en eller annen måte, fordi alt det hvite linet etter denne skrivemaskinen ble grått, ble alle håndklær og T-skjorter bortskjemt. Kona har allerede kjøpt Ariel og Tide, til ingen nytte.

Så hadde vi et trekk, hvoretter maskinen begynte å vibrere, selv om jeg installerte festebolter i løpet av turen, som forventet.Garantien var allerede avsluttet da, så jeg prøvde å finne ut av vibrasjonen selv. Etter å ha åpnet bakveggen ble det oppdaget en gummikjertel på gulvet, lik dem i Zhiguli. Det viser seg at de bare stakk den mellom sideveggen og støtdemperen, de fikset ikke en gang på noen måte! Vel, jeg la den til stedet, og maskinen fungerte igjen bra. Så merket de at sokkene hennes forsvant. Det viste seg at det ble dannet et gap mellom elastikken ved innløpet og trommelen, og sokker ble trukket inn i den under vasking og trukket under trommelen.

Som et resultat reiste trommelen seg, da mistet vi og fant)) Vi fikk sokkene, men etter denne historien begynte maskinen å tygge undertøy, og vi bestemte oss for å erstatte den. Med pengene var det allerede bedre, så de tok Bosch. Nå er lintøyet rent, og ingen hemoroider. Generelt kan Haier tas bare fra stort behov, bortsett fra prisen, det er ikke noe bra i det.

Haier HW50-12866ME

Haier HW50-12866ME omtalerArkady Efremov

evaluering: 5

Innkjøpsdato: Mai 2011

fordeler: Det ser anstendig ut, det er mange programmer, det fungerer stille

ulemper: ikke funnet

Maskinen fungerer fint, kvaliteten er god, ikke støy. Det er mange modus, og alt er så tydelig at instruksjonen ikke er nødvendig. Min kone liker det.

Haier HW50-12866ME

Haier HW50-12866ME omtalerValentina Roshchina

evaluering: 5

Kjøpsdato: Juni 2012

fordeler:

  1. Attraktiv design
  2. Det fungerer stille
  3. Programmer er enkle og enkle
  4. Vask alt
  5. Forbruker vann
  6. Blokkert av barn
  7. Mange forskjellige programmer
  8. Musikk signal på slutten av vasken

ulemper: Jeg håper jeg ikke kommer over dem!

Vi flyttet fra min mor til en egen leilighet, vår gamle Indesit ble overlatt til henne. Maskinen er forresten super, selv om den allerede er andre dusin, fungerer den som ny. Jeg begynte å studere priser, jeg skjønte at jeg bare kan ta indesit til oss, og om ham er det så mye negativitet i nettverket! Da valgte jeg allerede mellom Haier og Candy. Kineserne berømmer aktivt, bestemte seg for å ta en sjanse.

Vi kjøpte den, koblet den sammen, vasket den i to dager nesten uten pause og testet alle 10 modusene. Det fungerer fint, ingen støy i det hele tatt! Fargen er ikke-standard, gråblå, den kom akkurat opp til oss i badekaret, som om designeren plukket den opp)))) Programmer er alt for mennesker, alt er tilgjengelig og enkelt, uten behov for å sprenge hjernen din. Vanligvis liker jeg ikke å gi råd, men hvem spør nå, jeg anbefaler dette selskapet til alle, kvaliteten er super, og til en slik pris !!!

Haier HW50-12866ME

Haier HW50-12866ME omtalerGennady Protasenko

evaluering: 5

Innkjøpsdato: mars 2011

fordeler: ikke-vibrerende, ingen støy, behagelig og kompakt

ulemper: etter programslutt åpnes døra, som om en kork fra en flaske champagne fløy ut, og til og med temamelodien høres ut "nytt år kommer til å besøke oss"))) det er litt irriterende

Det er ingen klager på bilen - den slettes godt, vrir seg fantastisk ut, selv en første klassing vil finne ut av det med kontroll !! La oss se hva som skjer videre.

Haier HW60-B1286

Haier HW60-B1286 omtalerPata pata

evaluering: 4,5

Innkjøpsdato: januar 2013

fordeler: moderne, høy kvalitet, billig

ulemper: vet ikke

Vi bruker maskinen nylig, det er ingenting å sammenligne med, den er vår første. Før de kjøpte, leste de mye på Internett, inkludert om dette merket. Mange positive anmeldelser, så de tok et valg i hennes favør. Konsulenten snakket om funksjonene, funksjonene, alt passet oss, foruten at det ser solid ut og moderne ut. Jeg tror vi vil bli venner med henne.

Haier HW60-B1286

Haier HW60-B1286 omtalerVictoria Pavlyuchenko

evaluering: 4,5

Innkjøpsdato: desember 2012

fordeler: lydløs drift, enkelhet i drift, pris

ulemper: ennå ikke avslørt

Kastet den gamle Indesit-topplastingen og kjøpte en ny Haier. Det fungerer enda bedre - det gir mindre støy, klemmer godt, du kan også skylle det. Jeg har ikke mestret programmet enda, men jeg prøvde alt - jeg liker alt. Og du trenger ikke å dykke uendelig i instruksjonene for å forstå hva som er hva.

   

6 leserkommentarer

  1. Gravatar Michael Michael:

    På grunn av mangelen på reservedeler til denne maskinen, nemlig lagre og edderkoppen på trommelen, selger jeg de resterende delene og reservedelene til denne modellen. Jeg gir det ikke dyrt.

    • Gravatar Andrey Andrew:

      Hallo hallo. Haier hms800tve vaskemaskin trenger et takhåndtak. Hvis det er glad jeg vil kjøpe.

    • Gravatar Oksana Oksana:

      Jeg vil kjøpe en motor, 89154077664 Oksana, jeg venter på en samtale.

  2. Gravatar Vital Vital:

    Jeg har en Haier Haier HW60-B1286 eller noe lignende. Jobbet 3 år fløy lagre. Jeg fant det i bildeler for 600 r, men jeg fant også en oljetetning og også 600 r, slik at 1200 alle reparasjoner ikke er så kompliserte. Bare et verktøy er nødvendig, men alt er og er tilgjengelig.

  3. Gravatar Lyudmila Lyudmila:

    Jeg kjøpte en vaskemaskin Haier HWD 1406 serienummer CEOJM1E1600CSD380057 verdt 49.990,00 rubler.
    Imidlertid begynte det å vaske maskinen, etter en stund, å ruste på trommelens ytre sted, nemlig under vask samler det seg vann i tyggegummiet, når døren til vaskemaskintrommelen åpnes, helles en del av det akkumulerte vannet over gulvet som drenerer gjennom hele vaskemaskinen. Når du kontaktet butikken der den ble kjøpt i akseptavdelingen, forklarte en ansatt at butikken ikke var en produsent. Jeg anbefaler ikke bare for dette

  4. Gravatar Anonym anonym:

    Jeg kjøpte en bil i april 2011. I april 2018 brøt det. Garantiperioden var 7 år. Nå er det bare å kaste det i søpla. Reparasjon regnet veldig dyrt. Og jeg likte hvordan det slettes. Vasket perfekt!

Legg til en kommentar

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner