Всичко за пералните машини

Преглед на мини перални машини с въртене за лятна резиденция

пералня за лятна резиденцияМини пералня за летни вили. Звучи някак неправдоподобно. Каква е тази миниатюрна шайба, в която е вградена и функцията за въртене. Със сигурност това е много полезна техника, която много се цени от летните жители. Ние обаче няма да изпреварим себе си, нека да го разберем по ред.

За какви шайби ще говорим?

В този случай е важно да се определи терминологията. С други думи, трябва да разберем за какви перални машини ще говорим. Първо, тъй като пералнята се нарича мини, това означава, че тя трябва да бъде с относително малки размери, за да може да се носи. Второ, пералнята, която ни интересува, трябва да работи автономно от водоснабдителните и канализационните системи. Трето, такива перални машини за къщи трябва да извършват пълен цикъл на грижи за бельо. Това означава, че трябва да бъдат налични:

 • пералня;
 • изплакнете;
 • спин.

Пералните машини на активатора са в състояние да изтръгнат прането в присъствието на отделен резервоар, където се намира центрофугата.

Основният улов е в цикъла на въртене, тъй като има много компактни перални машини за летни къщи, които могат да работят без течаща вода и да мият и изплакват прането. Не се интересуваме от такива машини. Нужни са ни само онези, които са в състояние да изтръгнат прането, и ние ще посветим прегледа си на тях.

Преглед на модела

Забравих да кажа, че пералнята на вилата все още трябва да бъде сравнително евтина. Всъщност за лятна резиденция малко хора купуват скъпа компактна пералня, въпреки че, разбира се, има всякакви случаи. Вилната версия на пералнята е евтин вариант и ние се опитахме да се придържаме към тази концепция, когато изготвихме това ревю. Да, ето го.

Assol HRV50-880S. Евтина перална машина за активатор, произведена в Китай с пералня и центрофуга. Въпреки факта, че тази пералня може да измие 5 кг пране веднага и да изтръгне 4 кг, размерите й са много скромни Ш х Г х В - 69 х 40 х 84 см. Тази пералня е лесна за превоз в кола, а ако е необходимо, тя може да бъде преместена защото тежи около 14 кг. Цената на тази машина варира от 110 до 120 долара.

Assol XPB50-880S

Фея SMP40. Ако имате нужда от още по-компактна и евтина машина за активиране с екстракция за подаване, способна да работи независимо от наличието на водоснабдяване, тогава трябва да обърнете внимание на този модел. Размерите му Ш х Г х В - 69 х 36 х 69 см, като в същото време е в състояние да измие 4 кг пране и изстисква 3,5 кг. Пералнята тежи 13,9 кг.

FairySMP 40

 

Приказните мини перални машини обикновено са добре обмислени, компактни, просторни и най-важното - с ниска цена. По-специално този модел струва само 75 долара. Можете да разберете мнението на потребителите за пералните машини на тази марка, като прочетете статията Отзиви за перални машини Fairy.

Leran XPB42-4288S. Това е китайска перална машина за активиране с два резервоара, за измиване и за предене. Натоварването на прането по време на пране 4,2 кг, с извличане 3,5 кг, скоростта на въртене достига 1400 оборота, което ви позволява да изстискате прането много високо. Машината има механично управление, разход на вода за едно измиване 35 литра. Водата може да бъде предварително загрята в кофи и да се излива във вана за измиване. За даване на отличен вариант. Размерите на машината също са малки W x D x H - 66 x 65 x 85 cm, тегло 16 kg. Средната цена е 108 долара.

Leran XPB42-4288S

Фея SMP60N. За тези, които искат да се сдобият с по-просторна пералня, можете да видите модела Fairy SMP60N. Резервоарът й за миене съдържа 6 кг пране наведнъж, а центрофугата 4,5 кг. Нещо повече, неговите размери Ш х Г х В - 69 х 36 х 69 см, както и моделът SMP40, който сам по себе си е изненадващ, а теглото е 15 кг. Но изненадите не свършват дотук. В допълнение към обичайната програма за пране, тази машина има режим на пране на деликатни тъкани, което означава, че дори връхните дрехи могат да се перат без проблеми в тази пералня. Средната цена на един модел е 120 долара.

Този модел е почти единственият сред активаторите, който има режим на пране на нежни тъкани.

Славда WS-80PET. Друга задействаща машина с голям товар. Разбира се, може да се нарече компактен с голям участък, в края на краищата Ш х Г х В - 82 х 47 х 90 см, но теглото му е сравнително малко около 16 кг, което означава, че е доста подходящо за превоз в пътнически автомобил до страната. Основното предимство на модела е зареждането на спално бельо, тъй като една машина може да изпере 8 кг дрехи за 1 път и да стисне 6 кг. Пералната машина изважда нещата доста добре, защото скоростта на въртене на барабана на центрофугата е 1350 об / мин. Машината струва средно 140 долара.

Славда WS-80PET

Redber WMT 40P WHITE. Китайска мини пералня с активатор с функция въртене. Тя може да мие не повече от 4 кг пране наведнъж, изстисква дори по-малко от 3,2 кг. Размери на калъфа Ш x Г х В - 68 х 38 х 68 см, тегло 13 кг, подходящо за превоз и превоз в лек автомобил. Бельото се стиска със скорост до 1300 об / мин. Резервоарът е изработен от доста висококачествена пластмаса, която може да издържи ниски температури до -50 градуса, което е важен фактор за подаване. Такава техника струва около 92 долара.

Redber WMT 40 P Бял

Плюсове и минуси на мини шайби

Миниатюрните перални машини за лятна резиденция имат значителен брой предимства, поради което те са обичани не само от летни жители, но и от жители на частни къщи, възрастни хора, ергени и много други. В крайна сметка, просто помислете:

 • такава пералня е абсолютно независима от наличието или отсъствието на водоснабдяване и канализация, излейте вода с кофа и отидете, измийте колкото искате;
 • размерите на летните къщи са повече или по-малко скромни, във всеки случай такава кола ще влезе в багажника на лек автомобил без проблеми и пак ще има много място;
 • въпреки скромните размери, тези шайби са доста просторни; някои измиват веднага до 8 кг пране;
 • машините, описани в нашия преглед, също имат центрофуга, която позволява не само да се измие и изплакне прането, но и да се изтласка по висококачествен начин;
 • мини колите са не само с малки размери, но и с леко тегло, което също говори в полза на лесното им транспортиране до къщичката и обратно;
 • мини колите имат много лесно и достъпно управление и възрастните хора, които обикновено са много консервативни и не харесват съвременните технологии, също ще се справят с нея.

Тези перални машини също имат недостатъци. Въпреки че тук, от коя страна да погледнем. Ако сравните тези машини с автоматични шайби, тогава те със сигурност ще загубят, но ако се опитате да бъдете по-обективни, можете да подчертаете следните недостатъци.

 1. Тези шайби имат много малко функции, което не ви позволява да миете деликатни неща в тях, но има изключения.
 2. За да перете дрехи в такава машина, е необходимо да сте наблизо. Трябва да излеете вода, да започнете измиването, да източите отпадъчната вода, да излеете чиста вода и да започнете да изплаквате. След това трябва да прехвърлите прането на центрофуга и да изстискате. Всичко това е доста неудобно.
 3. В такива машини не можете да загрявате водата, така че трябва да придобиете титан в лятна вила, да използвате обикновен бойлер или да загреете водата във фурна. Водното отопление е допълнителна инвестиция на време.

В заключение отбелязваме, че миниатюрните перални машини с активатор и центрофуга за къщички са отлично решение, ако искате да перате дрехи с високо качество почти в условия на пътуване. Разбира се, тези шайби по функционалност са значително по-ниски от автоматичните машини, но това е от коя посока да се гледа. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини