Всичко за пералните машини

Преглед на прахове за пране на листа

Преглед на прахове за пране на листаПроизводителите на домакински химикали не се уморяват да изненадват домакините с най-различни форми препарати за пране. Днес нещата могат да се почистват не само с обичайния прах, но и със специални гелове, топки, капсули и чаршафи, разработени по най-новата технология за измиване. Ще разберем каква е същността на праха за пране на листа, дали наистина подобрява качеството на почистването, колко удобно е да го използвате. Представяме на вашето внимание и преглед на най-добрите марки средства на тази форма.

С какво се занимаваме?

Наскоро канадците изобретяват ултраконцентрирани чаршафи за измиване, но инструментът вече придоби популярност на пазара на битови химикали. Как да използваме иновативно развитие? Преди да измиете, тънък лист трябва да бъде разделен на 2 равни части и поставен в секцията за дозатор или поставен директно в барабана на автоматичната машина. Какви са предимствата на производителите на перилни препарати?

 1. Сто процента разтваряне във вода и измиване от тъканта след изплакване.прахът изглежда доста особен
 2. Рентабилност - една лента е достатъчна за почистване на 5 кг пране, а пакет продукти с тегло около 100 грама ще замени 5 кг сух прах.
 3. Възможност за използване във всеки режим на измиване (продуктът работи еднакво добре в хладна вода и загрята до 95 ° C).
 4. Запазване на яркостта на цвета на тъканта.
 5. Подходящ за грижи за детски неща.
 6. Не съдържа фосфати, токсични вещества, оцветители, парабени, така че може да се използва от страдащите от алергия.

Листовете могат да се използват за пране на всякакъв вид плат, с изключение на вълна.

Също така е много удобно да съхранявате прах за пране в чиниите. Опаковката е толкова компактна, че се побира дори на малък рафт или в малък шкаф. Листовете нямат способността да събират прах, така че хората с алергии не трябва да се страхуват да използват този продукт за почистване на дрехи.

Прахът за пране на листа има много дълъг срок на годност, до 5 години. През това време продуктът няма да загуби своето качество и полезни свойства. Както виждаме, като цяло чаршафите са много удобни за употреба, те са хипоалергенни, имат добър състав, перфектно се изплакват от тъканта и са подходящи за почистване на нещата от цялото семейство. Затова си струва всяка домакиня да опита този вид почистващ продукт.

Dizolve

DizolveЛистовете на този производител са подходящи както за ръчно, така и за автоматично изпиране, за снежнобяли и цветни тъкани. Детергентът съдържа изключително естествени компоненти от растителен произход. Купувачите похвалиха качеството на този продукт, което се вижда от големия брой положителни отзиви. Потребителите отбелязаха лекотата на използване на плочите, тяхната безопасност, хипоалергенност, ефективност. Също така, продуктът е подходящ за измиване в твърда вода, неговите частици в същото време омекотяват течността.

Съставът на продукта не съдържа вредни фосфати, повърхностно активни вещества или оптични избелители, които са вредни за хората и околната среда. Основата на Dizolve са нишестето, глицеринът, сулфоновите киселини, натриевите соли.

Срокът на годност, определен от производителя, е 49 месеца. Цената на три пакета чинии, което е достатъчно за 96 измивания, е 1200 рубли. Съгласете се, това е доста икономично, като се има предвид, че прахът се купува средно веднъж на 5-6 месеца.

Вълна с прясно измиване

Вълна с прясно измиванеПродуктът с ултра концентрирана марка Wave, произведен в Хърватия, с право се счита за един от най-добрите. Иновативното развитие перфектно се справя с различни видове замърсявания, премахва дори упорити петна. Плочите са подходящи за миене на ръка, както и за почистване на неща в пералнята. Температурният режим, при който е допустимо използването на продукта, варира от 30 ° C до 95 ° C. Затова продуктът е подходящ за режим „Деликатно измиване“ и за програма „Нежно кипене“.

Прах за пране на листа “Fresh Wash” може да се използва при почистване на всички видове тъкани с изключение на вълна. Що се отнася до цветовия параметър, инструментът е подходящ както за бели, така и за ярки неща. Основата на концентрирания продукт е нишесте, глицерин, анионно повърхностно активно вещество и други добавки. Струва си да се отбележи, че в състава няма компоненти, опасни за здравето на хората.

Клиентите, използващи почистващ препарат в чиниите, бяха доволни от качеството на измиването. Мнозина отбелязват хипоалергенността на продукта, считат това за основен параметър при пране на детски дрехи.

Пет пакета лист прах са достатъчни за 192 измивания. За партито трябва да платите 1800 рубли. След като закупите продукта, можете да забравите за покупките за 8-9 месеца. Така че един цикъл на почистване на дрехи ще струва само 9 рубли, което, разбира се, е доста евтино.

Докосване до природата

Комплект чинии от китайски производител също ще ви зарадва с брилянтно качество на измиване и изгодна цена. Продуктът може да се използва за автоматично и ръчно почистване на пране от всякакъв цвят. Докосването до природата не съдържа фосфати, консерванти или вредни химикали. Детергент за листа:Докосване до природата

 • изразходва се много пестеливо;
 • препоръчва се за чувствителна кожа;
 • придава на нещата мекота и нежен аромат;
 • се справя с упорити петна;
 • не изсушава ръцете;
 • безопасен за хората и природата.

Цената на 30 листа на Touching Nature е около 330 рубли. Една плоча, благодарение на концентрираната формула, ще бъде достатъчна за един или два цикъла на измиване.

Hanjang

Практичният, хипоалергенен и безопасен лист на прах от корейския производител заслужава специално внимание. Благодарение на компактната си опаковка, тя ще ви позволи да не се препъвате повече върху отворени торби със сух прах за пране. Плочките, 90% концентрирани, ще се справят с всякакъв вид замърсяване. Ханджангът се допълва от система за защита, която ще предотврати деформация на прането по време на пране.

Нанотехнологичната плоча напълно се разтваря и работи перфектно дори в студена вода.

Заслужава да се отбележи антистатичният ефект, създаден от корейския инструмент за листове. Ханджанг също ще се справи с неприятните миризми, след измиване на нещата ще придобие свеж, лек аромат. Съставът съдържа само естествени компоненти, които не са вредни за човешкото здраве и околната среда. Основни добавки: вода, сребро, глицерин, нишесте.

TekRevolyushen

TekRevolyushenПрах за пране на листа от тази марка е идеален за почистване на продукти, изработени от естествени и изкуствени тъкани. Можете да използвате продукта при пране в автоматични или полуавтоматични машини. Tech Revolution премахва сложни петна дори в студена вода, поради високата активност на ензимите.

Продуктът е напълно изплакнат от тъканите от влакна, като не оставя следи върху дрехите. Идеален за пране на детски дрехи, бельо, спално бельо. Заслужава да се отбележи наличието на екстракт от алое вера, който има благоприятен ефект върху кожата.

Тънките листа прах могат да бъдат използвани от домакините втори път за почистване на апартамента.

Цената на един пакет Tek Revolution, съдържащ 20 плочи, е около 430 рубли. За леко замърсяване производителят препоръчва да използвате половината лист на измиване, което ще бъде още по-икономично.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини