Всичко за пералните машини

Рейтинг на най-добрите перални машини със сушилня

Рейтинг на най-добрите перални машини със сушилняКой не иска да излезе чиста и готова за носене пране от колата, без да мие, без да мисли за това къде и как да изсуши мокрите неща. Оборудването за измиване и сушене ще помогне за това. Техниката 2 в 1 позволява не само висококачествено почистване на дрехите, но и бързо изсушаване на тях, предотвратявайки образуването на гънки. Преди да купите, трябва внимателно да проучите характеристиките на пробата, която харесвате, да съпоставите параметрите на капацитета и допълнителните опции с нуждите на семейството. За да ви помогнем в избора ви, ще ви предоставим преглед на най-добрите перални машини със сушилня.

Hotpoint-Ariston FDD 9640 B

Интересно предложение от известна марка. Потребителите високо оцениха модела, отбелязвайки високото качество на измиване, голям набор от функции и допълнения, мощно сушене, стилен дизайн, икономичност. В същото време в барабана за пране могат да бъдат заредени до 9 кг сухи предмети, а не повече от 6 кг мокро пране могат да бъдат изсушени. Пералнята има стандартни размери, дълбочина, ширина и височина съответно 60, 60 и 85 см. В допълнение към описаните предимства, тази проба се характеризира с:

 • електронно интелигентно управление на процесите;
 • 16 различни програми за пране;
 • удобен цифров дисплей;
 • ефективна екстракция (до 1400 оборота в минута);
 • висока икономия на енергия;
 • ниско ниво на шум (до 53 dB).

Средната цена на Hotpoint-Ariston FDD 9640 B е около 55 хиляди рубли. Определеният от производителя експлоатационен живот е 10 години. Допълнителни предимства на пералнята се считат за оборудвана със система за защита на случая от аварийни течове, възможност за заключване на контролния панел от деца. Интелигентността автоматично предотвратява дисбаланса в барабана, следи нивото на пяна, образувана по време на процеса на измиване.

Siemens WD 15H541

Сушилнята за миене заема заслуженото си място в класацията. Според отзивите на потребителите е много удобно да се контролира пералнята поради интуитивния й интерфейс, машината работи почти безшумно, перфектно почиства всяка мръсотия и бързо изсушава дрехите. Самостоятелен преден автомобил има добри характеристики.Siemens WD 15H541 Hotpoint-Ariston FDD 9640 B

 1. Капацитетът на барабана е до 7 кг, като в същото време не се допуска сушене на повече от 4 кг пране.
 2. Текстовият дисплей е оборудван с ярка подсветка.
 3. Най-високият клас на пестене на енергия "A +++".
 4. 15 режима на измиване, включително антиалергенно третиране на прането.
 5. Допълнителна програма за премахване на упорити петна.
 6. IQdrive инверторен двигател.
 7. Функция SpeedPerfect, позволяваща постигане на желания резултат от почистване за по-малко време.

Устройството е оборудвано със сензор за забавяне на началото на прането. Пералнята е напълно защитена от течове, детска намеса и прекомерно разпенване. Барабанът VarioSoft, който има специална повърхност, ви позволява да постигнете максимално качество на пране. Пералните и сушилните от висок клас струват около 90 000 рубли.

Electrolux EW7WR447W

Приличен модел пералня от шведската марка. Средната цена на оборудването е 59 000 рубли. Максималният капацитет на барабана за пране е 7 кг. Започвайки режима на сушене, в същото време е позволено да се зареждат не повече от 4 кг неща. Удобният цифров дисплей осигурява удобно управление на интелигентността.

Electrolux EW7WR447W има висок клас на измиване. Икономично консумира електрически и водни ресурси. В зависимост от типа плат и степента на замърсяване, можете да изберете един от 14 предоставени режима на пране. Други параметри на машината:

 • скоростта на въртене е регулируема, но не повече от 1400 оборота в минута;
 • функция за предотвратяване на прекомерно разпенване;
 • автоматично балансиране на барабана по време на измиване и предене;
 • таймер за забавяне на старта на процеса до 20 часа;
 • антиалергенно лечение на дрехи.

Възможно е да заключите контролния панел на системата, ако е необходимо.Оборудването за миене и сушене е напълно защитено от течове, което повишава безопасността на работа на устройството. Ниското ниво на шум ви позволява да стартирате пералнята по всяко време без дискомфорт за членовете на семейството.

Weissgauff WMD 6160 D

Просторен блок, заслужено включен в нашата класация на перални машини със сушилня. Цената ще изненада приятно купувача - за около 34 хиляди рубли можете да получите модерно многофункционално оборудване.Weissgauff WMD 6160 D Electrolux EW7WR447W

Самостоятелното устройство има тип предно зареждане. В същото време не повече от 10 кг неща могат да бъдат заредени в барабана. Използваната от производителя система за директно задвижване значително увеличава експлоатационния живот на оборудването. Възможно е да се напишат потребителски програми с оптимални параметри за измиване спрямо интелекта. Машината е различна:

 • рентабилност, най-високият клас на енергоспестяване - „A +++“;
 • ефективно извличане при скорост до 1600 об / мин;
 • частична защита срещу изтичане;
 • възможността за бързо измиване.

Инверторният електромотор увеличава надеждността на технологията. 14 режима на почистване ще ви позволят да изберете програма в зависимост от материала, мръсотията и цвета на дрехите. Таймерът за забавяне ви позволява да зададете желаното време за стартиране на процеса в рамките на 24 часа. Когато режимът на сушене е активиран, в барабана трябва да има не повече от 7 кг неща. За да изсушите дрехите, можете да стартирате един от трите налични режима.

Daewoo Electronics DWC-PHU12Y1P

Супер приспособима машина от корейски производител съчетава отлично качество на сглобяване и високи стандарти на пране. Уникалният наклонен барабан улеснява процеса на използване на устройството, няма нужда да се навеждате, за да заредите прането. В същото време в шайбата се поставят до 15 кг неща, което е достатъчно, за да обслужва най-голямото семейство.

Благодарение на технологията Eco Bubble измиването става още по-ефективно - водата се насища с въздух и прониква по-добре в тъканите от влакна, като по този начин премахва и най-трудните замърсявания.

DaewooElectronics DWC-PHU12Y1P е в горната част на най-добрите машини поради своята универсалност. Технологията AddWash ще помогне на домакините, които вече са започнали да мият, да хвърлят забравените неща в барабана. Опцията за самопочистване на резервоара ви позволява да поддържате вътрешните повърхности на шайбата чисти. Други характеристики на модела:

 • сушене до 8 кг неща;
 • сензорно управление на интелигентността;
 • пълна защита на системата срещу случайни течове;
 • 14 програми за измиване на различни продукти;
 • сензор за оптимална дозировка на почистващ препарат;
 • наличието на записи на потребителски режими в паметта.

Заслужава да се отбележи, че машината, в сравнение с предишните проби, консумира значително повече електроенергия, класът на консумация на енергия е доста нисък - "C". Средната цена на пералня е 60 хиляди рубли.

LG FH-6G1BCH2N

Автоматична машина с система за директно задвижване няма износени елементи в своя дизайн, което може да доведе до преждевременна повреда на устройството. В допълнение към надеждността, потребителите отбелязват шикозната функционалност на оборудването, отличното качество на почистване на прането, възможността за дистанционно управление на системата.

Барабанът LG FH-6G1BCH2N, който побира до 12 кг дрехи, не се върти в една посока, а коригира работата си, като се фокусира върху качеството на заредените предмети и степента им на замърсяване. Опцията „6 движения на грижа“ ще спести нещата, като в крайна сметка не влоши качеството на прането. Моделът е различен:LG FH-6G1BCH2N Daewoo Electronics DWC-PHU12Y1P

 • способността за диагностициране на мобилни проблеми в системата;
 • висока икономия на ресурси;
 • мощен спин;
 • повишена безопасност (защита от течове, детска намеса, дисбаланс, прекомерно разпенване);
 • дванадесет програми за пране;
 • TrueSteam функция за обработка на пара;

Ако е необходимо, е позволено да свържете устройството директно към тръбите за гореща вода.

В паметта на интелигентността можете да запазите любимите си опции за пране. Технологията AddWash ви позволява да зареждате забравени неща в барабана. Функцията за самопочистващ се барабан предотвратява появата на мухъл и отлагания по повърхността.

Bosch WDU 28590

Модерната машина, лансирана от марката Bosch през 2018 г., се отличава с немска надеждност. Комплект от 14 автоматични програми за пране позволява на потребителя да избере оптималния режим в зависимост от конкретната ситуация. Температурата на измиване може да варира от 20 до 90 градуса, скоростта на въртене се регулира от 400 до 1400 оборота в минута. функция VarioPerfect осигурява перфектно почистване с минимална употреба на вода и енергия. Основните предимства и технологични параметри на Bosch WDU 28590:

 • вместимост на барабана - до 10 кг неща;
 • сушене до 6 кг на цикъл;
 • опция за самопочистващ се барабан;
 • сензор за отложен старт за един ден.

Цифровият дисплей ще уведомява потребителя за напредъка на програмата. Възможността за заключване на контролния панел ще предпази машината от детска намеса. Инверторният двигател EcoSilence Drive осигурява дълъг експлоатационен живот и най-безшумната работа на оборудването.

Vestfrost VFWD 1260 W

Универсален "домашен помощник", който е в състояние да изпълнява няколко задачи наведнъж. Просторен барабан ще позволи да се перат до 7 кг дрехи на цикъл, да се изсушат до 5 кг бельо. 15 специални програми ви позволяват да изберете оптималните параметри за почистване на всякакви неща. Пералнята е оборудвана със система за самодиагностика при възникващи проблеми, ако бъде открита неизправност, устройството веднага ще ви уведоми за това.Vestfrost VFWD 1260 W Bosch WDU 28590

Vestfrost VFWD 1260 W има програма за половин товар, която ви позволява да намалите консумацията на вода, светлина и прах за пране с малко количество неща. Опцията за забавено стартиране активира машината в момента, който сте задали. Функцията за заключване на дете заключва контролния панел, за да предотврати намесата на детето в процеса на измиване.

SchaubLorenz SLW TW9431

Пералня от немска марка съчетава просторен барабан, интелигентно управление на процесите, голям брой добавки и режими, приятна цена. Класът на ефективност на изпиране е определен на високо ниво, което означава, че оборудването ще се справи перфектно с всякакви замърсявания. Технологични параметри на този модел:

 • максималното допустимо тегло за единичен товар е 9 кг;
 • сушене до 6 кг неща;
 • клас на консумация на енергия - “A”;
 • максимална скорост на въртене - 1400 об / мин;
 • 15 специални режима на почистване.

Изсушаването става с течение на времето. Корпусът на машината е защитен от случайни течове. Интелигентността предотвратява прекомерното образуване на пяна по време на измиване. Таймерът за забавяне ви позволява да стартирате процеса в най-удобния момент.Samsung WD8122CVB SchaubLorenz SLW TW9431

Samsung WD8122CVB

Просторна пералня с функция за сушене в стилен корпоративен дизайн. Той е оборудван с голям люк и може да почиства до 12 кг пране на цикъл, така че измиването на цялостните продукти вече няма да е проблем. технология волт Контролът ще предпази оборудването от пренапрежения и напрежения.

Samsung WD8122CVB е оборудван с добавката SilverNano, в която сребърните микрочастици проникват във влакната и имат антибактериален ефект върху тъканта.

Машината от корейския производител е различна:

 • вградена опция за самодиагностика;
 • система за защита от прегряване;
 • наличието на самопочистващ се филтър;
 • мощно извличане при скорост до 1200 об / мин;
 • Добавка "против миризма";
 • специален барабан Diamond Jog Dial, чиято повърхност осигурява ефективно измиване на бельо;
 • функция за самопочистване на повърхността на барабана.

Вместимото устройство с възможност за изсушаване се характеризира с икономична консумация на енергия. Средната цена на машината е около 43 хиляди рубли. Такава цена е оправдана от шикозната функционалност, голям брой добавки и повишена безопасност на работата на оборудването.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини