Всичко за пералните машини

Малки перални машини - преглед

Мини пералняМалките перални машини станаха много актуални през последните години. Това не е изненадващо, защото не във всеки апартамент има място за стандартни размери, а този елемент е просто незаменим във всяка къща.

Помислете за модел на Renova WS - 15 T. Тя се справя с 1,5 кг пране за едно пране, а теглото му е само 5 кг. Производителите ясно са проектирали рекорден модел в съотношението на масата на бельото и самия апарат. Полуавтоматичните мини-въртящи се перални машини никога няма да могат да угодят толкова, колкото правят автоматичните машини. Нека се опитаме да се справим с продукти като мини перални машини.

Историята

През 2013 г. Чанги Хан създаде продукт, който с право може да се нарече запис! Най-малката автоматична пералня, която е в състояние да изпълнява функцията за гладене с пара. Тя се казваше Соло поради факта, че тя може да побере само едно.

Такава машина може лесно да бъде окачена на стената и на външен вид е напълно различна от обикновената пералня. Размерът му е около 40 см дължина и 13 см височина, няма нужда от вход за вода. Пералня с толкова малък размер определено впечатли цялото население на страната.

Перални машини под мивката

Малка пералня

Компактните перални машини с предно зареждане са много удобни за поставяне под мивката или в шкафовете в кухнята. По този начин получаваме запазено място в интериора на кухнята и „работен кон“, който ще служи вярно в продължение на много години. Що се отнася до размерите, в продажба можете да намерите модели, започващи от 67 cm.

Вероятно е разумно да се каже, че Европа и Америка са известни със своята функционалност на технологиите. Затова е най-вероятно там мини пералня да е инсталирана не под мивката, а зад стилна врата на шкафа. Това може да се потвърди от наличието на плотове с мивка под пералнята.

В резултат на това мини автоматичните перални перфектно са разположени в секции от шкафове под мивките. Ако говорим за местните производители, мивка с водна лилия ще бъде добър вариант, за тези модели дренажът се намира в далечния ъгъл. И това перфектно решава всички проблеми с комуникацията за малка пералня под ръчната пране.
Има и други опции за мивка, които са чудесни за перални машини.

Когато инсталирате, си струва да разгледате една важна подробност:

Гофрираният маркуч не трябва да се огъва под остър ъгъл, това може да доведе до някои неприятни последици.

Конвенционални и вдлъбнати

Малка вградена пералняВградените уреди трябва да бъдат проектирани така, че да са красиви, да отговарят на стила на стаята или да се крият зад вратата на шкафа. Продуктът също трябва да има лесен достъп.

Какви домакински уреди от този тип има в магазините:

  • в магазините може да попаднете на мини пералня с размери 67 - 70 см (опция „за пране“);
  • и 82 см компактна пералня, която лесно се монтира в мебели и повтаря нейните контури.

Последният модел често се изпълнява вече с врата, която скрива барабана от поглед. С такава врата машината е вградена в мебелния комплект и се превръща в хармонично парче мебели. Все още има опция, когато предният панел е част от повърхността на шкафа - може да се види, но изглежда много естетически приятен.

Заслужава да се отбележи, че понякога можете да намерите машина с дълбочина само 55 см, те също се наричат ​​тесен модел. Подобни продукти също са в търсенето в съвременния свят.

Малките перални машини спестяват място в апартамента

Не е необходимо да се купуват модели на автоматични машини с малки размери, за да се интегрира в мебелите. В малки апартаменти, в малки къщи, когато има малка баня, хората предпочитат да използват обикновени невградени уреди.Въпреки факта, че ако семейството не е голямо, тогава често няма нужда от устройства с големи размери.

Често хората купуват компактни перални машини с най-високо зареждане, тъй като в много отношения това устройство е по-удобно. В семейства, където има малки деца, особено се препоръчва да се обмисли вариантът с вертикално натоварване. Децата не стигат дотам и такива неприятности винаги са по-малко.

За да обобщим

Пералнята е чудесен помощник в къщата и заема малко място. Може да се монтира в мебели или да се монтира под мивката за ръце. Всичко зависи от способността да свържете всички необходими комуникации на това място.

Той има и недостатък, който е скъпа цена. Монтирането на такива модели се извършва в ограничено пространство и затова понякога е трудно. Факт е, че такива вградени уреди не могат да се натискат на колелца, например при съдомиялни машини. Това е логично, тъй като по време на въртене устройството работи с високи скорости и има вибрация.

Вградената пералня има няколко предимства:

  • тя не призовава очи. Той е напълно невидим за гостите и домакинството;
  • децата не смущават машината по време на миене;
  • животните не хапят маркучите;
  • Основното предимство е естетиката и поддържането на комфорт в апартамента.

Автоматична машина - това е просто незаменим помощник във всяко семейство. Разбира се, човек избира кой вариант е подходящ за домашната му среда.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини