Всичко за пералните машини

Мини перални машини за летни къщи

мини шайби за летни къщиМалките перални машини са необходими не само за тези, които нямат достатъчно място в апартамента, за да инсталират пълноценни уреди, но и за тези, които живеят в страната през летния сезон. Най-често летни жители купуват мини перални, защото трябва да мият дрехите малко. Какви автомобили са полезни за използване в летните условия, трябва да разберете.

Видове автомобили

Като начало си струва да разберем кои автомобили принадлежат към малките. Всичко е доста просто, пералните машини от барабанен тип и полуавтоматичните машини от тип активатор също могат да бъдат малки. Разбира се, автоматичните машини са по-популярни. Те са лесни за управление, но са „натъпкани“ със сложна електроника, която е уязвима от пренапрежения и това се случва по-често в страната.

машина с малки размериМини машината автоматично поради нестандартните си размери е много по-скъпа. Също така отбелязваме, че на пазара няма толкова много модели такива машини. Автоматична пералня за лятна резиденция се избира в случай, че старото оборудване в апартамента е сменено. Стара кола е откарана в страната, а нова е инсталирана у дома. Ако имате нужда от малка машина и евтина, по-добре е да закупите полуавтомат.

Активиращите машини са без завъртане, наричат ​​се още мини коли или „Бебе“, както и машини за въртене. По принцип автомобилите с две цистерни също са с малки размери и тежат до 20 кг. Всички те не изискват водоснабдяване и канализация, водата се излива в резервоар веднага с кофа. Въпреки че някои имат специален маркуч, който може да се сложи на кран, но в страната има точно такъв кран.

Важно! Машина тип активатор може да бъде оставена за зимата в неотопляема къща, докато автоматична машина може да не издържи такова "зимуване".

перални машини с и без предене

Как да изберем най-доброто

Можете да закупите всяка пералня за лятна резиденция, но преди да направите това, трябва да отговорите на въпросите:

  1. Има ли водоснабдяване в страната? (Когато машинна инсталация без водоснабдяване могат да възникнат трудности, така че не бързайте в такъв избор).
  2. Колко често ще миете и колко пране ще сложите в машината? При честа употреба машината ще бъде по-подходяща, натоварването й ще бъде повече и двигателят няма да прегрява.
  3. Какъв тип пране ще миете и имате ли нужда от допълнителни функции за това? За просто градинарство и легла, активатор ще бъде достатъчен, но автоматична машина е по-подходяща за пране на деликатни тъкани.
  4. Имате ли нужда от въртене? Завъртането е функция, която ще ви спести време и усилия. Според нас не бива да отказвате подобна функция, активаторните машини с екстракция не са много по-скъпи без извличане, но ако всичко е свързано с размерите, тогава решете сами.
  5. Колко пари можете да похарчите за закупуване на кола за лятна резиденция? Колкото по-малка е сумата, толкова по-лесна ще бъде техниката, но това не означава, че ще е лоша, може да бъде икономична.

Не забравяйте! Колкото по-сложно е оборудването, толкова по-труден е неговият ремонт. Малко вероятно е да искате да поправите автоматична машина, проектирана за лятна резиденция.

Ако отговорите на всички тези въпроси дори преди да отидете в магазина, тогава има повече шансове да си купите по-добра кола. Ще вземете предвид всичко, което е важно за вас, в магазина те могат да наложат стоките, които трябва да бъдат спешно продадени и изобщо не е необходимо те да отговарят на вашите изисквания.

Преглед на мини колите

Помислете за най-популярните перални машини за летни къщи, които са в търсенето в магазините. Сравнете техните характеристики.

Baby-M SM-425 - пералня без свързване на водопровод. За един цикъл може да измие не повече от 1 кг пране. Машината има механичен таймер. В края на цикъла настъпва автоматично изключване. Комплектът включва и маркуч за източване на водата, така че няма да възникнат проблеми с работата. Машината може лесно да се движи и транспортира, защото теглото й е само 9 кг.И струва около 48 долара.

Бебешкият модел 225 е друга машина, произведена от Русия. Тя се различава от предишната форма на резервоара и теглото на това „бебе“ е 8 кг. Средната цена е 45 долара.

пералня

Fairy-2 - пералня, добре подходяща за летни къщи. В тази машина можете веднага да измиете 2 кг пране. Той е малко по-голям от предишните модели, теглото му е 14 кг. Цената му е 56 долара.

Princess SM-1 Blue - пералня с товар от 1 кг пране. Самата машина е много малка и тежи само 5 кг. Таймерът на това "бебе" е проектиран за 15 минути. Цената е 52 долара.

Автомобили феи и принцеси

Snow White XPB 30-2000S е малка пералня с товар до 3 кг сухо пране. Тя има много положителни отзиви, добре пригодени за даване. Цената е само 48 долара.

Снежанка XPB 45-968S - този активатор се върти. Може да измие 4,5 кг, и да изстиска 4 кг. Потребителите отбелязват, че колата се мие добре, има ловец на купчини. Но има недостатъци, къс захранващ кабел, неясни маркучи. Мнозина не използват маркуч за водоснабдителна система. Като цяло, за да се даде добър вариант.

перални машини Снежанка

Има много производители на активиращи машини. Пералните машини за летни къщи се събират не само в Русия, но и в Китай и Беларус. Вече писахме за някои производители на такова оборудване в статията Полуавтоматични перални машини за лятна резиденция. Бъдете внимателни, когато купувате мини автомобил, огледайте го от всички страни, проверете аксесоарите. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини