Всичко за пералните машини

Преглед и преглед на съдомиялната машина с наноразмер

чанта за съдомиялна машина с наноразмерЧантата за съдомиялни машини с наноразмер е уникално, напълно ново устройство, което според продавачите трябва значително да улесни използването на съдомиялната машина и най-важното да намали разходите за нейната работа. Не сме свикнали да се доверяваме сляпо на рекламните лозунги, така че в тази статия ще анализираме какво представлява нано чантата за съдомиялна машина, как да я използваме, както и да разгледаме отзивите на потребителите за този нов продукт. Надяваме се да намерите тази информация за полезна.

Защо се нуждаем от нано чанта?

За начало, нека да вземем решение относно въпроса, какво е nanobag? Лично това име, когато го чухме за първи път, не каза нищо. Nano bag е заместител на почистващи препарати и препарат за изплакване на съдомиялна машина. Ако копаете по-дълбоко, тогава това е пълен аналог топки за пране на дрехи на базата на турмалин, защото вътре в нанозака има тайна под формата на същите топки турмалин и други минерали.

Буквално, nanobag е малка възглавница, изработена от порест материал, пълнен с малки минерални топки. Задачата на тези топчета е да йонизират водата, изпомпвана в съдомиялната машина, от която тази вода става много активна и започва да унищожава всякаква мръсотия и мазнини, премахвайки всичко това от съдовете. В резултат на това според производителите получавате същите чисти съдове, както ако ги миете в съдомиялна машина, използвайки таблетки, прах и препарат за изплакване.

Обърнете внимание! Производителят твърди, че един нанопакет е достатъчен за 1000 цикъла на миене на съдове.

Как да използвате nanobag?

Чантата за съдомиялни машини с наноразмер се продава в оригиналната си опаковка и е изложена в пластмасова опаковка. Преди да започнете да миете чинии по която и да е програма, вие:

  • отворете опаковката (отнасяща се до кутията);чанта за съдомиялна машина с наноразмер
  • освободете торбата от полиетилен;
  • поставете го във всяка кошница за съдомиялна машина (поне горната част, поне отдолу);
  • затворете вратата и стартирайте програмата за миене.

Подчертаваме, че според производителя, в съдомиялната не е необходимо да поставяте никакви почистващи препарати или препарат за изплакване в допълнение към нано-чантата. Първо, това не е необходимо, и второ, химията, съдържаща се в почистващите препарати, със сигурност ще навреди на съдържанието на нано-торбичката и тя ще загуби свойствата си.

След като миялната машина завърши цикъла на миене, нано-торбичката трябва да бъде извадена и изложена на слънце за изсушаване. Това всъщност е цялата наука.

За да може нанобагът да работи по-ефективно, е необходимо да изберете режими на измиване при температура най-малко 60 0С, по-добре от 70 и повече.

Как хората реагират на тези продукти?

Като част от този параграф ние предоставихме истински отзиви на хора, които вече са успели да изпробват нано-торбички на практика. Това са отзивите.

София, Москвачанта за съдомиялна машина с наноразмер

Купих тази чанта с приятел за компания в един от продаваните сайтове. Покупката ми струваше 110 рубли, така че не се колебаех много. Щом ни го доставиха, веднага го тестваха върху най-мръсните ястия. Не бях срамежлива и сложих в съдомиялната машина мазен тиган, ястия с гулаш и други силно замърсени ястия и сложих нанопакет до него. Стартира програма за измиване за 1 час 20 минути при температура 70 0В. Ястията бяха изненадващо измити добре. Мръсотията дори се отдалечи от тиганите, но по всички съдове имаше бяло покритие.

Попита приятеля си, тя също каза, че съдовете са измити, но не перфектно, не като с средство за изплакване. По очилата имаше петна. На следващия ден се съгласихме да проведем експеримент, приятел вкъщи, а аз у дома. Първо измихме съдовете при температура 70 0С просто така, без чудо чувал, и втори път вече с торба - без разлика.Не знам какъв опит са имали другите хора в използването на „нанотехнологии“ (намериха положителни отзиви в мрежата), но моят приятел и аз смятам, че това е пълна измама. С чиста съвест поставихме оценка на нано-торбичката 2 - тествана на практика.

Катрин, Клим

Веднага след като разбрах за появата на нанобаг, веднага го купих. Все пак само 120 рубли на 1000 съдомиялни машини. За 1000 мивки ще сваля килограми на прах и литри препарат за изплакване, харчейки много пари за тях, и тук получавате почти безплатно използване на съдомиялната машина. Ползвам чантата вече половин година, купих същата за майка ми, отзивите от мен и от майка ми са най-положителните, съветваме всички.

За ваша информация! Продаваните в Европа и Съединените щанги наносъдържатели струват най-малко 50 долара. В Русия те се продават средно за 120-150 рубли - цената подсказва определени мисли.

Ирина, Калининград

Първата нано чанта за миялната машина, която донесох преди година и половина от Германия. Купих го там за 40 евро. Използва се дълго време и не може да се получи достатъчно - чиниите наистина блестяха с чистота, както в рекламата. Не беше достатъчно за 1000 мивки, това е сигурно, добре, може би 600-650, тогава качеството на измиване започна рязко да се влошава, а аз просто изхвърлих старата чанта и купих нова в магазин в Калининград за 120 рубли. Беше изненадващо, че той изобщо не мие чиниите, качеството на миенето е все едно миете чиниите просто с вода и сол. Изводът е следният: нано чантите, направени в Германия, повече или по-малко работят, но аналозите, продавани в Русия, не работят, по-добре е изобщо да не ги купувате - загуба на пари.

Наталия, Москва

Разчитах на похвалните отзиви на мои приятели и роднини и си купих нанобаг. Накратко, това е боклук, не мие нищо, съдовете на изхода са полу-мръсни, всички на петна и петна. За съжаление, нищо по-добро от прахове и таблетки за съдомиялни машини все още не е изобретено. И този опит трябва да се счита за неуспешен.

За да обобщим, отбелязваме нано-торбички за съдомиялни машини - това е един от опитите да се намалят разходите за работа на съдомиялна машина и да я направят по-безопасна и екологична. Всъщност и това се потвърждава от отзивите на потребителите, този опит беше неуспешен, поне що се отнася до тези продукти, продавани в Русия.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини