Всичко за пералните машини

Няколко пъти ключалката работи и това е всичко (Ariston ARSL85)

Ремонт на перални машиниВъпрос към капитана: Пералня Ariston ARSL85 няколко пъти се задейства заключването на вратата и това е всичко. Бутонът за старт и индикаторът за заключване мигат.

Нашият експерт, представител на компанията Samrem, отговаря:

Грешка F-01 - мотор + управляваща верига, помпа + управляваща верига, ненормално състояние на датчика за ниво. Но тази грешка има още 16 подкодове, които могат да бъдат определени само с помощта на специално оборудване. Във вашия случай проверете четките на двигателя и дали те са нормални (компенсирани повече от 15 мм, няма изгаряния), вижте модула (ако имате представа за електрониката). Или се свържете с съветника.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Константин Constantin:

    Здравейте Машина daewoo nano silver ag +. Той налива вода във всякакви режими, след това релето щраква с определена честота; барабанът стои на мястото на четката на двигателя; нов, когато два контакта са затворени, това реле започва да изсъхва десет, когато се отвори, спира и след известно време водата се оттича и всичко в тръбата на сензора за вода също издухва в самия клапан погледна през всички крака на модула нищо не пия ръцете барабанът върти лесно външен шум, няма пишеща машина около 10 години

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини