Всичко за пералните машини

Преглед на перални машини на LG за 7 кг пране

CM LG при 7 кгВсички знаят, че пералните машини от 7 кг LG са много популярни. Явно барабанът с вместимост от 7 кг е оптимален за повечето семейства. Въпреки това, има доста много машини на LG с такъв капацитет и как да намерите най-добрия модел сред тях - идеалното съотношение цена-качество? Що се отнася до идеалния модел, не обещаваме, но няколко достойни представители на славното семейство LG с товар от 7 кг ще бъдат представени в днешното ни ревю, не пропускайте.

LG F-2J5NN4L

Един от най-балансираните модели сред пералните машини на LG със 7 кг барабани. Тази машина не е от тясните, нейните размери са: ширина - 60 см, дълбочина - 54 см, височина - 85 см. Има добър цифров дисплей и сензорно управление. Оборудването не е шумно, дори при въртене с максимални скорости - 1200 об / мин, то произвежда не повече от 65 dB.

LG F-2J5NN4L е защитен от течове, от намесата на малки гробници, от прекомерно образуване на пяна и от дисбаланс. Поради масивните и правилно разположени противотежести, машината е много стабилна дори на неравни повърхности, но е по-добре да инсталирате машината според нивото. Както специалистите, така и потребителите отбелязват, че машината изтрива добре дрехите, а новата програма за премахване на петна е особено добра. LG F-2J5NN4L не е много икономичен при консумацията на вода. За един цикъл тя се нуждае от 58 литра вода, но машината може да запомни последната програма и може да се управлява от смартфон. Колко е тази прекрасна техника? Не много повече от 338 долара.

LG F-2J5NN4L

LG F-10B8QD

И тази машина само през последните шест месеца повече от две хиляди и половина руски клиенти са избрали. Господарите харесват най-високото качество на измиване и оптималното зареждане на LG F-10B8QD, но нека го разгледаме по-отблизо.

 1. 7 кг товар при скорост на въртене не повече от 1000 об / мин.
 2. Най-лесният за научаване електронен контрол и дисплей.
 3. Не е най-тихият, но не особено силен. При въртене той произвежда до 75 dB, което е норма.
 4. Има 13 режима на измиване, включително програма за измиване с вълна.
 5. Защитата срещу аварийно изтичане на вода е само частична, но има сензори, които следят дисбаланса и образуването на прекомерна пяна.
 6. Консумация на вода в рамките на 45 литра.

LG F-10B8QD

Забележима е функцията „Отложен старт“. Можете да забавите старта на програмата за измиване с до 19 часа. Размерите на калъфа LG F-10B8QD (Ш х Г х В) - 60 x 55 x 85 см. Разходи - 335 долара. Много потребители харесват вратата на люка, която може да се отвори на 180 градуса, но при заключване на UBL вратата не винаги работи добре.

LG F-2J7HG1W

Ако сте по-привлечени от модели с широка товарна врата 35 см или повече, погледнете LG F-2J7HG1W. Машинен барабан побира същите 7 кг пране, но тази техника не е толкова проста, колкото изглежда на пръв поглед. LG F-2J7HG1W може не само да мие, но и да изсушава дрехите. В един цикъл машината може да изсуши до 4 кг пране.

В допълнение, арсеналът има директно задвижване, система за управление на допир и цифров дисплей. Производителят не спря дотук, той вгради дистанционно управление в тази машина и сега LG F-2J7HG1W може да бъде свързан към смартфон. В рамките на едно измиване, когато барабанът е напълно зареден, машината консумира 48 литра вода.

Пералните машини с директно задвижване от LG се считат за значително по-надеждни и издържат много по-дълго от класическите уреди за задвижване на колани.

LG F-2J7HG1W

Машината е способна да изпира прането с различна скорост. Най-високата скорост е 1200 об / мин. Ако е необходимо, завъртането може да бъде изключено. Управлявайки този „домашен помощник“, потребителят може независимо да зададе времето за завършване на измиването и да избере един от 12 режима на пране. При завъртане техникът издава шум - 69 dB. Можете да си купите кола за $ 569.

LG F-12B8QD5

В случай, че трябва да интегрирате пералнята на LG под плота, погледнете LG F-12B8QD5. Тази автономна машина има подвижен капак.Разглобявайки капака, можете да намалите височината на машината с 2 см, което ще ви позволи да я поставите под плота. В барабана се поставят 7 кг пране, за измиване на които се изразходват 49 литра вода. Завъртането се извършва със скорост до 1200 об / мин.

LG F-12B8QD5

LG F-12B8QD5 използва технологията за директно задвижване и благодарение на няколко тежки противотежести, машината „стои в изкоп” дори по време на въртене с висока скорост. Най-високото качество на измиване се осигурява от 13 различни програми. Допълнителни „екстри“:

 • 30-сантиметров люк, който се отваря на 180 градуса;
 • възможност за отлагане на старта на програмата за 19 часа;
 • управление на смартфон;
 • електронен контрол и цифров дисплей.

Колко тежи LG F-12B8QD5? Заедно с противотежести машината тежи 65 кг и благодарение на такава маса не се движи по време на цикъла на въртене. Средната цена е 307 долара.

LG F-2J7HN1W

Сравнително новият модел вече успя да впечатли няколкостотин потребители, които оставиха своите ласкателни отзиви за него. На много хора им харесва стилния дизайн и хечът за зареждане с ширина 35 см. Дори много обемно нещо може лесно да се хвърли в него. LG F-2J7HN1W има най-модерното електронно пълнене. Интуитивните сензорни контроли се допълват от цифров дисплей и система, която може да бъде свързана към смартфон. Размери на машината (Ш х Г х В) - 60 x 45 x 85 cm.

LG F-2J7HN1W

Барабанът може да се върти със скорост до 1200 оборота, обаче производителят е определил класа на въртене на B. Като цяло потребителите не се оплакват от въртящ се цикъл, което означава, че качеството му е доста приемливо. Контролният модул ви позволява да изберете една от 14 програми за миене, има дори предварително измиване, което домакините особено ценят. Има допълнителни функции под формата на: запаметяване на програмата, хигиена, забавено стартиране на програмата за пране. По време на цикъла на въртене с максимална скорост машината произвежда 74 dB, което попада в стандартните граници.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини